Kittyboo
dievča, ateistka
najnedávnejšie lognutie
22. 5.mája 2020 13:42
4065 dní na BIRDZi
regnutá od 2. októbra 2013
» www.pluska.sk/emma/miss/... z 12 vedela len 1 prelozit vetu Delfin nie je ryba, delfin je cicavec. dokonca ani holcina co studuje medzinarodne vztahy nevedela vetu na urovni A-10
38 komentov
1
glamorous
5. 2.febuára 2015 13:13
preboha
2
@Glamorous najviac ma zabila 6 "viem po anglicky velmi dobre a to mozem povedat lebo osm bola polroka v amerike"
5
@12 alebo keď odpovedajú k veci " ako sa voláš a odkiaľ pochádzaš" - "som petra poláková a som finalistka s číslom 5"
7
@5 to osm ani nepostrehla, moja mysel bola stale zmatena z toho, ako odlisne vyzeraju na videu od tych fotiek
8
omg v tvári na tých vyretušovaných fotkách vyzerajú ako 40 ročné transky
9
ta miss universe mi vzdy prisla ako taka podradna taborova sutaz krasy. este aj funebrakova birdz miss, kde si sam urcuje pravidla a sam aj vyberie, kto dostane titul ma vacsiu uroven.
11
@Glamorous hrozne su vyphotoshopovane na tej stranke kde je ich zoznam, ale aby som sa ich aspon trochu zastal, tak pravedpodobne im kladol otazku iny clovek a mohla zniet inak, napriklad "predstav sa" a ten moderator co tam rozprava je uz voiceover vlozeny po nakrucani, cize v tomto pripade ide skor o chybu postprodukcie.
A s tou anglictinou, no cicavec nie je slovo, ktore bezny clovek pouzije v hovorovej reci, urcite by sa dalo najst kopec slov, na ktore si ja ani ty nespomenieme. Ja napriklad poslednu dobu anglictinu pouzivam skor co sa tyka informatiky a hovorovo z cudzich jazykov skor rustinu. A vcera som sa zhrozil, ked som si 1 minutu nevedel spomenut ako sa povie paradajka po anglicky, pricom ruske slovo ma napadlo hned.
A s tou anglictinou, no cicavec nie je slovo, ktore bezny clovek pouzije v hovorovej reci, urcite by sa dalo najst kopec slov, na ktore si ja ani ty nespomenieme. Ja napriklad poslednu dobu anglictinu pouzivam skor co sa tyka informatiky a hovorovo z cudzich jazykov skor rustinu. A vcera som sa zhrozil, ked som si 1 minutu nevedel spomenut ako sa povie paradajka po anglicky, pricom ruske slovo ma napadlo hned.
12
@Carpathian ked niekto studuje medzinarodne vztahy a nevie povedat cicavec tak musi byt hlupy. navyse vacsina z nich najprv povedala ze vedia po anglicky velmi dobre...slovo cicavec je fakt asi prvy stupen zakladna skola. niektore nevedeli prelozit ani zapor. navyse vitazka ma ist volakde do zahranicia reprezentovat krajinu a je to podla mna dost trapas ked nebude tym ludom tam vediet povedat ani jednu vetu.
14
To mas pravdu, kukol som si len par profilov a vacsina z nich boli este nejake stredoskolacky a tak. Ale hej, ked niekto studuje diplomaciu a nevie dokonale anglictinu, tak to je fail. Ja viem dva jazyky a to som programator
Inak som klikol na jednu co sa mi jedina ako-tak vyzorovo pozdavala a baaam... je z mojho mesta
Inak som klikol na jednu co sa mi jedina ako-tak vyzorovo pozdavala a baaam... je z mojho mesta
15
co za sedativa dali sajfovi aby si z nich nerobil picu? lebo ja by som sa neovladla
16
@Carpathian s tým prvým to tak mohlo byť, ale s tým cicavcom... ani ja niekedy neviem chvíľu prísť na nejaké slovo, keďže sa poslednou dobou pohybujem len v termínoch pri prekladaní kontraktov, ale vždy si na to spomeniem a cicavec zas nie je tak strašne neobvyklé pre niekoho, kto sa aktívne učí angličtinu....alebo niekoho kto o sebe vyhlasuje, že vie super po anglicky...
a navyše 12tku raz kamoška doniesla do mesta keď sme šli na drink a podľa toho čo nám hovorila koľko toho s modelingom precestovala a ako sa pri tom perfektne naučila jayk, by som tiež očakávala, že by to mala vedieť..
a navyše 12tku raz kamoška doniesla do mesta keď sme šli na drink a podľa toho čo nám hovorila koľko toho s modelingom precestovala a ako sa pri tom perfektne naučila jayk, by som tiež očakávala, že by to mala vedieť..
