lososova trojkombinacia-lososovy tatarak,posirovany a udeny losos + omacka so sladkej horcice..
39 komentov
2
@trdelniiiq keby si to jedol toto by si nenapisal to ti viem garantovat....
a ze sa ti to nepaci?to ma mrzi ale netrapi..
kritizovat je strasne jednoduche ale kym neukazes ze si aspon z polky taky dobry tak to budu pre mna len komentare od njekoho kto sa proste nevyzna..
ak na to mas tak daj
a ze sa ti to nepaci?to ma mrzi ale netrapi..
kritizovat je strasne jednoduche ale kym neukazes ze si aspon z polky taky dobry tak to budu pre mna len komentare od njekoho kto sa proste nevyzna..
ak na to mas tak daj
3
jasne to je jedine co ta zaujima .... ale to ze mne je zle to mas tak u prdele ..............
4
@frano mal by si sa naucit prijimat konstruktivnu kritiku..
ked sa venujes kucharcine tak dlho, ako vravis, mal by si vediet, ze hentak ked niekomu das jedlo na tanier, mozes tam podavat aj svieckovu za 2k €, vyzerat to bude jednoducho zle
jedlo ma v prvom rade dobre vyzerat na tanieri, ziadne zbytocne veci, nema vyzerat nudne a urcite nedavat na tanier malu misticku s omackou
ako fakt..jedol som uz v drahych restikach/steak housoch, kde si za 600g t-bone pytaju celkom slusne peniaze, ale toto by si na tanier nedovolili nikdy dat
ked sa venujes kucharcine tak dlho, ako vravis, mal by si vediet, ze hentak ked niekomu das jedlo na tanier, mozes tam podavat aj svieckovu za 2k €, vyzerat to bude jednoducho zle
jedlo ma v prvom rade dobre vyzerat na tanieri, ziadne zbytocne veci, nema vyzerat nudne a urcite nedavat na tanier malu misticku s omackou
ako fakt..jedol som uz v drahych restikach/steak housoch, kde si za 600g t-bone pytaju celkom slusne peniaze, ale toto by si na tanier nedovolili nikdy dat
5
@trdelniiiq ty to beres strasne uzkoprso,moje publikum njesu mlady ludia ktorym treba pol kila masa aby sa najedli,a dalsia vec toto je jeden chod zo 4chodoveho menu tam toho viac vazne netreba..
kuchyna sa vzdy musi riadit podla toho akych maju hosti a moji su stary bohaty ktory su prejedeny uz po salate
kuchyna sa vzdy musi riadit podla toho akych maju hosti a moji su stary bohaty ktory su prejedeny uz po salate
7
naco sa chytas gramaze, ktora absolutne nie je podstatna
vravel som o tom, ze aj obycajny kus masa naserviruju tak, ze to vyzera dobre
ked je to snobska restika, o to viac by tam mala byt pozornost zamerana na to aranzma jedla, aby si pripadali, ze hoc jedia obycajny peceny zemiak, ze je to nieco extra
ked cloveku naserviruju jedlo podobne, mne to jednoducho pride len ako pokus skolskej jedalne hrat sa na nieco, co v konecnom dosledku vyznie skor smiesne
ale neber to v zlom..jedlo moze byt fakt dobre ale podstatne je i to, ako to jedlo na tom tanieri vyzera
vravel som o tom, ze aj obycajny kus masa naserviruju tak, ze to vyzera dobre
ked je to snobska restika, o to viac by tam mala byt pozornost zamerana na to aranzma jedla, aby si pripadali, ze hoc jedia obycajny peceny zemiak, ze je to nieco extra
ked cloveku naserviruju jedlo podobne, mne to jednoducho pride len ako pokus skolskej jedalne hrat sa na nieco, co v konecnom dosledku vyznie skor smiesne
ale neber to v zlom..jedlo moze byt fakt dobre ale podstatne je i to, ako to jedlo na tom tanieri vyzera
8
@trdelniiiq ten peceny zemiak ti tu dam na zelanie..
ale inak si myslim ze mame dost odlisnu predstavu o tom ako ma jedlo vyzerat...
ale inak si myslim ze mame dost odlisnu predstavu o tom ako ma jedlo vyzerat...
