DMJ 861
11 komentov
3
@mathulo ze pomsta jak som vedel ze tu budes zatial nejazdim a uz mam na posune nervy 5-kou sa jazdit proste neda nech uz maju zacvikari zakonite a konecne vypadnem niekde von vies co to je kazdy piatok vyzbrojit dve ci 3 masiny? ked sa nahodou do toho prida Vrutocka pomsta, tak to je utrpenie.. inac mozno aj menej ludi na birdzi vie co je to DMJ 861 ja som mal v Strecne takeho kolegu, ze po mesiaci nevedel co je to HDV
4
tak to všetkým povedzme nech to vedia:
DMJ 861- Dieselová motorová jednotka radu 861
DMJ 861- Dieselová motorová jednotka radu 861
6
@ludinko Začni zbrojiť sadzomety, pekne lopata a hádzať uhlie do tendra 5tkou myslíš somára? Ak pomsta ide, tak je to lahoda fírovať, ale ak jej prepne, tak to radšej starú 750
O Strečne som toho počul dosť Nebol to Braňo?
O Strečne som toho počul dosť Nebol to Braňo?
7
@mathulo nee.. Brano nie.. on sa neucil aj tak vsetko vedel myslim jazdit v depe 5km rychlostou na malom motore ala bageta a podobne sa jazdi najlepsie nic jednoduchsie nepoznam... jedine tak jazdu na bicykli inac 5km rychlostou sa neda jazdit.. na somarovy si moc vysoko a zda sa ti ze ta aj slimak predbehne, na 750 das prvy stupen a lietas jak daabel na lamine nehovoriac.. das odbocku a o nic sa nestaras len ja stem jazdit a nie zrakom tie masiny tlacit
11
@pretozemozem aj to je mozne.. poznam tak asi chlapa okolo 35-37 a staci mu malo k detskej radosti
Napíš svoj komentár
- 1 Spravíme kuchársku fotoknihu. ?
- 2 Bulgarian Mustang
- 3 Preco nejaky random slovensky prokurator vyzera...
- 4 Lol :D
- 5 I'm so glad I live in...
- 6 Obrázok od Lostinthedark
- 7 My v restike
- 8 Moja zena je pro cook ?
- 9 Obrázok od Lostinthedark
- 10 Yumy yummy!
- 1 Som na kongrese, takže život...
- 2 Ešte to tu funguje ? Helou
- 3 Co asi vyviedol
- 4 Doklad o mojej existencii. Ešte...
- 5 Dobry den
- 6 *what was I made for* ale...
- 7 Ze nerozkliknuté notifikacie až po rok...
- 8 Ako dlho sme sa nevideli?
- 9 Ja som nebo https://youtu. be/4YQ8mgzXcxU?si=aTIesO4OVwPCRgwI
- 10 Aha ako ťa chatgpt krásne diagnostikoval
PS: na birzi vedia max 5 ľudí, čo znamená DMJ 861