Lúbime sa :3
17 komentov
1
grinder
21. 8.augusta 2014 13:45
hento oneee, EMO este nevymrelo?
4
slovník mladej dámy nehovorím že je hnusné škaredé a podobné veci .. tvar máš dobrý, a ak ho máš od prírody také malé, tak si stačí pozrieť tutoriály, kúpiť kvalitné veci na obočko a pekne ho upraviť.. a áno, pozrela som sa na svoje a je super
5
Naozaj to obočie by nebolo zlé troška predĺžiť a upraviť tvar Netvrdím, že ja mam najsuper Ak by si hned chcela zautočiť na mňa jak na @jamjuch
6
Okej... No dobre trhala som si obočie a trochu som to prehnaláá tak si musím dokreslovať pokiaľ mi nenarastie... a neznášam keď má niekto niečo proti môjmu obočiu -.-
7
ty máš peknú tvár...fakt len to obočko je také keby si si nejako porobila, tak si pecka
9
@6 - ou sorry teraz mi je ľúto, že som napiisala @7
ale tak nikto to tu nemyslel zle.
a treba sa naučiť prijiimať kritiku a priipadné rady
ale tak nikto to tu nemyslel zle.
a treba sa naučiť prijiimať kritiku a priipadné rady
11
ja si myslim, ze ked vyrasties z tohto stylu (rozumej tiez, ked budes starsia) tak z teba bude dost velka kocka posudzujuc aj z ostatnych tvojich fotiek, pretoze mas podla mna uplne super crty tvare
13
Veď ja nič proti tvojmu obočiu nemánm, si pekné dievča, ae bola by si krajšie, keby si to troška upravíš, nie si sama čo pokazila svoje obočie trhaním Kym dorastie, tak dokresli...žiadny problem
14
@sprejerka01 Chcela som si ho vlastne zúžiť a potom som si uvedomila že jedno mám kratšie než to druhé tak som si to úplne skrátila
15
@14 Ja som si svoje chcela pekne vytvarovať, lenže keďže som blondýna tak to moje obočie je take že niekde blond, niekde až hnede...no a v podstate som ho vytrhala rovnako, len to tak nevyzeralo :/ Ak ma chapeš...takže si musím dokreslovať :/ Len skús ho inak dokresliť...
Napíš svoj komentár
- 1 Moja strelecká, teda zo súťaže,...
- 2 Takmer aktuálna fotka. Hej, ...
- 3 Sedem rokov stará fotka... a...
- 4 Toto je dubacik :D vzdy...
- 5 TO - BN nová cesta
- 1 Taj po snahu…
- 2 Krásnej den vám všem
- 3 Mesiac pocuvam falling in reverse :)guess...
- 4 PERFECTION! Not rly. Ale nie...
- 5 Leto come back plz
- 6 Takže moji milý fanúšikovia takýto fešný...
- 7 Obrázok od Obivankenobi
- 8 Obrázok od Yacopsae
- 9 Ktory je vacsi fesak? Novy je...
- 10 Lasky
- 1 Pekny som? Ja sa sam sebe...
- 2 Lil šajžo
- 3 Hello
- 4 Trochu som sa prehrabal v legendarnych...
- 5 Sometimes may be good sometimes may...
- 6 Obrázok od Ladydoga
- 7 Dnes tu niekto spominal Foucaulta uz,...
- 8 Ta prva veta v druhom odstavci...
- 9 Tapeta mojej obrazovky je analógová fotografia...
- 10 Pozadie môjho mobilu - Xiaomi ...