Karlotiskot
36-ročný muž, zadaný
najnedávnejšie lognutie
11. 10.októbra 2023 17:11
4517 dní na BIRDZi
regnutý od 12. júla 2012
Ruská propaganda ide naplno. Najnovsia strategia-videa s černochmi, ktoré údajne zachicujú ukrajinský rasizmus, realita ale vyzerá nejak takto:
» twitter.com/Ivatois/status/...
» twitter.com/Ivatois/status/...
9 komentov
1
gombik35
28. 2.febuára 2022 07:44
Never všetkému čo je na internete ...
2
@gombik35 @1 OK Túto tvoju úžasnú skvelú radu, ktorú nikdy nikto nedostal a možeš si ju nechať patentovať predávať, si určite zarámujem.
Myslím, že o neverení čo je vidíš na nete je vlastne ten príspevok.
Ak máš informácie o príspevku, ktorý som pridal a ktoré ho nejak dementujú-sem s ním. Inak fakt nechápem o čo ti išlo týmto "úžasným posolstvom"
Myslím, že o neverení čo je vidíš na nete je vlastne ten príspevok.
Ak máš informácie o príspevku, ktorý som pridal a ktoré ho nejak dementujú-sem s ním. Inak fakt nechápem o čo ti išlo týmto "úžasným posolstvom"
3
Skor sa aj teraz najdu vselikde ludia, co nechapu, ze ked zdrhas pred vojnou, tak je docela jedno, aku mas pri tom farbu gezichtu. Moji znami trebars vcera z tej hranice do BA viezli rodinu s 10-dnovym dietatom, ktorych odmietol nejaky blbec zobrat, lebo su cierni. Ruska propaganda?
O pritomnosti frontovych bojovnikov aj africkeho povodu v tomto konflikte sa vie uz peknych par rokov a vraj to aj nejakym ukrajinskym neonackom pootvaralo oci, ale nijak to nic nevyvracia z toho, co si sa tym rozhodol teraz vyvratit.
O pritomnosti frontovych bojovnikov aj africkeho povodu v tomto konflikte sa vie uz peknych par rokov a vraj to aj nejakym ukrajinskym neonackom pootvaralo oci, ale nijak to nic nevyvracia z toho, co si sa tym rozhodol teraz vyvratit.
4
@waagbistritz69 @3 A ten blbec bol Ukrajinec, alebo Slovák?
Myslím, že sám nevieš čo vyvraciam. Ruská propaganda tvrdí, že trebars na hraniciach odmietajú púšťať ľudí tmavej farby...
Neviem prečo tu vlastne kvázi čiastočne legitimizuješ aj takéto informácie a vlastne celkovo mi príde, že si nám zas len prišiel napísať "JA SOM ANTIFA!!!!" ale to už fakt vieme borče... Fakt všetci to vieme nemusíš to zdoraznovat za každú cenu
Myslím, že sám nevieš čo vyvraciam. Ruská propaganda tvrdí, že trebars na hraniciach odmietajú púšťať ľudí tmavej farby...
Neviem prečo tu vlastne kvázi čiastočne legitimizuješ aj takéto informácie a vlastne celkovo mi príde, že si nám zas len prišiel napísať "JA SOM ANTIFA!!!!" ale to už fakt vieme borče... Fakt všetci to vieme nemusíš to zdoraznovat za každú cenu
5
@4 1. Ponekud irelevantne.
2. Plosne a z nejakeho rozhodnutia na vyssich miestach mozno ozaj neodmietaju (ani som to nikoho zatial nevidel vobec tvrdit teda), ale stava sa to a nemuselo by sa. Dokazne bremeno, ci su niekoho zazite a popisane skusenosti z hranic ci stanic len vymyslenou propagandou niekoho uplne ineho, je skor na tebe, ked uz si to zacal hlasat.
3. Uplne irelevantne, nestrapnuj sa a davaj mi do uvodzoviek radsej veci, ktore som tu naozaj napisal, ked uz.
2. Plosne a z nejakeho rozhodnutia na vyssich miestach mozno ozaj neodmietaju (ani som to nikoho zatial nevidel vobec tvrdit teda), ale stava sa to a nemuselo by sa. Dokazne bremeno, ci su niekoho zazite a popisane skusenosti z hranic ci stanic len vymyslenou propagandou niekoho uplne ineho, je skor na tebe, ked uz si to zacal hlasat.
3. Uplne irelevantne, nestrapnuj sa a davaj mi do uvodzoviek radsej veci, ktore som tu naozaj napisal, ked uz.
6
@waagbistritz69 @5 Hovoríš aké su moje komenty irelevantné, ale nezazrel som jedinú relevantnú vec k tomu čo som napísal. Ale ok. Dal si nám najavo že si antifa. Ďakujeme. Tak choď hádzať do Kotlieb tehly, tam budeš nápomocný.
8
@gombik35 @7 Tak nevinná hlúposť akou ovplývaš ty ma vie iba pobaviť, ale kľudne skúšaj ďalej. Bavím sa rád
Napíš svoj komentár
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Samsebou30: Viete čo ja už neverím sestričkám, lekárom. Ak by nedajbože bol niekto na...
- 3 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 4 Samsebou30: youtu.be/4uPDfuC3Jck...
- 5 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Samsebou30: Viete čo ja už neverím sestričkám, lekárom. Ak by nedajbože bol niekto na...
- 4 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 5 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 6 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 7 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 8 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 9 Samsebou30: youtu.be/4uPDfuC3Jck...
- 10 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 4 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 5 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 6 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 7 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 8 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
- 9 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 10 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...