Lifeinspanish
8-ročné dievča, narcis, veriaca v seba
najnedávnejšie lognutie
16. 11.novembra 2016 10:43
3085 dní na BIRDZi
regnutá od 5. júna 2016
Tak teplo je, že umieram ako Lana Del Rey! Už by to chcelo nejakého daddy to die for. Niekto starší pre mňa? 30+
27 komentov
1
bebekex
23. 6.júna 2016 12:46
Nvm koho fake si,ale dost sa bavim
4
keď som si to prečítala tak mi hneď napadlo že Sisi zase blbne ale tu máme nový druh
8
@lifeinspanish logicky mu treba napísať tsku..nikto asi nedostal taký dar ako ty že predvída do ,,budúcnosti"
11
15
svadba? to si celkom daleko.. macke vo vreci ano nedavam
a teda si na mladsich? tak to potom nic
@bebubi a ty si mi tak chcela dopriat
a teda si na mladsich? tak to potom nic
@bebubi a ty si mi tak chcela dopriat
17
a ja som ti napisal ze mam 13 niekolkykrat
ach jaj.. toto bude tazke
ach jaj.. toto bude tazke
21
a sken obcianskeho sem nemam dat ze kolko mam presne
tys uz mala aspon 15 ci 18?
tys uz mala aspon 15 ci 18?
22
@johnysheek fakt na smiech.. Ty a svadba ved mas len 13 a stále si pod zákonom,si možeš tak jedine zobrať školskú tašku do školy
23
@johnysheek mal si napísať niečo čo ju položí na zem a už sa nepostaví, ved uznaj maš len 13 a ona chce od teba niečo pekné a ešte aj svadbu..tak neviem šibe viac tebe či jej?
@Lifeinspanish minulosť to sa veští tak ako budúcnosť alebo ako? Kartami či guľou?
Janošik a možno si jej mal napísať nech ti vyvešti z guli,možno by tvoju ponuku s radosťou prijala
@Lifeinspanish minulosť to sa veští tak ako budúcnosť alebo ako? Kartami či guľou?
Janošik a možno si jej mal napísať nech ti vyvešti z guli,možno by tvoju ponuku s radosťou prijala
24
@Lifeinspanish poznám človeka 30+ pre teba akurat že nemá birdz,ale mám na neho len e-mail a tel.číslo.
25
@bebubi ty uz si aka dohadzovacka.. vsetci ostatni ta trapia..
nechaj ty mojich 13 rokov na pokoji, bo...
a tiez premyslam komu tu sibe, draha moja
nechaj ty mojich 13 rokov na pokoji, bo...
a tiez premyslam komu tu sibe, draha moja
26
@johnysheek vieš čo ho choď radšej spať lebo tu už drištáš z cesty,len nasrať človeka vieš..ani osoh neprinesieš len zle robiť a pindať do každeho ..jedine tebe môže šibať,ja som v poriadku!
27
@johnysheek a po ďalšie nikto ma netrápi a ty už vôbec,malo to byť zo srandy ale ked si to tak berieš k srdcu tak sorry no..ani zasmiať sa nad ničim nevieš,len pindať na všetko.
Napíš svoj komentár
- 1 Trevor1994: mali ste nekdo jak keby zrazu bolesti dasien zubov po celej dlzke na jednej...
- 2 Robinson44: O dvacku že to nevydržíš počúvať dokonca youtu.be/kfVsfOSbJY0...
- 3 Lejla32: Keď si zakúpim netflix, viem sa prihlásiť na viac zariadeniach?
- 4 Limitles: igor matovic vrat sa , btw ako sa mate?
- 1 Trevor1994: mali ste nekdo jak keby zrazu bolesti dasien zubov po celej dlzke na jednej...
- 2 3kratadost: HA, no ale, potesim hejterov, po svojom deadlift PR som dodeadliftoval....
- 3 Robinson44: O dvacku že to nevydržíš počúvať dokonca youtu.be/kfVsfOSbJY0...
- 4 Lejla32: Keď si zakúpim netflix, viem sa prihlásiť na viac zariadeniach?
- 5 Dreyjir: Bože ♡♡♡♡ youtu.be/w_3hALBro5c...
- 6 Protiuder22: youtu.be/4a8CogWA3-Y...
- 7 Limitles: igor matovic vrat sa , btw ako sa mate?
- 1 458katka: bože ďakujem
- 2 Nats: turisti birdzu bude mi stacit tato bunda www.zajo.net/sk/air-lt-h...[1]=675¶meters[2]=6&revisionFlag=C na turistiku v januari? ...
- 3 Tulipanoo: mate nejaky film/serial/knihu/pesnicku, kde si poviete, ze "to ma presne vystihuje"?
- 4 Lejla32: Poznate to, ked niekto pred vami hovori nieco na niekoho tretieho bez jeho...
- 5 Jimson: Kam za teplom v decembri? Tak do 5-6 hodin letu?
- 6 Tomas5555555: Prečo na SVK neexistuje tiež domáci doktor ? Doktor príde za chorým pacientom domov,...
- 7 Robinson44: , , Čo feministky naozaj potrebujú, aby bolo ich hnutie skutočne úspešné, ...
- 8 Miro777: Skoro kazdy ma u nas fully remote zmluvu a do officu chodi len kto...
- 9 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie hrať na gitare < 3
- 10 Trevor1994: mali ste nekdo jak keby zrazu bolesti dasien zubov po celej dlzke na jednej...