Karlotiskot
36-ročný muž, zadaný
najnedávnejšie lognutie
11. 10.októbra 2023 17:11
4518 dní na BIRDZi
regnutý od 12. júla 2012
Tieto volby vobec nie sú výhra. 15% mafiánsky sudca, 10% mafiánsky fašista. Jediné ako tak potešujúce je, že PS má šancu zobrať voličov Mostu a dať ho pod 5%
17 komentov
1
emzaaak
17. 3.marca 2019 08:41
Zabudol si mafiánsku ultraľavičiarku s 40%.
2
A nie. Toto nesposobil Fico, ani Kaliňák. To nie je o nespokojnosti s autoritami. Toto je o tom ako vyzerá naše školstvo a akých postihnuté nekritické osoby vyplúva do života. Stačí pozrieť na osoby ako @torpedo08 , ktory bude ibiho majgu pre podpis na ruke z mladosti, alebo @majmarad ktory dobrovolne vypne kriticke myslenie a odignoruje roky podpkopávania právnosti a je schopný tvrdiť, že sem rovnaký človek čo právnosť podkopal, právnosť odrazu prinesie. (a nemusíte reagovať, len vám nechcem na vás pičovať za chrbtom...
Mohol by už niekto prísť a zaviesť nejaké objektívne testy na to aby človeka pustili k urne.
Mohol by už niekto prísť a zaviesť nejaké objektívne testy na to aby človeka pustili k urne.
3
@emzaaak Neplač prosím ťa. To že z Harainových súdov odchádzali mafiáni na slobodou je fakt. To, že v Kotlebovej strane sú ľudia z podsvetia BB mafie je fakt. Už len taký Cuper, ktorý obhajoval Lexu v prípade vraždy Remiáša by ti mohol zapnúť. Voči Čaputovej možeš mať milión iných výtiek, ale ty vytiahneš zrovna tie vymyslené. Vieš prečo? Lebo si mentálne retardovaný a nemali by ťa pustiť ani z domu.
4
@karlotiskot len mi napíš aké má prezident právomoci a čo sa vlastne zmení touto voľbou. Nič viac. Nejestvuje tu právny štát a školstvo, zdravotníctvo a ministerstvo práce ostanú tak v anále ako sú. je úplne jedno kto kde sedí, pretože nikto slušný sa do politiky nedostane. Boli tam, ale keď zistili o čom to je tak zdupkali. Viď. Radičová
5
220k volicov LSNS pri 48 percentnej ucasti je skvele, a to este Harabin kolko im ukradol
6
A máš pravdu, je to smutná vizitka národa, no národ je smutný sám o sebe, pretože sa uspokojí s nejakým Kočnerom, Žužovou a jej šoférom a hlavičky máme pomasírované. Ale to, že za týmto sú takmer všetci tí, ktorí nám vládnu je každému u riti. Naozaj smutný výsledok
7
@majmarad Ty si to neuvedomuješ, ale tvoja argumentácia je sama o sebe dokaz tvojej vlastnej retardacie.
@lojzo_xxl pekná snaha o trolling, ale choď radšej zakladať fóra pod svoj druhý nick, že prečo si ešte nemal frajerku.
@lojzo_xxl pekná snaha o trolling, ale choď radšej zakladať fóra pod svoj druhý nick, že prečo si ešte nemal frajerku.
8
@majmarad Mám ti znova písať, že to čo sa stalo bolo zásluhou aj Harabína, že Harabin bol dlho vo vade, bol ministrom spravodlivosti, predsedom najvyššieho súdu atď, aby si mi ty napísal, že aj tak to tu dojebali ľudia mimo neho a on to tu bude naprávať.. Preraz si hlavu vidlami...
10
@majmarad Si kokot, alebo nepoznáš právomoci prezidenta, ale ideš ho voliť... Jebnutá prikkokotená hlava si.
Už som ti písal ako dojebal Harabín súdnictvo? Tak a teraz si už učite počul niekedy o tom, že prezident vymenuváva ústavných sudcov. Napríklad keď tam nebude Harabín, alebo šefčovič o dosť menej sa zníži vplyv mafiánov a oligarchov na ústavnom súde. To je ale úžasné zistenie čo dpč... Neverím slepo Čaputovej, ale každému normálnemu človeku s prehľadom je jasné, že zrovna ona bude vyberať čo najnezávislejšie, pretože si možeš pozrieť kandidátov a pozrieť i prepojenia či nejaké majú s Progresívnym Slovenskom. Ja viem, že ste všetci zvyknutý, že čo Vám nenapíšu Aktuality, alebo Rostas tak to akoby neexistovalo, ale informácie si dokáže zhromaždiť každý sám. To že to nerobíte je len vaša drblosť a mať pocit pri vedomej absencii info, nejakej osvietenosti, to už je vrchol!