9
ved ok, ja len vravim svoj nazor+to, co bezne vidavam/citam od profesionalnych a uznavanych kucharov
10
@trdelniiiq tak to potom hop-stop..
na takych akych mas ty na mysli sa nechytam ani zdaleka,a nikdy sa nebudem tu sancu som prepasol uz v skole...
ja varim taku dobru 3* kuchynu,a ked sa pozrem naokolo ako sa vari v hoteloch nasej kategorie tak mozeme byt spokojny bo su 3* do ktorych by som ani ja nesiel..
na takych akych mas ty na mysli sa nechytam ani zdaleka,a nikdy sa nebudem tu sancu som prepasol uz v skole...
ja varim taku dobru 3* kuchynu,a ked sa pozrem naokolo ako sa vari v hoteloch nasej kategorie tak mozeme byt spokojny bo su 3* do ktorych by som ani ja nesiel..
11
tak potom ok
ja som myslel, ze robis v nejakom nobl 5* podniku, lebo minule si cosi spominal, ze k vam chodia zazobanci a ze ty by si aj zmenil to, ako sa jedlo podava ale sef ti to nedovoli
preto mi to aj bolo cudne, ako to, ze ste draha restauracia a nechcu ti povolit, aby si to povzniesol na lepsiu uroven
ja som myslel, ze robis v nejakom nobl 5* podniku, lebo minule si cosi spominal, ze k vam chodia zazobanci a ze ty by si aj zmenil to, ako sa jedlo podava ale sef ti to nedovoli
preto mi to aj bolo cudne, ako to, ze ste draha restauracia a nechcu ti povolit, aby si to povzniesol na lepsiu uroven
12
@trdelniiiq musiš v prvom rade odlišiť zákaznikov t.j. na slovensku keď aj v drahých reštauráciach "vygrciaš" na tanier "mišung" je to dobré hlavne nech je toho VEľA bohužiaľ je to tak. Proste tristo rôznych oblôch zmiešané na jednom tanieri veeee. inak, aby si ma chápal dám ti proste vysvetlenie prečo je nutné servírovať rôzne veci extra teda prečo je napr. dôležitá tá malá vecička, v ktorej je oddelená tá omáčka
13
@trdelniiiq ale wed aj chodia,ale len ti ktory maju,ale este stale pozeraju nato co za svoje lowe dostanu a v pomere cena-kvalita sa urcite nemusime schovavat..
14
akože tiež sa mi tam zrovna najviac nepáči tá omáčka v mištičke ale praktický význam to má a neviem co @trdelniiiq riesi ked bolo jasne povedane ze to je z hlavy sefa nie tuto typka .
podla mna by mohol varit vo 5 star a to by tie jedla boli urcite aj inac upravene ale ked sef raz povie ze tam bude misticka aj keby kokoty z neba padali tak moze byt restika aj milion hviezdikova .... a vobec to nevypoveda nic o kvalitach kuchara...
len tolko k tomu
podla mna by mohol varit vo 5 star a to by tie jedla boli urcite aj inac upravene ale ked sef raz povie ze tam bude misticka aj keby kokoty z neba padali tak moze byt restika aj milion hviezdikova .... a vobec to nevypoveda nic o kvalitach kuchara...
len tolko k tomu
15
@alroune a kde som spominal, ze misung je spravna volba? To si asi este nebola v dobrej restauracii a nejedla tam, ked ti dali hento, co si hore spomenula. Omacky sa podavaju osobne ale nie na tanieri, na to je samostatna "nadoba" (vypadol mi nazov), odkial sa to leje (samozrejme v zavislosti od jedla, pretoze niekde ta omacka ma byt na tanieri pri jedle).
