Naša generácia je frustrovaná generácia, hudba iba odráža našu nekonečnú frustráciu zo života, všetok ten pičung na systém na všetko, to sú iba naše vlastné komplexy z toho, že je nám na piču že nie sme pre ten systém tí ideálni.. niekoho je-be že nie je dosť múdry a musí robiť kokotskú prácu tak pičuje na múdrych, pičuje že má málo že sa mu nedarí, človek čo si nevie nikoho nájsť pičuje do tých ktorí niekoho majú a tak to ide ďalej a ďalej..
Dakto sa s tým vie vysporiadať iní nie. .každý to rieši inak, dakto si založi hudobnú kapelu a tam vrieska ostošesť celý nasratý na spoločnosť a hlavne sám na seba .. Iný to vyjadruje inak, niekto sa hodí pod vlak..

Sme generácia frustrovaných hajzlov ktorí majú plné zuby všeličoho možného.. čo sa s tým dá robiť? No asi veľké hovno, iba to čo robíme do teraz, každý iným spôsobom..
Takže sláva nadávkam, sláva negativite, sláva frustrácii, ale najlepší spôsob ako sa zbaviť frustrácie je dosiahnuť svoj cieĺ, ale nie každému sa to podarí a niekomu zostáva iba pi-čovať na všetko iba do konca svojich dní..
Alebo chlastať a húliť do toho, načo za to ľudí odsudzovať, oni su to nevybrali, nech fajčia, húlia, pijú, drogujú, je*ú a pi*ujú, len smelo do toho..
Ale zase netreba zabúdať že sa treba pokúsiť aj o to lepšie riešenie, aj keď často ani nie je .. ale každého raz možno štastie obdarí...

 Blog
Komentuj
 fotka
phantasia  6. 2. 2008 13:22
Vivat nadavky, ako vzbura nas mladych nad tym po*ebanym svetom...
 fotka
leitho  8. 2. 2008 12:49
no kámo konečne jeden normálny blog na celom birdzi...
 fotka
t-r-t-k-o  6. 4. 2008 13:45
popiči
 fotka
kolieskonavoze  7. 4. 2008 20:26
to iba niektorí majú taký oničom život. ja som šťastná. a nie preto, že ma stretlo šťastie, to nie je náhodou. náhody neexistujú. iba pre tých, čo neprijali Ježiša Krista existujú. môžeš robiť, čo chceš, ale niekto ti bude stále chýbať. to, že Ježiš pred asi dvetisíc rokmi umrel, nebola žiadna náhoda. bolo to preto, aby si zastavil všetky náhody, ktoré ti prichádzajú do života, dal ich pod Božiu kontrolu a víťazil. byť frustrovaný je síce pekné, ale zase vedie do prázdnoty. keď sa rozhodneš zastaviť vplyv náhody na tvoj život, tak vedome vstúpiš do nových krásnych vecí a už nikdy nebude tvoj život riadiť ten, kto ťa nenávidí, ale Ten, kto ťa nadovšetko miluje... "Ja som prišiel, aby ste mali hojnosť..." pekné, hlavne pravdivé.
 fotka
petika  5. 6. 2008 14:50
super super... ale 5-- netahaj sem Jezisa...a o tom by sa dali viest dobre dlhe disputaty.... ja som stastna aj bez prijatia jezisa...
Napíš svoj komentár