Georg21
17-ročný chalan, single, katolík
najnedávnejšie lognutie
26. 8.augusta 2024 23:53
5399 dní na BIRDZi
regnutý od 14. júla 2010
Ako kresťania, nemôžeme byť uzavretí sami do seba, ale vždy otvorení druhým a pre druhých. (Tvít S. O. Františka, 28. 1. 2016)
11 komentov
1
fragile.
28. 1.januára 2016 12:37

Veľmi uznávam pojem "tvít", ale nemali by sme, ako spoločnosť, uchopiť príležitosť a po slovensky používať naše krásne "čvirik", alebo aspoň "hrk"?
3
@mygate :x K tomu sa vztahuje iny motivacny citat z Georgovho fotoalbumu, ze sa treba kazdodenne zaoberat malymi vecami. Pre niekoho zodpovedna volba, osobne nemam na vyber :/
5
@fragile. toto je zas frajerkina random hlaska na vsakovake slovicka, ked sa jej to hodi. ani nevies kolko veci uz mam medzi nohami
no a na čvirika sa mi to teda hodilo fest, to musis uznat. bavi ma ta detinskost toho..zas mam 7 rokov
no a na čvirika sa mi to teda hodilo fest, to musis uznat. bavi ma ta detinskost toho..zas mam 7 rokov
6
7
@georg21 wow.tak toto si aky priklad dal
co tak byt otvoreny aj pre druhych? a nie len uzavrety sam pre seba, ocakavat reakcie len tebe..? co nas nenechas pokecat si tu?
co tak byt otvoreny aj pre druhych? a nie len uzavrety sam pre seba, ocakavat reakcie len tebe..? co nas nenechas pokecat si tu?
8
@mygate lebo ak budem mať ďalších veľa upozornení, tak sa môže stať, že si niektoré pre mňa neprečítam, lebo mi to ani nenačíta iba bude svietiť hore číselko a tak... byť ľudský, otvorený neznamená si nechať skákať po hlave, a hlavne je to vždy obojstranná záležitosť...
9
nebud malicherny, je to hlupy birdz. ked nic ine, tak klikni na svoj status a uvidis vsetko, aj bez upozorneni. a okrem ineho- ako sam vidis-nebolo to na dlhsiu debatu, keby hej, tak jasne ze idem do ts. cakal som ze mi mozno..prizvukujem mozno fragile nieco odpise. tym by to haslo.
a teraz nejde o vieru a principy ktore uznavas, ale fakt ta sere ked sa dvala/traja sto ludi zacne bavit pod prispevkom co si napisal? mne sa to stalo zopar krat. jasne, trochu sklamanie ze nereaguju na mna, ale precital som si aspon nieco dalsie. minimalne som rozprudil debatu. nik ti predsa neskace po hlave. niesom u teba doma, netrusim na koberec, nevraciam na macku, neolapkavam ti frajerku
a teraz nejde o vieru a principy ktore uznavas, ale fakt ta sere ked sa dvala/traja sto ludi zacne bavit pod prispevkom co si napisal? mne sa to stalo zopar krat. jasne, trochu sklamanie ze nereaguju na mna, ale precital som si aspon nieco dalsie. minimalne som rozprudil debatu. nik ti predsa neskace po hlave. niesom u teba doma, netrusim na koberec, nevraciam na macku, neolapkavam ti frajerku
10
@mygate veď hej, pravdu máš. Mne to zase tak strašne nevadí. A tými upozorneniami, som myslel aj staršie moje príspevky...

Napíš svoj komentár
- 1 Tomas5555555: Kašlem na birdz, uz tu nebudem prispievat, nikto nereaguje na moje prispevky,...
- 2 Lytaryta: NCSI: Ziva David (Cote de Pablo) ...
- 3 Raketak: niektorych birdzakov matky a ocovia malo bili ...
- 4 Lytaryta: to sú vlny, biele spenené vlnobitie sicílskej riviéry, ...
- 5 Raketak: lekari a zubni lekari by mali byt sudeni za vsetko co v praxi poseru...
- 6 Tulipanoo: po takmer 2 tyzdnoch migreny mi skoncila a zacal ma boliet zub. Potom, ...
- 7 Mezomus: teraz fajront. dopice! tk som ss narobil
- 8 Protiuder22: I love Jeff. < 3 www.youtube.com/watch?v=md-...
- 1 Mytickaentita: život je o nadrbávaní sa na teraske s kamoškami v strede týždňa <...
- 2 Tulipanoo: moj ex sa zasnubil lol
- 3 Tomas5555555: Kašlem na birdz, uz tu nebudem prispievat, nikto nereaguje na moje prispevky,...
- 4 Lytaryta: NCSI: Ziva David (Cote de Pablo) ...
- 5 Raketak: niektorych birdzakov matky a ocovia malo bili ...
- 6 Lytaryta: to sú vlny, biele spenené vlnobitie sicílskej riviéry, ...
- 7 Dezolat: Wuuuu Ako ma novy song! www.youtube.com/watch?v=13P...
- 8 Limitles: 500 koni plus 1 macka
- 9 Raketak: lekari a zubni lekari by mali byt sudeni za vsetko co v praxi poseru...
- 10 Tulipanoo: po takmer 2 tyzdnoch migreny mi skoncila a zacal ma boliet zub. Potom, ...
- 1 Samsebou30: Zámerne si prečítajte prvé komenty chlapov pri tomto článku. Zistíte, že nie som...
- 2 Thunderstorm: Sedím v kupéčku vedla týpka, ktorý už 3 hodiny každých 10 sekúnd poťahuje...
- 3 Mytickaentita: mám rada Vinted. až moc mám rada Vinted.
- 4 Mytickaentita: život je o nadrbávaní sa na teraske s kamoškami v strede týždňa <...
- 5 Tomas5555555: Demograf v TV povedal že sa rútime do demografického pekla...koment
- 6 Samsebou30: Začiatkom roku 2000 postupne svojimi hitmi prevalcovali slovenskú hudobnú scénu. Stojí za zmienku si...
- 7 Lostinthedark: Zajtra mam ten pohovor, som nervozny jak kokot. Venoval som tomu cas, ...
- 8 Mytickaentita: nemožné zaspať pred polnocou
- 9 Azizi: Dnes zomrel pápež František.
- 10 Limitles: afirmacia : zacinam sa pacit goth /alt cajkam daj si to do...