Lostinthedark
chlapec
najnedávnejšie lognutie
dnes 15:38
5959 dní na BIRDZi
regnutý od 13. septembra 2008
To vážne, do psej matere?
» x.com/EU_Commission/s...
» x.com/EU_Commission/s...
13 komentov
1
robinson444
sobota 15:11
Haha
3
Ty musis mat pevne nervy, dobrovolne sledovat Twitter EUSSR Commiesie. Ja sa tomu aktivne vyhybam, vsimol som si totiz, ze som si vybudoval podmieneny reflex v suvislosti s contentom zacinajucim na styl "Europska komisia prijala...". Ked nieco take vidim, zacinam pocitovat uzkost a hnev, lebo viem, ze to bude ale ze NESMIERNA KOKOTINA.
Link som pre istotu neotvoril, ale budem hadat. Vyriesili nejaky veledolezity problem? Zaviedli konecne fart tax? Alebo zakazali nylonove snurky do topanok v snahe bojovat proti mikroplastom?
Link som pre istotu neotvoril, ale budem hadat. Vyriesili nejaky veledolezity problem? Zaviedli konecne fart tax? Alebo zakazali nylonove snurky do topanok v snahe bojovat proti mikroplastom?
5
@3 kratadost @3 Nesledujem, na to sa mám moc rád, ale bolo mi to poslané.
Vyriešili problém rodovej nerovnosti
Vyriešili problém rodovej nerovnosti
6
On brand. To sa uz ani neda parodovat toto.
Ked si uvedomis tu perspektivu, ze teoreticky by sa to malo spravat ako jedna z globalnych velmoci a prakticky to robi... Eh... To, co robi. Neviem, neverim, ze existuje lingvisticka struktura schopna vyjadrit tento level absurdity. O tomto by sa dal natocit prelomovy sitcom.
*EU vbehne do horiaceho baraku*
-"TAK SOM TU, MAM TO! Teraz to vsetko poriesim a zachranim situaciu!"
-"HURAA, EU NAS PRISLA ZACHRANIT! Uhasi poziar a dostane nas do bezpecia!"
-"Co, poziar? Nie, nie, viete, my sme sa s kolegami bavili, ze sa nam v tomto vasom dome nepacili tie svetlohnede hrnceky, tak vam nesiem tmavohnede. Uzite si ich, dovidenia!"
Ked si uvedomis tu perspektivu, ze teoreticky by sa to malo spravat ako jedna z globalnych velmoci a prakticky to robi... Eh... To, co robi. Neviem, neverim, ze existuje lingvisticka struktura schopna vyjadrit tento level absurdity. O tomto by sa dal natocit prelomovy sitcom.
*EU vbehne do horiaceho baraku*
-"TAK SOM TU, MAM TO! Teraz to vsetko poriesim a zachranim situaciu!"
-"HURAA, EU NAS PRISLA ZACHRANIT! Uhasi poziar a dostane nas do bezpecia!"
-"Co, poziar? Nie, nie, viete, my sme sa s kolegami bavili, ze sa nam v tomto vasom dome nepacili tie svetlohnede hrnceky, tak vam nesiem tmavohnede. Uzite si ich, dovidenia!"
7
@3kratadost @6 si mimo ako vzdy. v tej tvojej analogii ma byt ze vbehne EU do horiaceho baraku a hovori "Tak tu mate tie zapalky a dreveny nabytok !"
mali by ta nahradit zenou zjavne nemas prinos pre birdz
mali by ta nahradit zenou zjavne nemas prinos pre birdz
8
k teme - uz sa tesim na zeny cestarky, bannicky, elektrikarky, automechanicky....
9
@tanji @8 Tie bohužiaľ neuvidíš, ale skús zvážiť tranzíciu, možno ťa nejaká spoločnosť vezme do boardu.
10
Mne sa páči, ako každý príčetný ekonóm v Európe bije na poplach, že sme v piči na palube potápajúceho sa remorkéra, ale oni vždy majú v prioritách riešiť kokotiny.
