Heatrow
31-ročný muž, single, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
9. 3.marca 2023 09:37
5253 dní na BIRDZi
regnutý od 9. júla 2010
asi sa tu nenájde nikto z Malaciek čo by šiel na kofolu kávu či čaj či aj pivo cca o 21:30
12 komentov
1
ssnehulienka
10. 6.júna 2013 20:30
Lukooo mňa bééér
5
Hneď by som išla!
Do Malaciek to mám na skok, len keby mi ešte aj nejaký vlak išiel, bolo by to fajn...
Do Malaciek to mám na skok, len keby mi ešte aj nejaký vlak išiel, bolo by to fajn...
6
@bettsy odkiaľ že si? ak hovoríš o vlaku .. zo smeru z ktorého o tomto čase nejdú tipujem to smer kúty z Ma
7
Tuším si nezohnal nikoho. Ale veď Malacky sú plné ľudí.
.
Opačný smer. Sme tu odseknutí od sveta tak mierne, ale fakt len mierne. Už nech mám auto!
.
Opačný smer. Sme tu odseknutí od sveta tak mierne, ale fakt len mierne. Už nech mám auto!
8
@bettsy nezohnal
no sranda doplo mi to až teraz že ja čakám na vlak smer kúty takže už m je jasné že si na druhú stranu
no sranda doplo mi to až teraz že ja čakám na vlak smer kúty takže už m je jasné že si na druhú stranu
11
Stále lepšie ako Lamacky. Síce...
Mám pocit, že na BIRDZi je už asi polovička Levár.
Mám pocit, že na BIRDZi je už asi polovička Levár.
Napíš svoj komentár
- 1 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 2 Hovado: Kým hodinky Prim idú aj položené na stole, Pabjedy potrebujú pohyb, inak...
- 1 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 2 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 3 Tequila: @Tomas5555555 dik za dalsie love, vazim si, ze uz posielas aj sam...
- 4 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 5 Hovado: Kým hodinky Prim idú aj položené na stole, Pabjedy potrebujú pohyb, inak...
- 6 Samsebou30: Obľúbená pieseň v hosťovaní so super hercom youtu.be/uq-gYOrU8bA...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 4 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 5 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 8 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 9 Hovado: Poriadky všade okolo mňa a stále je tu bordel... Ja to nechápem, celé...
- 10 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...