18
a inak tú pózu vo videu majú prikázanú?? lebo ja sa cítim dosť awkward aj za nich
20
PRECO..PRECOOOO niekto produkuje takuto show..akoze aby som sa pobavila,ok,ale..prečo sa do nej niekto prihlasuje?! proste. robia zo seba uplne pice..nehovoriac o tom,co tu uz zaznelo v komentoch
fakt az mi je smutno z tých bab
fakt az mi je smutno z tých bab
21
@Glamorous inak tie videa su cele take divne, ovela lepsie otazky im mohli davat + by bolo zaujimavejsie, keby s nimi normalne rozprava nejaky moderator a nie, ze nejaky stab im dava otazky a ony odpovedaju a je tam hrozna akustika. To nemaju peniaze na to, aby im dali do vystrihu nejaky lepsi mikrofon?
A mohli anglictinu vyskusat tak, ze by s nimi mali 30 sekundovu kratku konverzaciu. Ovela lepise by to ukazalo, ako je ktora sikovna v skladani zmysluplnej vety. Takto to robili tusim na svetovom finale a viem, ze ta co tam bola zo Slovenska, tam neskutocne traposila.
A mohli anglictinu vyskusat tak, ze by s nimi mali 30 sekundovu kratku konverzaciu. Ovela lepise by to ukazalo, ako je ktora sikovna v skladani zmysluplnej vety. Takto to robili tusim na svetovom finale a viem, ze ta co tam bola zo Slovenska, tam neskutocne traposila.
33
to si vsetko kukala? ooooch nechce sa ale ked ty to komentujes ja chcem casto vidiet aj kraviny noo skusiim
34
@tasha5 hah prepac vies co ja som pozrela najprv len tri a ani jedna to nevedela tak ma zaujimala ci sa najde aspon jedna ale ta veta je hned v prvych 10 sekundach
35
@kittyboo noo co s tebu take kraviny pozeras oooookejko a ozaj kludny sajfa, to bola dobra poznamka @15
36
to je take tragicke ..a tie fotky su katastrofalne..ale 2ka vedela a asi aj najkrajsia je z nich
38
jj, presne na toto som dnes narazila
som rada, ze aspon dievcina z mojho rodneho mesta zvladla preklad inak dost katastrofa, povedala by som ze ich vyjadrovanie je vo vseobecnosti nic moc.
som rada, ze aspon dievcina z mojho rodneho mesta zvladla preklad inak dost katastrofa, povedala by som ze ich vyjadrovanie je vo vseobecnosti nic moc.
Napíš svoj komentár
- 1 Robinson44: Nerozumiem ľuďom, čo sem len chodia čítať všetky tie výplody a choré predstavy...
- 2 Azizi: Sára, Zuzana, Laura, Richard, Tobiáš < 3 Najkrajšie mená.
- 3 458katka: čítam Foucaultovo kyvadlo a som na stej strane a kedy bude zápletka?? Hm??? Pýtam...
- 4 Ladydoga: Teplotku mám ; (
- 5 Bracadabr: Čiže ak si podáš galantamin približne 4 hodiny po prvej spankevej fáze, pol...
- 6 Obivankenobi: Vy ste doktorka?
- 1 3kratadost: Jak sa volal ten cavo co tu chodil? Mal nick na D sa mi...
- 2 Abstraktdepres: Nemám rád komedie a už vôbec nie fantasy. Mám rád surovú realitu a intelektuálne...
- 3 Karamella: Minibrat má dnes oslavu narodiek s kamošmi (9r), a má už nachystanú...
- 4 Trevor1994: mali ste nekdo jak keby zrazu bolesti dasien zubov po celej dlzke na jednej...
- 5 Robinson44: Nerozumiem ľuďom, čo sem len chodia čítať všetky tie výplody a choré predstavy...
- 6 Robinson44: O dvacku že to nevydržíš počúvať dokonca youtu.be/kfVsfOSbJY0...
- 7 Barb: inak, celý život snívam o nadupanom adventnom kalendári keby mi niekto...
- 8 3kratadost: HA, no ale, potesim hejterov, po svojom deadlift PR som dodeadliftoval....
- 9 Lejla32: Keď si zakúpim netflix, viem sa prihlásiť na viac zariadeniach?
- 10 Skvrnka: /trilion vulgarizmov/ Neznášam afty.