11
@teal @10 Ale nie je sa moc čomu diviť, ten kolos musí vykazovať nejakú činnosť, je skoro jedno akú. Potrebuje byť na očiach, že niečo robí, že sa snaží riešiť problémy bez ohľadu na to, či vôbec existujú a utvrdzovať tak svoju dôležitosť. Je to tak nejak zapísané v jeho DNA.
12
@tanji @7 Tazko to cele obsiahnut do jedneho sketchu. Ich zmysel pre absurdnost je skratka master class. A keby som tam zmienil zapalky a drevo, znamenalo by to, ze aspon tusia, ze problemom je ohen. Tzn, ze maju schopnost, nieze uplne identifikovat problem, to nie, ale aspon trafit oblast, v ktorej sa cca nachadza. A to nemaju.
Neviem, no, hrnceky maju sice tu vyhodu, ze su uplne odveci, ale zase tu nevyhodu, ze neprilievaju olej do ohna. Zapalky a drevo, na jednej strane, sice prilievaju olej do ohna, ale na druhej strane je tam priamy link medzi nimi a ohnom. A oni?
Oni dokazu vzdy, zakazdym, konzistentne prichadzat s niecim, co je nielenze uplne odveci, ale zaroven aj prileje olej do ohna. Majstri. 10/10 satire writing. Bezkonkurencne, bezprecedentne.
Neviem, no, hrnceky maju sice tu vyhodu, ze su uplne odveci, ale zase tu nevyhodu, ze neprilievaju olej do ohna. Zapalky a drevo, na jednej strane, sice prilievaju olej do ohna, ale na druhej strane je tam priamy link medzi nimi a ohnom. A oni?
Oni dokazu vzdy, zakazdym, konzistentne prichadzat s niecim, co je nielenze uplne odveci, ale zaroven aj prileje olej do ohna. Majstri. 10/10 satire writing. Bezkonkurencne, bezprecedentne.
Napíš svoj komentár
- 1 Soruniel: Doma ma čaká prehliadka ústnej dutiny, či tam neschovávam nejaký ten niko pytlík....
- 2 Swamper: www.kino-lumiere.sk/klient-863/... fan-tas-tic-ky spravený dokument , úžasné niečo neuveritelné , chote...
- 1 Luc.ka: Perinbaba2 nanovo zadefinovala vyznam slova picovina.
- 2 3kratadost: Zuckerbergove algoritmy na odporucanie reklam su naozaj vymakane. Konzistentne mi dokazu odporucat produkty, ...
- 3 Soruniel: Doma ma čaká prehliadka ústnej dutiny, či tam neschovávam nejaký ten niko pytlík....
- 4 Samsebou30: youtu.be/YIHMPc6ZCuI...
- 5 Protiuder22: www.youtube.com/watch?v=bPA...
- 6 Swamper: www.kino-lumiere.sk/klient-863/... fan-tas-tic-ky spravený dokument , úžasné niečo neuveritelné , chote...
- 1 Tanji: Som fakt nasraty, co ma akoze clovek co nieje milionar robit ked chce...
- 2 Willbebetter: V zivote nikdy som sa k tomuto nechcela dostat, ze sa budem mat...
- 3 Lostinthedark: To vážne, do psej matere? x.com/EU_Commissi...
- 4 Lostinthedark: Tazko sa mi to priznava, ale... chyba mi tu taky ten tucnucky emo...
- 5 Tulipanoo: Ludia maju bezne anginu, chripku, aj niekolkokrat do roka, ja mam...
- 6 Azizi: Zajtra má byť poľadovica na cestách, skrížilo mi to plány :/ Dokelu aj...
- 7 Smartboy: Som jediný, koho irituje ako v reklamách stále hovoria Lííídl? Kde je v...
- 8 Luc.ka: Perinbaba2 nanovo zadefinovala vyznam slova picovina.
- 9 Robinson444: Remake N O S F E R A T U Kto...
- 10 Luc.ka: Kvalitny kus nabytku www.instagram.com/p/DEVEgFVz2...