Hetfield
37-ročný muž, metro
najnedávnejšie lognutie
28. 2.febuára 2023 08:11
6018 dní na BIRDZi
regnutý od 21. septembra 2008
že má Kotleba 8% by som nebral až tak tragicky,Jobbik mal posledne volby 20%
10 komentov
1
ps102
6. 3.marca 2016 08:21

Áno, aj otec nás často utešuje v tom zmysle, že Slováci sú kokoti, no Maďari ešte väčší...
2
Máli sa mi tých 8 percent, cakal som minimalne 12, urcite sa manipulovalo s vysledkami, ked tak dlho sa na ne cakalo
3
@ps102 ja som zvedavý ako sa bude tváriť ten kkt Blaha ak sa tam nejakým zazrakam prekružkuje a bude muset sedet v jednej miestnosti s Kotlebom
4
ja by som to bral velmi tragicky, no hadam to nebude az tak zlé.... Ja neviem či sú ludia až tak *****(doplnte si aj slusne slovo), alebo nevedia aky bol kotleba pred cca 5rokov dozadu. Niekolko rokov robi zo seba "prikladneho" občana/politika a zrazu mu ludia naleteli ako aj tento @Belsatzar
5
@mefistofel čo má fascinuje viac, všetci ignorovali Magata a Misuna. Každý deň by som ľuďom čo ho volili, púšťal ich prejavy aby pochopili, čo za vybratých idiotov pustili do parlamentu.
6
akurát, že v Maďarsku je dosť zložitý volebný systém, kde podľa mňa ani oni sami nevedia poriadne ako sa prerátavajú hlasy a preto sa môže stať, že väčšinu získa strana, ktorá v skutočnosti väčšinovú podporu nemá..
8
@hetfield nechci mi povedať, že aj ten tam je... O tej zoo nemám prehľad, ale ak by niekto mal byť hlavná atrakcia, je to určite on.
10
@hetfield sorry, že až teraz, ale bola som mimo .. majú tam superzmiešaný volebný systém, ktorý ti ale presne do podrobností vysvetliť neviem, pretože úprimne si to už poriadne nepamätám, ako funguje, ale faktom je, že je vďaka tomu možné, že zostaví vládu strana, ktorú tam väčšina nechce.. druhá vec je, že Maďari sú odjakživa oveľa viac nacionalisticky založený, preto chodia plakať a nadávať do Trianonu akože fakt ako človek žijúci na pomedzí 2 národov by som povedala, že by som nás veľmi neporovnávala, lebo pre nich sú úplne normálne názory, ktoré sú u nás už považované za extrémistické

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: psychiater je jediný doktor ku ktorému sa nebojím chodiť
- 2 3kratadost: Dnes ma zobudil telefonat z elektrarni. Ze ci nechcem STOPERCENTNE zelenu energiu zo STOPERCENTNE...
- 3 Tulipanoo: youtube.com/shorts/0mnC... Naruseny slovensky genofond
- 4 Oxidbromu: Chystám sa preraziť vo svete biznisu a preto spúšťam novú službu!
- 5 Tomas5555555: Dcérka dnes spievala túto pesničku La lá la lá la la lá la, ...
- 6 Dezolat: Uz si musim dat niekedy rewatch.... www.youtube.com/watch?v=VE5...
- 7 Lejla32: Dosť mi chyba v modernom pope takáto hudba... normálne pesničky! Ktoré sú originálne, ...
- 1 Mytickaentita: www.youtube.com/watch?v=jEg...
- 2 Lejla32: 2 dni som šoférovala 6-stupnovy manuál a len ma to utvrdilo v tom, ...
- 3 Raketak: Preco tu nie su ziadne sexi buchty ? Dajte vediet svojim sexi kamoskam o...
- 4 Tomas5555555: Každý rok tisíckam rodičov následkom chorob či zranení zomrú deti, či už ide...
- 5 Mytickaentita: psychiater je jediný doktor ku ktorému sa nebojím chodiť
- 6 3kratadost: Dnes ma zobudil telefonat z elektrarni. Ze ci nechcem STOPERCENTNE zelenu energiu zo STOPERCENTNE...
- 7 3kratadost: Uvazujem o kupe vakuovej komory za ucelom vyrabania nakladanych uhoriek najvyssej kvality v rekordne...
- 8 Lytaryta: hej Good Will GoodKing a jeho kus trpké, (nekdy az smutné,...
- 9 Tulipanoo: nemam rada ked sa mi nieco sniva. Vacsinou su to totiz veci, ako...
- 10 Janopalo: Odporucam prezdielat www.lakota.sk/blog/spravy...
- 1 Mytickaentita: mám vážny záujem o sebapoškodzovanie sa vždy keď sa ocitnem v nejakom nákupnom centre
- 2 Samsebou30: Asi zo všetkého najviac neznášam opravy mobilov… Všetko je tam také mini prťavé, ...
- 3 Azizi: @Lytaryta Naozaj neverím, že skutočne veríš tomu, že tomas555 má nejakú dcérku,...
- 4 Mytickaentita: vyliaty vosk na stole je problém môjho zajtrajšieho ja
- 5 Mytickaentita: www.youtube.com/watch?v=jEg...
- 6 Raketak: Tak si to zhrnme : obeti komunizmu cca do 100 milionov / obeti kapitalizmu...
- 7 3kratadost: Mam na Pokeci catfish account, ktory som zdedil z kolektivneho vlastnictva, ked...
- 8 Raketak: Stale si tu medzi vami pridem nesmierne inteligentny a rozhladeny ...nechcem sa chvalit vyskou...
- 9 Kviatek: Dopiče, ja som starý chren ale brutálne sa bavím na instagramoch mladých chlapov...
- 10 Tulipanoo: som si spomenula na (dnesnu) noc, ked som typkovi pod vplyvom latok o...