Ked som sa prvý krát opil bolo to veľmi hrozné, bol som tam ešte s jedným kamarátom, ktorý ma zachranil od istej smrti.

Bolo teplý augustový deň, ked sa to stalo. Začalo sa to tým, že sme sa doma strašne nudili a nemali sme čo robiť tak sme sa rozhodli že vyskušame alkohol . Tak sme z otcovej skrine zobrali dava litre domacej 60%. Potom sme počkali kým rodičia zaspia a utiekli sme z domu.

Tak ako neskuseny ešte s alkoholom sme toho vypili strašne veľa. V pribehu 30 min. som toho vypil asi 1L domacej 60%. Kamoš trocha menej... to nas aj zachranilo. Takto sme to pili a pili a pili až sme sa začali tackať. Po chvíli prišla na mna strašna únava, tak som si povedal, že si idem lahnuť na cestu. Ako som si išiel lahnuť, tak ma to poťahlo do predu a udrel som si hlavu o zem a to až tak ,že tam mam jazvu . Tak ako som sa udrel tak som začal plakať a jak som si chcel lahnuť na chrbata, tak som si zas udrel ZÁHLAVIE. Od tochto momentu si nič nepamätám. Vtedy som stratil ako keby pameť .

Tuto časť mám už len od rozpravania kamaráta, ktorý ma niesol a dalšie zaujímavé veci, ktore vám teraz porozprávam.

Tak boli sme ešte pri takom kopci a kamárat tam strašne chcel isť no ja som nechcel ale aj tak ma tam odvliekol. Tam ma položil na lavičku a ja som tam začal grceť, vracať a podobne. On si tam zatial rozbijal kahance, to bolo pri nejakom pametníku. Potom nejakou štastnou náhodou našial nožiik a vyliezol na strom. Tam začal osekávať strom a nechtiac si zarezal do ruky. Má tam peknú jazvu.

Ja som tam stale grcal !!!!

On zas behol nejakym susedom do dvora kde vykosil polku zahrady ale ked kym on kosil zahradu došli ale 20 chalanov asi 20-25 rokou a začali sa na mne smiať že jak grcam, kamarát sa bal, aby ma nezobrali alebo nebodaj znasilnili. Naštastie ma nechali na pokoji.

Ja som stale Grcal !!!

Tak ma kamoš zobral na plece a hybaj k nemu domov. Ale na ceste domov sme ešte niekoho stretli. Vojaka. Tak ma kamoš rýchlo hodil do jarku jak vrece zemiakov a on utiekol. Tak som tam ležal asi hodinu a kamoš sa niekde túlal. Potom konečne prišiel a ťahal ma asi 400 m po zem. Keď sme konečne prišli domov JA SOM Už NEGRCAL !!! vyzliekol ma a uložil do obyvačky na sedačku.

Ja som ráno vstal... pozrem sa okolo seba a tam sestranica s bratrancom skáču vedľa mna a kukajú telku. Ja som sa vyľakal, kde to som, pozeral som, kde mám mobil a podobne ale vzápäti som rýchlo utekal von, pretože mi bolo strašne zlee. Tak som sa znova vygrcal. Kuknem vedla seba a tam kamoš prerie ogrcane veci .

Ked už som bol pohode, tak mi porozpraval všetko čo som vá0m teraz napisal

Dúfam, že sa vám môj príbeh páčil. Síce bol trocha krutý a štastný, ale ďalšia pekní spomienka na detstvo .



PS : som disgrafik tie chyby niesu naschval

 Blog
Komentuj
 fotka
sprejerka01  30. 1. 2011 17:37
na sračky!
 fotka
fxx  30. 1. 2011 19:14
no,paráda
 fotka
anitchka  30. 1. 2011 19:20
hm, veľmi "pekná" spomienka -.-
 fotka
neoriginalna  30. 1. 2011 19:46
geniaaaaaaaaalne! (thumbs up)!

asi tiez napisem blog o tom, ako som grcala na chate z okna prave vtedy ked telocvikar vosiel do izby! das mi 5 hviezd, ci len 4???









ach...
 fotka
soolvieza  30. 1. 2011 20:47
typicka prva spomienka na alkohol (nastastie nie moj pripad )
 fotka
thegameend  30. 1. 2011 21:45
ale hlavné je že si stále grcal
 fotka
torpedo08  31. 1. 2011 02:26
no ja som mal prvu skusenost o vela horsiu a jaziev je par aj u mna ale horsie je ze pijem furt jak kkt a robim kktiny no proste notorik
 fotka
profesor  31. 1. 2011 09:56
ze si mal co grcat stale
 fotka
zuz1ska  31. 1. 2011 12:06
hmm no co by som povedla ... klasika ... ja si na svoju prvu spomhienku s alkoholom nepamatam.. a neviem neprislo mi to az take krute ... neboj nic bude horsie ...
Napíš svoj komentár