Leiladrumnbass
31-ročná žena, hľadá sa
najnedávnejšie lognutie
28. 8.augusta 2015 17:48
4599 dní na BIRDZi
regnutá od 8. júna 2012
8 komentov
1
emper
2. 12.decembra 2013 15:41
2
3
@forgottenone Och ja milujem HM skoro vsetky ich pesnicky strasne emocionalne songy maju.. meant to be asi najviac
4
jj HM maju take svoje caro.. toto som pocul prvy krat zhuleny a to som sa fakt citil skoro ako v raji ten rytmus, tie tony.. uplne dokonalost..
6
@forgottenone popici odpisala som ti nato nieco dlhsie a poslalo len "presne"--super uz sa mi to nechce zas pisat ale ze poznas spy-by your side?
7
tak By your side je uplne uz taka klasika mne sa strasne pacia aj take starsie tracky od Logistics, Desimal ( skoda ho chalaniska.. :/ ), Concord Dawn atd
8
@forgottenone och bože logistics milujem mam srdcovku
to ked počujem v siedmom nebi som :3 ach ale strašne by som chcela ist na HM naživo..len myslim že na slovensku ešte ani neboli nič no musim popozerat akcie ake su najbližšie že si urobim vylet ... inak v lete chodiš po festivaloch a tak ?
Napíš svoj komentár
- 1 Oxidbromu: Stihli ste?
- 2 Lejla32: Prečo vôbec robia biele/bledé lyžiarske oblečenie? Je to extrem nebezpečné, stačí keď príde...
- 3 3kratadost: Uz chapem principu "no loose ends". Poucil som sa. Snazit sa riesit ferovo neferove...
- 4 Nastavenia: Slovný tok.
- 5 Lytaryta: btw.tie T S. nejdu len mne, abo je to vubec zmrsene ...
- 6 Tomas5555555: Ako prinutit ludi chodit MHD. koment
- 7 Lejla32: Wau tak ta Klára z Bachelora naozaj ukazala neskutočný charakter a emocnu vyspelosť aká...
- 8 Samsebou30: youtu.be/G-ZcWtd5isY...
- 9 Tulipanoo: youtu.be/BLj7S1QShdk...
- 10 Teal: youtu.be/BriHuCicBNE...
- 1 Clarise: Povedzte mi ako zle musí byť na tom môj bývalý keď mi písal sám...
- 2 Teal: Tešíte sa, ako vaše údaje z katastra nehnuteľností budú k dispozícii na dark...
- 3 Oxidbromu: Stihli ste?
- 4 Lejla32: Prečo vôbec robia biele/bledé lyžiarske oblečenie? Je to extrem nebezpečné, stačí keď príde...
- 5 3kratadost: Uz chapem principu "no loose ends". Poucil som sa. Snazit sa riesit ferovo neferove...
- 6 Nastavenia: Slovný tok.
- 7 Lytaryta: btw.tie T S. nejdu len mne, abo je to vubec zmrsene ...
- 8 Tomas5555555: Ako prinutit ludi chodit MHD. koment
- 9 Lejla32: Wau tak ta Klára z Bachelora naozaj ukazala neskutočný charakter a emocnu vyspelosť aká...
- 10 Samsebou30: youtu.be/G-ZcWtd5isY...
- 1 Samsebou30: Uvažujem… Možno mi tá mladá, pohľadná a zdvorilá agronómka naznačuje...
- 2 Teal: Vyhlásenia toho kokota Trumpa, že USA by mali anektovať Grónsko, Kanadu aj...
- 3 Clarise: Povedzte mi ako zle musí byť na tom môj bývalý keď mi písal sám...
- 4 Teal: Čo dobrého ste si dnes niesli do práce v obedári?
- 5 Tulipanoo: citim sa ako pedofil, prave som si dohodla rande s typkom, ktory...
- 6 458katka: chyba mi láska
- 7 Kviatek: Ľudia, ktorí vravia, že Poprad je krásne a čarovné mesto fetujú priveľa...
- 8 Teal: Tešíte sa, ako vaše údaje z katastra nehnuteľností budú k dispozícii na dark...
- 9 Lejla32: Včera sme mali zapnuté FMko.. a o polnoci tam išla ta nova hymna... ako...
- 10 Trevor1994: Mr. Beast aka James Donaldson uz ma viacej followerov na youtube nez cela americka...