Už som ti písal ako dojebal Harabín súdnictvo? Tak a teraz si už učite počul niekedy o tom, že prezident vymenuváva ústavných sudcov. Napríklad keď tam nebude Harabín, alebo šefčovič o dosť menej sa zníži vplyv mafiánov a oligarchov na ústavnom súde. To je ale úžasné zistenie čo dpč... Neverím slepo Čaputovej, ale každému normálnemu človeku s prehľadom je jasné, že zrovna ona bude vyberať čo najnezávislejšie, pretože si možeš pozrieť kandidátov a pozrieť i prepojenia či nejaké majú s Progresívnym Slovenskom. Ja viem, že ste všetci zvyknutý, že čo Vám nenapíšu Aktuality, alebo Rostas tak to akoby neexistovalo, ale informácie si dokáže zhromaždiť každý sám. To že to nerobíte je len vaša drblosť a mať pocit pri vedomej absencii info, nejakej osvietenosti, to už je vrchol!
11
@majmarad Neviem, ci si volic niektoreho z hentych alebo si len rezignovany a frustrujuci nevolic.
Ale tak teda z inej strany: funkcia prezidenta je reprezentativna (pravomoci ma male, ale napriklad moze vymenovavat sudcov ako si mohol vidiet nedavno) a minimalne ma zvladat na urovni komunikovat, co Caputova zvlada a hlavne som ju doposial nevidela osocovat alebo urazat inych, co povazujem za zaklad. Co je na tom, ze nechcem Harabina, ktory rozprava ako typicky sedliak a ako z uplne inej planety, Kotlebu, co propaguje fasisticke nazory a nechcem aby ani len v tej symbolike bol hlavou statu? Ostatnych kandidatov ti nebudem rozpisovat, ale tiez tam je co vytknut.
Ja sa ta pytam, co je na tom, ze mi zalezi, ze v zahranici i na domacej scene nas nebude reprezentovat uplny chuj?
Ale tak teda z inej strany: funkcia prezidenta je reprezentativna (pravomoci ma male, ale napriklad moze vymenovavat sudcov ako si mohol vidiet nedavno) a minimalne ma zvladat na urovni komunikovat, co Caputova zvlada a hlavne som ju doposial nevidela osocovat alebo urazat inych, co povazujem za zaklad. Co je na tom, ze nechcem Harabina, ktory rozprava ako typicky sedliak a ako z uplne inej planety, Kotlebu, co propaguje fasisticke nazory a nechcem aby ani len v tej symbolike bol hlavou statu? Ostatnych kandidatov ti nebudem rozpisovat, ale tiez tam je co vytknut.
Ja sa ta pytam, co je na tom, ze mi zalezi, ze v zahranici i na domacej scene nas nebude reprezentovat uplny chuj?
12
@karlotiskot ty si mi prípad Tak ja som kokot, ale to, že ty mi nevieš povedať čo sa s Čaputovou zmení je neviem... Má veľmi málinko právomocí a okrem tých sudcov je to bieda. Prečo máš dojem, že sa zníži prepojenie mafiánov? Ja si naopak myslím, že nie, Čaputová je nová, neokukaná a každý človek sa dá zlomiť. Tí, ktorí si nakradli a porobili toto so Slovenskom, na tých už nemajú ostatní nič, ale túto novú osobu to zasiahne. Netvrdím, že bude zlou prezidentkou, ale nič, absolútne nič sa tým nezmení. Tak, ako sa nezmenilo nič v kauzách Gorila, Kuciak, Glance House, tak isto budú vždy obchádzky zákonov. Ak tu bude právny štát, kde ľudia budú spokojní, tak sa ti pokloním a to myslím vážne. Dovtedy sú tvoje argumenty presne také, ako tie moje. Nijaké.
14
@majmarad a tvoj pohlad je teda aky? ze sa vsetci mame na vsetko vysrat lebo nikym sa nic nezmeni a furt tu bude na hovno? no bravo
ved niekde treba zacat. dnes je to volba dobreho prezidenta, o rok to moze byt dobra volba parlamentnych stran atd..
ved niekde treba zacat. dnes je to volba dobreho prezidenta, o rok to moze byt dobra volba parlamentnych stran atd..