@depropex riesim to preto, lebo v kazdej dobrej restauracii by mal byt poskytnuty pre kucharov priestor na vlastnu angazovanost a ak je niekto sikovny a ma talent na aranzma a celkovo kucharcinu, dokaze aj sam jedinec vysvihnut podnik na uplne ine uroven.
@depropex riesim to preto, lebo v kazdej dobrej restauracii by mal byt poskytnuty pre kucharov priestor na vlastnu angazovanost a ak je niekto sikovny a ma talent na aranzma a celkovo kucharcinu, dokaze aj sam jedinec vysvihnut podnik na uplne ine uroven.
17
@depro a okrem toho, spominal som tam niekolkokrat, ze jedlo moze byt spravene fenomenalne ale vzdy je tam ten prvy dojem a to, ako to jedlo posobi vizualne
18
trdelnika neber vážne dnes je každý do každého fachu odborník ... Tv/internet robí divi
Kukne reláciu o tom ako sa opravujú autá a je autoopravár...
K servirovaniu nemam výhrady
Kukne reláciu o tom ako sa opravujú autá a je autoopravár...
K servirovaniu nemam výhrady
19
@trdelniiiq @depropex @alroune ale hadam uz aj stacilo njee??
nejdeme sa tu rozhadat koli jednej misticke
kaslite nato,nestoji to zato...
inak ta misticka sa vola sausiere..
nejdeme sa tu rozhadat koli jednej misticke
kaslite nato,nestoji to zato...
inak ta misticka sa vola sausiere..
20
@trdelniiiq ale bohuzial on v jeho praci nema ziadne slovo. co teraz ?
@v3nty nuž tak to dneska chodí, s tou relaciou si vychytal každý je dneska odborník, ideálne na všetko, od jadrovej fyziky až po utieranie si prdele
@v3nty nuž tak to dneska chodí, s tou relaciou si vychytal každý je dneska odborník, ideálne na všetko, od jadrovej fyziky až po utieranie si prdele
21
@v3nty ano, lebo clovek nemoze napriklad odmalicka varit, nema doma x knih, nepozera relacie (co myslim, ze nie je nic nenormalne), necita blogy, nenavstevuje ziadne podniky, nevari doma, nema ziaden vztah k tomu, o com rozprava, ze?
hlavne ze ty ides z ust vypustat sudy o cloveku, ktoreho nepoznas, resp. "poznas" cez internet a nemas ani paru, ci sa danej oblasti venuje alebo nie a ci je jeho kritika opravnena a konstruktivna
hlavne ze ty ides z ust vypustat sudy o cloveku, ktoreho nepoznas, resp. "poznas" cez internet a nemas ani paru, ci sa danej oblasti venuje alebo nie a ci je jeho kritika opravnena a konstruktivna
23
a okrem toho, ja som sa hadat neprisiel
povedal som svoj nazor, my dvaja sme si to vydiskutovali ako ludia, dospeli sme k zaverom
to, ze prisiel automechanik @v3nty , ktory sa do toho urcite rozumie viac nez ja, je uz druha vec
povedal som svoj nazor, my dvaja sme si to vydiskutovali ako ludia, dospeli sme k zaverom
to, ze prisiel automechanik @v3nty , ktory sa do toho urcite rozumie viac nez ja, je uz druha vec
24
@trdelniiiq tebe to dneska spat neda??
a uz si hadam dost dlho nato aby si sa prestal rozculovat nad tym co tu ludia pisu
uvolni sa-jedz vic brambor... (to bolo v nejakom filme a sa mi to zdalo smiesne)
a uz si hadam dost dlho nato aby si sa prestal rozculovat nad tym co tu ludia pisu
uvolni sa-jedz vic brambor... (to bolo v nejakom filme a sa mi to zdalo smiesne)
27
@frano nie ale tak, ty si to zobral v pohode, normalne sme si to vyrozpravali (dokonca som niekolkokrat uznal, ze varit urcite vies a urcite dobre) a hentam sa tu niekto do mna bude starat, vraviet mi o internete a relaciach, pritom sam nema ani sajnu, co som za cloveka
28
tiez neviem na co je ta miska na tanieri..ved bud je to oddelene, alebo je to na tanieri bez misky..mam akoze objedat dookola misky, alebo co?
