Lostinthedark
chlapec
najnedávnejšie lognutie
dnes 00:49
5961 dní na BIRDZi
regnutý od 13. septembra 2008
Singapur a USA samozrejme nemajú žiaden problém s vývojom, ale kto iný ako pojebaný členský štát EU (a imho prirodzene celá pojebaná EU) to hneď zakáže. Európa je fakt v piči.
» www.bbc.com/news/world-euro...
» www.bbc.com/news/world-euro...
8 komentov
1
lostinthedark
4. 7.júla 2024 17:16
Neexistuje navyše spôsob, akým by sa dalo vyčísliť, o koľko možných pracovných príležitostí som prišiel len kvôli podobným super reguláciám v tomto obore, špeciálne čo sa týka GMO. Pracovné ponuky v obore dávajú zmysel v USA, pozriem do EU a tam klasicky holý kokot, väčšinou skostnatené univerzity, ktoré ponúkajú pozíciu na max dva roky, s podpriemerným platom. Ale nezabudnú napísať, že hľadajú mladé motivované talenty. No nejebe im? Však tie im z tohto kokotinca čím skôr ujdú.
2
Potom sa tu vegáni a mäsožravci môžu ďalej hádať o tom, kto je väčší kokot.
4
Považujem za extrémne nepravdepodobné, že by najbližších 10 rokov umelé mäso dokázalo konkurovať reálnemu mäsu, ako kvalitou, tak aj cenou. A nečudoval by som sa, keby sa mu to nepodarilo nikdy za môjho života (a to ešte plánujem žiť dlho).
Samozrejme, regulácie sú zlé a rozhodne som proti nim.
Samozrejme, regulácie sú zlé a rozhodne som proti nim.
5
@unascetic @4 Dobre, ja ti rozumiem a možno aj súhlasím, ale snáď pochopíš, že je stále na mne, či ja som ochotný zaplatiť 3x viac ako bežný konzument za niečo, o čo on nemá ani záujem. Je to moja voľba. Ja som stále ochotný platiť viac za lab meat, pokiaľ by vôbec bolo dostupné. Blokovať ho v momente, keď ešte ani nie je na trhu je tak stupídna pičovina, že ani neviem čo k tomu dodať. Každopádne moja skromná predikcia je, že lab meat, nebyť prijebaných regulácii by skôr či neskôr (a je jedno za koho života) ovládlo trh a mäso pochádzajúce z porážky reálnych zvierat sa stane drahým tovarom.
6
@unascetic @4 Proste aby som to skrátil, umožni mi to aspoň skúsiť, ty si to kupovať nemusíš. To je celé. Ja viem, že nie si proti, ale adresujem to hocikomu, kto je za zákaz.
7
Klídek - pokiaľ je to životaschopné, tak si to cestičky nájde, aj keby proti tomu bolo 999.999‰ populácie.
Alebo tomu môžeš pomôcť, sťa osvietený diktátor - odmietanie lab-meat vyhlásiš za vlastizradu, ktorá sa bude trestať obesením ... ako tunáka:
» www.unitedlife.sk/neo-luddizmus-s...
Alebo tomu môžeš pomôcť, sťa osvietený diktátor - odmietanie lab-meat vyhlásiš za vlastizradu, ktorá sa bude trestať obesením ... ako tunáka:
» www.unitedlife.sk/neo-luddizmus-s...
8
Veď to poznáš ... a děcka italských zemědělců nebudou mít co žrát!
alebo ešte lepšie
nebudou MEAT co žrát !!!
alebo ešte lepšie
nebudou MEAT co žrát !!!
Napíš svoj komentár
- 1 Azizi: Vy čo ste tiež žili alebo žijete v ČR, ak na vás začne...
- 2 3kratadost: Preco su zlozite veci zlozite? Uz ma to zacina hnevat. VZDY sa mi to...
- 3 Robinson444: Vytvoril som si cieľ a bola to dobrá racionálna vízia, lenže niekde v...
- 4 Lytaryta: vidim citam kukam, ze vsetci ludia obecne, z toho slavneho IT kdyz...
- 5 Teal: Aký máte obedár? White, black, cute???
- 6 Oxidbromu: Už ste si zvykli?
- 7 Milgamman: Co je z Lidlu neni k jidlu
- 8 Tanji: cely System Of A Down bol artwork masterpiece of it's own kind. Deal with...
- 9 Protiuder22: www.youtube.com/watch?v=E84...
- 1 Teal: Čo dobrého ste si dnes niesli do práce v obedári?
- 2 Lejla32: Včera sme mali zapnuté FMko.. a o polnoci tam išla ta nova hymna... ako...
- 3 Azizi: Vy čo ste tiež žili alebo žijete v ČR, ak na vás začne...
- 4 3kratadost: Preco su zlozite veci zlozite? Uz ma to zacina hnevat. VZDY sa mi to...
- 5 Robinson444: Vytvoril som si cieľ a bola to dobrá racionálna vízia, lenže niekde v...
- 6 Lytaryta: vidim citam kukam, ze vsetci ludia obecne, z toho slavneho IT kdyz...
- 7 Teal: Aký máte obedár? White, black, cute???
- 8 Oxidbromu: Už ste si zvykli?
- 9 Milgamman: Co je z Lidlu neni k jidlu
- 10 Tanji: cely System Of A Down bol artwork masterpiece of it's own kind. Deal with...
- 1 Tanji: Som fakt nasraty, co ma akoze clovek co nieje milionar robit ked chce...
- 2 Luc.ka: Perinbaba2 nanovo zadefinovala vyznam slova picovina.
- 3 Lostinthedark: To vážne, do psej matere? x.com/EU_Commissi...
- 4 Azizi: Zajtra má byť poľadovica na cestách, skrížilo mi to plány :/ Dokelu aj...
- 5 Tulipanoo: Ludia maju bezne anginu, chripku, aj niekolkokrat do roka, ja mam...
- 6 Teal: Čo dobrého ste si dnes niesli do práce v obedári?
- 7 3kratadost: Zuckerbergove algoritmy na odporucanie reklam su naozaj vymakane. Konzistentne mi dokazu odporucat produkty, ...
- 8 Luc.ka: Kvalitny kus nabytku www.instagram.com/p/DEVEgFVz2...
- 9 Lejla32: Včera sme mali zapnuté FMko.. a o polnoci tam išla ta nova hymna... ako...
- 10 Teal: Wow.Toto je aká pekná reklama... Jaguar, takto sa to robí, do psej...