15
@majmarad Tak napises mi ze som nieco nenapisal a potom pracujes s tym co som napisal. Tu nejde o zmeny zo dna na den, tu ide o fungovanie tohoto uradu. O to v koho prospech to funguje. A nie, pozri si ake ma este pravomoci prezident. Vobec to nie je bieda a kokot ak by ich zacal zneuzivat vedel by dostat spolocnost do dobrych sraciek. To, ako prezident nema poriadne pravomoci, hovoria len kokoti, ktory to niekde poculi, ale nikdy si tieto pravomoci nepozreli!
Sa ma pytas ze ak na ustavny sud nebudu vymenovany ludia s moznym prepojenim na mafianom a oligarchov tak ze ako sa zmeni vplyv mafianov a oligarchov? Keby sa na desiaty pokus povenujes kauzam Harabina tak pekne vidis co dokaze spravit ustavny sud s pravnym statom...
Ty hovoris ze sa nic nezmenio v Kauze Kuciak, ci Glance House? Vies o tom, ze práve prezident pomahal po Kuciakovej vrazde vytvarat tlak na odstupenie Fica, Kalinaka, na vymenu policajneho prezidenta atd...?
Ty tvrdis proste kokotiny. Uplne kokotiny, ktore si cuckas z prsta a mas pocit osvietenosti. Tvrdis ako je to jedno, ze je vsetko napicu a volis cloveka ktory za to ako je to napicu vlastne je a aspravedlnujes to tym ze aj tak to neurobi ziadnu zmenu, lebo to si myslis a to je isto pravda a zohnat si okolo toho nejake info? Naco, sak ked ti na to niekto neodpovie na internete v komentari (a aj ked mi to teda niekto vysvetliä tak to proste inak nie je lebo ty si si to povedal. Sice si to nicim nepodlozil ale ano je to tak ty vemeno
Sa ma pytas ze ak na ustavny sud nebudu vymenovany ludia s moznym prepojenim na mafianom a oligarchov tak ze ako sa zmeni vplyv mafianov a oligarchov? Keby sa na desiaty pokus povenujes kauzam Harabina tak pekne vidis co dokaze spravit ustavny sud s pravnym statom...
Ty hovoris ze sa nic nezmenio v Kauze Kuciak, ci Glance House? Vies o tom, ze práve prezident pomahal po Kuciakovej vrazde vytvarat tlak na odstupenie Fica, Kalinaka, na vymenu policajneho prezidenta atd...?
Ty tvrdis proste kokotiny. Uplne kokotiny, ktore si cuckas z prsta a mas pocit osvietenosti. Tvrdis ako je to jedno, ze je vsetko napicu a volis cloveka ktory za to ako je to napicu vlastne je a aspravedlnujes to tym ze aj tak to neurobi ziadnu zmenu, lebo to si myslis a to je isto pravda a zohnat si okolo toho nejake info? Naco, sak ked ti na to niekto neodpovie na internete v komentari (a aj ked mi to teda niekto vysvetliä tak to proste inak nie je lebo ty si si to povedal. Sice si to nicim nepodlozil ale ano je to tak ty vemeno
16
@warble Ale najlepsie je, ze on sa na to ani neserie ale ide volit Harabina. To ako nechapem najviac "Aj tak je to jedno a preto budem volit toho co to tu tolko rozjebal!"
17
@majmarad No to bolo tak vo vseobecnosti na cele tvoje doterajsie komentovanie k tejto teme. Lebo ja sa snazim pochopit, co sa svojimi prispevkami snazis docielit, resp. co ti na tom tak celom tak nesedi.
Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: Povedzte mi, ako starsi chlapi zvladaju [nieco mat] s mladsimi zenami? Lebo ja...
- 2 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 3 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 4 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 5 Samsebou30: youtu.be/jNqVBVf3fQU...
- 1 3kratadost: Povedzte mi, ako starsi chlapi zvladaju [nieco mat] s mladsimi zenami? Lebo ja...
- 2 Hovado: Poriadky všade okolo mňa a stále je tu bordel... Ja to nechápem, celé...
- 3 Azizi: Na Spotify som si vytvorila playlist mojich najobľúbenejších rockových piesní < 3 má skoro...
- 4 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 5 Obivankenobi: Iba pelesit a hltat tabletky
- 6 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 7 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 8 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 9 Samsebou30: youtu.be/jNqVBVf3fQU...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 4 Samsebou30: Viete čo ja už neverím sestričkám, lekárom. Ak by nedajbože bol niekto na...
- 5 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 6 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 7 3kratadost: Povedzte mi, ako starsi chlapi zvladaju [nieco mat] s mladsimi zenami? Lebo ja...
- 8 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 9 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 10 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....