Hetfield
37-ročný muž, metro
najnedávnejšie lognutie
28. 2.febuára 2023 08:11
5979 dní na BIRDZi
regnutý od 21. septembra 2008
že má Kotleba 8% by som nebral až tak tragicky,Jobbik mal posledne volby 20%
10 komentov
1
ps102
6. 3.marca 2016 08:21
Áno, aj otec nás často utešuje v tom zmysle, že Slováci sú kokoti, no Maďari ešte väčší...
2
Máli sa mi tých 8 percent, cakal som minimalne 12, urcite sa manipulovalo s vysledkami, ked tak dlho sa na ne cakalo
3
@ps102 ja som zvedavý ako sa bude tváriť ten kkt Blaha ak sa tam nejakým zazrakam prekružkuje a bude muset sedet v jednej miestnosti s Kotlebom
4
ja by som to bral velmi tragicky, no hadam to nebude az tak zlé.... Ja neviem či sú ludia až tak *****(doplnte si aj slusne slovo), alebo nevedia aky bol kotleba pred cca 5rokov dozadu. Niekolko rokov robi zo seba "prikladneho" občana/politika a zrazu mu ludia naleteli ako aj tento @Belsatzar
5
@mefistofel čo má fascinuje viac, všetci ignorovali Magata a Misuna. Každý deň by som ľuďom čo ho volili, púšťal ich prejavy aby pochopili, čo za vybratých idiotov pustili do parlamentu.
6
akurát, že v Maďarsku je dosť zložitý volebný systém, kde podľa mňa ani oni sami nevedia poriadne ako sa prerátavajú hlasy a preto sa môže stať, že väčšinu získa strana, ktorá v skutočnosti väčšinovú podporu nemá..
8
@hetfield nechci mi povedať, že aj ten tam je... O tej zoo nemám prehľad, ale ak by niekto mal byť hlavná atrakcia, je to určite on.
10
@hetfield sorry, že až teraz, ale bola som mimo .. majú tam superzmiešaný volebný systém, ktorý ti ale presne do podrobností vysvetliť neviem, pretože úprimne si to už poriadne nepamätám, ako funguje, ale faktom je, že je vďaka tomu možné, že zostaví vládu strana, ktorú tam väčšina nechce.. druhá vec je, že Maďari sú odjakživa oveľa viac nacionalisticky založený, preto chodia plakať a nadávať do Trianonu akože fakt ako človek žijúci na pomedzí 2 národov by som povedala, že by som nás veľmi neporovnávala, lebo pre nich sú úplne normálne názory, ktoré sú u nás už považované za extrémistické
Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Viem si zobrať hypo na vlastný byt? Pripadne viem sa dohodnúť s blízkym človekom,...
- 2 Lostinthedark: Úrady v kooperácii s českou poštou = smrteľné kombo. Čurák poštár nacapí na nástenku...
- 3 Tulipanoo: viete mi poradiť tenisky prosím, ktoré so mnou zvládnu 260 km po asfalt/pláž/dlažba/štrk...
- 4 Lytaryta: sa spolieham tusim len na ..1vec, kus skoda ze tu ted...
- 1 Lytaryta: Co je to vlastne hrích, ozaj skutocny hrích, Original, True Sin,...
- 2 Lejla32: Viem si zobrať hypo na vlastný byt? Pripadne viem sa dohodnúť s blízkym človekom,...
- 3 Abstraktdepres: Dnes na CSFD dovŕšim štyristovku hodnotení. K tejto špeciálnej udalosti som si vybral Hour...
- 4 Lostinthedark: Úrady v kooperácii s českou poštou = smrteľné kombo. Čurák poštár nacapí na nástenku...
- 5 Tulipanoo: viete mi poradiť tenisky prosím, ktoré so mnou zvládnu 260 km po asfalt/pláž/dlažba/štrk...
- 6 Lytaryta: sa spolieham tusim len na ..1vec, kus skoda ze tu ted...
- 1 Miro777: Birdzo kolko je *realisticky* mesacny brutto plat, ktory keby dosiahnete tak si poviete...
- 2 Azizi: Myslíte si, že som až moc trápna? Teda teal si to myslí určite,...
- 3 Teal: Prosím povedzte mi niekto, že som úplne úžasná a milá osôbka
- 4 Teal: Prečo mi nejde založiť ďalšie fórum, v ktorom sa budete všetci venovať...
- 5 Lytaryta: u mna to není "posúvanie sa vpred", ten postup, progress, ale...
- 6 Azizi: Prosím dievčatá, ktoré máte väčšie skúsenosti s líčením než ja, poradili by...
- 7 Lejla32: Uz mi priatel lezie s tym iqosom hore krkom... fuuurt ho ma v ruke......
- 8 Tulipanoo: boli sme vcera na Babygirl v kine a teda, bolo to fakt dost...
- 9 Lostinthedark: Risko v sebe ziadnu chybu nevidi, hoci kazdy den vygeneruje nieco, za...
- 10 Lytaryta: Co je to vlastne hrích, ozaj skutocny hrích, Original, True Sin,...