Lostinthedark
chlapec
najnedávnejšie lognutie
včera 22:34
5921 dní na BIRDZi
regnutý od 13. septembra 2008
Singapur a USA samozrejme nemajú žiaden problém s vývojom, ale kto iný ako pojebaný členský štát EU (a imho prirodzene celá pojebaná EU) to hneď zakáže. Európa je fakt v piči.
» www.bbc.com/news/world-euro...
» www.bbc.com/news/world-euro...
8 komentov
1
lostinthedark
4. 7.júla 2024 17:16
Neexistuje navyše spôsob, akým by sa dalo vyčísliť, o koľko možných pracovných príležitostí som prišiel len kvôli podobným super reguláciám v tomto obore, špeciálne čo sa týka GMO. Pracovné ponuky v obore dávajú zmysel v USA, pozriem do EU a tam klasicky holý kokot, väčšinou skostnatené univerzity, ktoré ponúkajú pozíciu na max dva roky, s podpriemerným platom. Ale nezabudnú napísať, že hľadajú mladé motivované talenty. No nejebe im? Však tie im z tohto kokotinca čím skôr ujdú.
2
Potom sa tu vegáni a mäsožravci môžu ďalej hádať o tom, kto je väčší kokot.
4
Považujem za extrémne nepravdepodobné, že by najbližších 10 rokov umelé mäso dokázalo konkurovať reálnemu mäsu, ako kvalitou, tak aj cenou. A nečudoval by som sa, keby sa mu to nepodarilo nikdy za môjho života (a to ešte plánujem žiť dlho).
Samozrejme, regulácie sú zlé a rozhodne som proti nim.
Samozrejme, regulácie sú zlé a rozhodne som proti nim.
5
@unascetic @4 Dobre, ja ti rozumiem a možno aj súhlasím, ale snáď pochopíš, že je stále na mne, či ja som ochotný zaplatiť 3x viac ako bežný konzument za niečo, o čo on nemá ani záujem. Je to moja voľba. Ja som stále ochotný platiť viac za lab meat, pokiaľ by vôbec bolo dostupné. Blokovať ho v momente, keď ešte ani nie je na trhu je tak stupídna pičovina, že ani neviem čo k tomu dodať. Každopádne moja skromná predikcia je, že lab meat, nebyť prijebaných regulácii by skôr či neskôr (a je jedno za koho života) ovládlo trh a mäso pochádzajúce z porážky reálnych zvierat sa stane drahým tovarom.
6
@unascetic @4 Proste aby som to skrátil, umožni mi to aspoň skúsiť, ty si to kupovať nemusíš. To je celé. Ja viem, že nie si proti, ale adresujem to hocikomu, kto je za zákaz.
7
Klídek - pokiaľ je to životaschopné, tak si to cestičky nájde, aj keby proti tomu bolo 999.999‰ populácie.
Alebo tomu môžeš pomôcť, sťa osvietený diktátor - odmietanie lab-meat vyhlásiš za vlastizradu, ktorá sa bude trestať obesením ... ako tunáka:
» www.unitedlife.sk/neo-luddizmus-s...
Alebo tomu môžeš pomôcť, sťa osvietený diktátor - odmietanie lab-meat vyhlásiš za vlastizradu, ktorá sa bude trestať obesením ... ako tunáka:
» www.unitedlife.sk/neo-luddizmus-s...
8
Veď to poznáš ... a děcka italských zemědělců nebudou mít co žrát!
alebo ešte lepšie
nebudou MEAT co žrát !!!
alebo ešte lepšie
nebudou MEAT co žrát !!!
Napíš svoj komentár
- 1 Mezomus: robim zakazku pre jednu damu, okolo 50. sa nedavno rozisla/rozviedla... CELU MONTAZ DNESNU...
- 2 Teal: Pamätáte si, ako si ženy zrazu začali kupovať takú nejakú kávovú sračku na...
- 3 Nats: beau is afraid bola dobra picovina change my mind
- 4 Samsebou30: www.youtube.com/watch?v=kwx...
- 1 Mezomus: robim zakazku pre jednu damu, okolo 50. sa nedavno rozisla/rozviedla... CELU MONTAZ DNESNU...
- 2 Obsessionn: Dnes skoro kazdy do prace meškal. Ja niečo cez 7 min. Sakra, hovorila...
- 3 Abstraktdepres: Je to pekné, iba tak ležať v posteli a plánovať budúcnosť... Dúfam že...
- 4 Teal: Pamätáte si, ako si ženy zrazu začali kupovať takú nejakú kávovú sračku na...
- 5 Hovado: hovädo sa vrátilo v plnej kráse
- 6 Nats: beau is afraid bola dobra picovina change my mind
- 7 Samsebou30: www.youtube.com/watch?v=kwx...
- 1 Azizi: Aj ja sa veľmi bojím o Lady Na mail mi nakoniec nenapísala.
- 2 Lejla32: Tak idem nakoniec aj tak kupovat nove auto..bo zo stlacani spojky ma vzdy pichne...
- 3 458katka: Update: už nemám milenca
- 4 Samsebou30: Nechápem niektorých ľudí, že sa tvária akoby človeka nevideli, nepoznali. Prvý som...
- 5 Azizi: Neviete náhodou niekto niečo o @Tomas -ovi? Kde aktuálne žije, ako sa...
- 6 Lostinthedark: Dnes som stretol svojho byvaleho spoluziaka z hnojariny. Zaboha som s nim nechcel nadviazat...
- 7 3kratadost: NIKDY nepomahaj ludom! Zly napad. Ten typek, co som ho minule startoval, ...
- 8 Teal: Pamätáte sa, ako si Klarisa založila fejk účet, aby mohla ako anonym...
- 9 Teal: Cesta preplnenou mhd ma núti sa zamyslieť, ako často sa tí ľudia umývajú....
- 10 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap primerané sebavedomie.