Karlotiskot
36-ročný muž, zadaný
najnedávnejšie lognutie
11. 10.októbra 2023 17:11
4519 dní na BIRDZi
regnutý od 12. júla 2012
Kresťanskí rodičia čelili podobným problémom už pred rokmi – to keď sa do verejných škôl dostávalo učenie o evolúcii. Boli nútení vysvetľovať svojim deťom, že nemôžu veriť všetkému čo sa v škole učia.
» matejgavlak.blog.sme.sk/c/33334...
» matejgavlak.blog.sme.sk/c/33334...
7 komentov
1
georg21
27. 7.júla 2014 08:53
lebo nesúhlasíš, že by také hnutie mohlo byť nebezpečné...
2
@georg21 To mi chceš vážne povedať že veríš, ako je Harry Potter návodom na čarovanie? Choď už do piči prosím ťa s takým prístupom, to že sa v biblii spomína ako Boh niekoho zabije, ako zničí jeho rod, mesto, alebo tých, ktorým len niekto bude kázať ti dpč nevadí, že tvoj Boh nevie vlastne ani dodržať svoje vlastné učenie a pomáhať niekomu bez toho aby za to niečo očakával ti nevadí, nevadí ti chodiť do kostola aj keď ľudia Bohu nemali stavať podľa jeho vlastných slov chrámy ale vadí ti Harry Potter, pretože sa v ňom čaruje, tak si do piči otvor kufrík mladého exorcistu a choď vyháňať zlo z detí, ktorý ho majú v ruke... Kresťanský vymetenci idú hovoriť ako sa tam používajú mená démonov a podobne a úplne jebú na kontext, len aby bolo niečo poukazovať... Akože Vám potom nevadia Tolkienove diela? Vieš koľko v nich je rúhania a prekrúcania Boha? Ale nie Tolkiena kritizovať nebudeme lebo Tolkien bol vždy prezentovaný ako zarytý kresťaň... Keby napíše čo napísal v inom storočí je mučený a zamurovaný do steny za živa a keby ešte povie že je to parafaza na bibliu tak mu k tej stene ešte prklincujú končatiny a jazyk... Ale nie, Rowlingovej diela, tie už nemôžu byť len príbehom o priateľstve, nemôžu byť ani len príbehom o tom, že dobro porazilo zlo, nech bolo akokoľvek obávané, nech bolo nesmrteľné a nech bolo zosobnené v najsilnejšom človeku toho sveta a bolo porazené práve priateľstvom a spolupatričnosťou. Nieee, lebo J.K. Rowlingová nie je Kresťanka a v celom diele si dovolila prosím pekne nespomenúť Boha... Za to je jej dielo návodom k čarodejníctvu, oslave zla a poďme z detí vyháňať diabla keď ho čítajú... -.-
3
je to nebezpecne, si myslis, ze ked ta niekto zacaruje, a budes grcat slimaky, ze je to sranda?
7
@2 presne presne! babka (zaryta kresťanka) mi raz dávala čítať článok V katolíckych novinách, že aké zlo je vlastne ten Harry Potter. keby sa cirkev zamerala na podstatnejšie veci Ako je napr. znasilnovanie deti kňazmi a nie nejakou knižkou ktorá im kole oči len z dôvodu, že deti nečítaju radšej bibliu ako Pottera.
Napíš svoj komentár
- 1 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 2 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 3 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 4 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 3 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 4 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 5 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 6 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 7 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 8 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 4 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 5 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 6 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 7 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 8 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 9 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 10 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...