hej, ale inac do restauracie idem ked som hladny a nie na ochutnavku zopar kuskov jedla
hej, ale inac do restauracie idem ked som hladny a nie na ochutnavku zopar kuskov jedla
31
ta sklenená miska s omáčkou tam nema čo hladať!!!
má byť položená na pravo hore od taniera, toho šéfa kuchyne kto takto učí kuchárov servirovať jedlo, by som vykopol, lebo nemá hygienicke návyky a o estetike podávania ani nehovorím
(sklenenú misku predsa niekto chytal a teraz sa o ňu obtiera jedlo ), no humus...
ako píšem takých šefkuchárov do čerta z kuchyne a je to jedno v 1* alebo 7* restike!..........filip
má byť položená na pravo hore od taniera, toho šéfa kuchyne kto takto učí kuchárov servirovať jedlo, by som vykopol, lebo nemá hygienicke návyky a o estetike podávania ani nehovorím
(sklenenú misku predsa niekto chytal a teraz sa o ňu obtiera jedlo ), no humus...
ako píšem takých šefkuchárov do čerta z kuchyne a je to jedno v 1* alebo 7* restike!..........filip
32
Dúfam že ten, čo vám spisuje menu má lepšiu gramatiku ako ty
A mne to tiež príde nehygienické a nevkusné ale ked sú s tým vaši zákazníci spokojní tak čo na tom..
A mne to tiež príde nehygienické a nevkusné ale ked sú s tým vaši zákazníci spokojní tak čo na tom..
34
@v3nty viem ze sa citis ako pan co je sam sebou zakazdych okolnosti s chladnou tvarou segala, ale obcas nieje na skodu trusku sa nad sebou zamysliet.
35
@depropex kde na nete? na birdz sa chodim len chváliť a pičovať... Zamýšlam sa nad skutočným životom a nad ním sa zamýšľam častejšie ako bežný ľud...
Koniec koncov musím
Koniec koncov musím
36
@v3nty neviem kto z nás dvoch je najebaný ale ja som abstinent a tvoj koment mi jaksi nedáva zmysel aj ke´d ho čítam postavený na hlavu
38
tato debata je celkom vtipna
k veci - lososa vzdy, vsade a v akejkolvek forme milujem! cize by si mi ho mohol priniest aj na plastovej podlozke a oblizovala by som sa az za usami...
k veci - lososa vzdy, vsade a v akejkolvek forme milujem! cize by si mi ho mohol priniest aj na plastovej podlozke a oblizovala by som sa az za usami...
39
@v3nty
to servirovanie podla mna nie je zle, ale zase zalezi od ceny, keby za to odo mna chceli viac ako 10 EUR (na Slovensku) tak nedam
inak ked chcete zaujimave jedlo aj so vsetkym okolo, skuste Benihanu, nezvycajne je to spravanie sa k zakaznikom ako k panovi co som na Slovensku este nezazil poriadne...a samozrejme stoji to nieco ale zase kazdy cent dobre investovany
to servirovanie podla mna nie je zle, ale zase zalezi od ceny, keby za to odo mna chceli viac ako 10 EUR (na Slovensku) tak nedam
inak ked chcete zaujimave jedlo aj so vsetkym okolo, skuste Benihanu, nezvycajne je to spravanie sa k zakaznikom ako k panovi co som na Slovensku este nezazil poriadne...a samozrejme stoji to nieco ale zase kazdy cent dobre investovany
Napíš svoj komentár
- 1 Hádajte kde!
- 2 Zbožňujem
- 3 Nové vlasy ?♥️
- 4 Zlatí sú
- 5 Ahoj :)
- 6 Obrázok od Thunderstorm
- 7 Sweet Bean (An, 2015) dir....
dost odveci prezentacia jedla na tanieri..minule si vravel, ze majitel/chef to tak chce..preco sa s nimi o tom neporozpravas?