Daewoo Nexia 2010
16 komentov
1
fitoo
30. 12.decembra 2010 19:08
omg ved na tom zmenili iba prednú masku. a navyše karoseria auta vychádza ešte zo starého Opel Kadett.
2
Smolko, co si cakal od licencovanej vyroby. Vozidlo sa vyraba pre trhy krajin tretieho sveta. Je spolahlive a preslo len modifikaciou. Vyraba ho napr. UZ-Daewoo v Rusku, spolu s mensim modelom Matiz. A ich cena je take ze si to auto moze dovolit kupit naozaj kazdy. Lepsie sa vozit na skromnejsom novom aute ako sa vozit na popolnici a snivat. A Kadett bol rokmi overeny model, takze vyroba Nexie nieje chyba.
5
Kokotina plechova ,foter rboil jedno najebane spredu a pokrivene plechy až na zadnom kufri
7
@husky ja by som to typol na Kadett-ácky, akurát že kvalitativne je to na nule lebo je to všetko z Číny
9
@husky , @edisek , @v3nty kua chlapi smrdí tu závisť ...
ale keby to malo logo chevroletu a iný názov tak by ste hovorili maximálne že to pripomína nexiu a ani vo sne by vás nenapadlo že je to v skutočnosti daewoo...
Suzuki Swift+ = Daewoo
Chevy Aveo = Daewoo
a kopa ďalších značiek vylieza zo závodov Daewa s logom Daewoo a preznačujú sa až pred predajom.
ale keby to malo logo chevroletu a iný názov tak by ste hovorili maximálne že to pripomína nexiu a ani vo sne by vás nenapadlo že je to v skutočnosti daewoo...
Suzuki Swift+ = Daewoo
Chevy Aveo = Daewoo
a kopa ďalších značiek vylieza zo závodov Daewa s logom Daewoo a preznačujú sa až pred predajom.
10
Peto, ono to vobec nie je ako to vyzera. ja osobne by som nechcel dat za auto penazi kopec a jazdit na podvozku, ktory je starsi konceptovo ako ten moj momentalne, ktory mi mimochodom velmi vyhovuje
a nexia to bude vzdy podla dveri, ja sa odzubat nedam
mimochodom Swift sa robi v Suzuki v Madarsku, Swift 4x4 sa robi v Japonsku
a nexia to bude vzdy podla dveri, ja sa odzubat nedam
mimochodom Swift sa robi v Suzuki v Madarsku, Swift 4x4 sa robi v Japonsku
13
Poklep potom aute a poklem po niečom čo ma rv 2000 vyššie a uvidis ten rozdiel Napriklad thalia ako som hore spominal tiež plechač ....
Nemusim ani suzuki (swift a sx4 totalne pičoviny kazia sa jan na beziacom pase) Posed ako vo favorite ... :/
Nemusim ani suzuki (swift a sx4 totalne pičoviny kazia sa jan na beziacom pase) Posed ako vo favorite ... :/
14
@husky ja hovorím o Suzuki Swift+ nie o klasickom Swifte.
@v3nty ja viem že je to rozdiel, pred domom stojí aj vectra z roku 2001 a Honda CRV z roku 2006.
ale vieš ako sa hovorí.... darovanému koňovi na zuby nehľaď
@frez no robí sa pod značkou GM-Daewoo
@v3nty ja viem že je to rozdiel, pred domom stojí aj vectra z roku 2001 a Honda CRV z roku 2006.
ale vieš ako sa hovorí.... darovanému koňovi na zuby nehľaď
@frez no robí sa pod značkou GM-Daewoo
15
tak rýchlo predat kým to ma akú takú cenu
btw ako kia shuma 2002rv a kupis za 1400e
btw ako kia shuma 2002rv a kupis za 1400e
16
@LordMMX jasne hento a závidieť
je úplne jedno aký znak to bude mať na kapote, nie sme až takí mimo že nevieme že "Chevrolet" a Deawoo je to isté
aj tak na typovom štítku na kastli je MADE BY DAEWOO, takže neni o čom
je úplne jedno aký znak to bude mať na kapote, nie sme až takí mimo že nevieme že "Chevrolet" a Deawoo je to isté
aj tak na typovom štítku na kastli je MADE BY DAEWOO, takže neni o čom
Napíš svoj komentár
- 1 Sometimes may be good sometimes may...
- 2 Leto come back plz
- 3 Brzda
- 4 Mesiac pocuvam falling in reverse :)guess...
- 5 Takže moji milý fanúšikovia takýto fešný...
- 6 Obrázok od Obivankenobi
- 7 Pri pomerne miniatúrnom vodopáde na takú...
- 8 Lasky
- 9 Obrázok od Yacopsae