Hetfield
37-ročný muž, metro
najnedávnejšie lognutie
28. 2.febuára 2023 08:11
5908 dní na BIRDZi
regnutý od 21. septembra 2008
že má Kotleba 8% by som nebral až tak tragicky,Jobbik mal posledne volby 20%
10 komentov
1
ps102
6. 3.marca 2016 08:21
Áno, aj otec nás často utešuje v tom zmysle, že Slováci sú kokoti, no Maďari ešte väčší...
2
Máli sa mi tých 8 percent, cakal som minimalne 12, urcite sa manipulovalo s vysledkami, ked tak dlho sa na ne cakalo
3
@ps102 ja som zvedavý ako sa bude tváriť ten kkt Blaha ak sa tam nejakým zazrakam prekružkuje a bude muset sedet v jednej miestnosti s Kotlebom
4
ja by som to bral velmi tragicky, no hadam to nebude az tak zlé.... Ja neviem či sú ludia až tak *****(doplnte si aj slusne slovo), alebo nevedia aky bol kotleba pred cca 5rokov dozadu. Niekolko rokov robi zo seba "prikladneho" občana/politika a zrazu mu ludia naleteli ako aj tento @Belsatzar
5
@mefistofel čo má fascinuje viac, všetci ignorovali Magata a Misuna. Každý deň by som ľuďom čo ho volili, púšťal ich prejavy aby pochopili, čo za vybratých idiotov pustili do parlamentu.
6
akurát, že v Maďarsku je dosť zložitý volebný systém, kde podľa mňa ani oni sami nevedia poriadne ako sa prerátavajú hlasy a preto sa môže stať, že väčšinu získa strana, ktorá v skutočnosti väčšinovú podporu nemá..
8
@hetfield nechci mi povedať, že aj ten tam je... O tej zoo nemám prehľad, ale ak by niekto mal byť hlavná atrakcia, je to určite on.
10
@hetfield sorry, že až teraz, ale bola som mimo .. majú tam superzmiešaný volebný systém, ktorý ti ale presne do podrobností vysvetliť neviem, pretože úprimne si to už poriadne nepamätám, ako funguje, ale faktom je, že je vďaka tomu možné, že zostaví vládu strana, ktorú tam väčšina nechce.. druhá vec je, že Maďari sú odjakživa oveľa viac nacionalisticky založený, preto chodia plakať a nadávať do Trianonu akože fakt ako človek žijúci na pomedzí 2 národov by som povedala, že by som nás veľmi neporovnávala, lebo pre nich sú úplne normálne názory, ktoré sú u nás už považované za extrémistické
Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: Povedzte mi, ako starsi chlapi zvladaju [nieco mat] s mladsimi zenami? Lebo ja...
- 2 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 3 Obivankenobi: Iba pelesit a hltat tabletky
- 4 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 5 Samsebou30: youtu.be/jNqVBVf3fQU...
- 1 Samsebou30: Viete čo ja už neverím sestričkám, lekárom. Ak by nedajbože bol niekto na...
- 2 3kratadost: Povedzte mi, ako starsi chlapi zvladaju [nieco mat] s mladsimi zenami? Lebo ja...
- 3 Hovado: Poriadky všade okolo mňa a stále je tu bordel... Ja to nechápem, celé...
- 4 Azizi: Na Spotify som si vytvorila playlist mojich najobľúbenejších rockových piesní < 3 má skoro...
- 5 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 6 Obivankenobi: Iba pelesit a hltat tabletky
- 7 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 8 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 9 Samsebou30: youtu.be/jNqVBVf3fQU...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 4 Samsebou30: Viete čo ja už neverím sestričkám, lekárom. Ak by nedajbože bol niekto na...
- 5 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 6 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 7 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 8 3kratadost: Povedzte mi, ako starsi chlapi zvladaju [nieco mat] s mladsimi zenami? Lebo ja...
- 9 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 10 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...