Mayben
33-ročná žena, zadaná, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
nedeľa 15:54
5943 dní na BIRDZi
regnutá od 20. augusta 2008
Mačkoľúbci birdzu!!! prosím o chvíľku pozornosti! mohli by ste poznať mačku z instagramu - coby the cat ... kto z vás vie, čo je to za rasu???
» i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/02/2...
» i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/02/2...
16 komentov
1
mayben
24. 2.febuára 2016 20:34
boa nejde ten link...aaa
4
@mayben nesedi ti zdroj ? nooo co tam su vzdy pikosky mackovske je uzasna museli si vsimnut vies ako vyplnit zadnu stranu
5
@tasha5 tak už zdroj je pochybný...ale akosi mi tá rasa nesedí..viď @1 a toto:
podobá sa ti to snáď?
podobá sa ti to snáď?
6
akoze ja viem ze hento je ta britska ale hentak sa hadam nevedia odrbat az tym ze modrooka je mozne preto biela :ehm:
7
@tasha5 no neviem...nezdá sa mi to
mohol by sa ešte niekto vyjadriť nejaký mačkoznalec silný, silnejší, najsilnejší!
mohol by sa ešte niekto vyjadriť nejaký mačkoznalec silný, silnejší, najsilnejší!
11
Britská mačka sfarbenie silver shaded alebo po slovensky Britská strieborná tieňovaná. Avšak modrooká, je raritou, skôr sú zelenooké.
12
Je inak celkom vtipné ako si všetci myslia, že britky sú len modré (teda sivé), majú toľko farebných variant, že až no. Aj ja mám britskú, ale čokoládovú. A chcem britskú škoricovú. A aj britská golden shaded je krásna
@Dumldore neni to fake, naživo som videla takú takmer totožnú
Tu máš aj nejaké inzeráty: » zvirata.bazos.cz/inzerat/5788516...
» zvierata.bazos.sk/inzerat/5798064...
@Dumldore neni to fake, naživo som videla takú takmer totožnú
Tu máš aj nejaké inzeráty: » zvirata.bazos.cz/inzerat/5788516...
» zvierata.bazos.sk/inzerat/5798064...
13
Moja známa má CHS britských mačiek a chová aj toto sfarbenie Mayben A majú aj modroočky, pozri: » www.imgup.cz/image/8af...
14
@paulieevans @12 nejde o to, že by som si myslela, že britské sú len jednaké...ale hen tasha @2 píše konkrétne o modrej...tak sa mi to nevidelo...
a inak, veľmi pekne ďakujem!!! ^^ úplne som do nej zaľúbená, do tých modrých očiek :3
a inak, veľmi pekne ďakujem!!! ^^ úplne som do nej zaľúbená, do tých modrých očiek :3
15
@mayben Ja sa dosť dosť vyznám do cicušiek a najmä do britušiek, takže ak by si chcela aj nejaké rady ohľadom, prípadne kontakt na chovateľskú stanicu dobrú tak sa pokojne ozvi
Ja napríklad veľmi chcem britskú škoricovú mačku a to je také raritné sfarbenie že už čakám 2 roky a keď sa už aj narodila niekde nejaká škorica, tak hneď bola rezervovaná...
To je ona:
Ja napríklad veľmi chcem britskú škoricovú mačku a to je také raritné sfarbenie že už čakám 2 roky a keď sa už aj narodila niekde nejaká škorica, tak hneď bola rezervovaná...
To je ona:
16
@paulieevans jeee, ďakujem ...ako veľmi by som ju chcela..len ešte neviem či to bude možné, bo moja mamina mi nechce dovoliť zvieratko...a tak by som chcela aby som to dostala ako darček od @dee99 no on mi ju asi moc nechce zaobstarať, lebo ma nenávidí!
tá je riadne zaujímavá!
tá je riadne zaujímavá!
Napíš svoj komentár
- 1 Azizi: Neviete náhodou niekto niečo o @Tomas -ovi? Kde aktuálne žije, ako sa...
- 2 Miro777: Kolegyna sa rozvadza a jej manzel si ma nasiel na Linkedine a vyhraza sa...
- 3 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap primerané sebavedomie.
- 4 Obivankenobi: Česť práci
- 5 Protiuder22: Sú také dni, keď ti vedomie, že tu vôbec niečo je, ...
- 6 Tulipanoo: otázka na dnes je: potrebujem sadu na linoryt?
- 1 458katka: Update: už nemám milenca
- 2 Teal: Cesta preplnenou mhd ma núti sa zamyslieť, ako často sa tí ľudia umývajú....
- 3 Thunderstorm: Možno budeme mať štedrú večeru už budúci týždeň, lol. Pôvodne mala byť v...
- 4 Azizi: Neviete náhodou niekto niečo o @Tomas -ovi? Kde aktuálne žije, ako sa...
- 5 Tequila: dnes som sa musel spytat peknej predavacky v knihkupectve, ci ma strasidelnu vaginu....
- 6 Milgamman: Zacala som soferovat a ide mi to? Len zatial mam velky respekt prechadzat cez...
- 7 Skvrnka: Keď nie je na preventívke žiadny kaz, netreba si ušetrené peniaze odložiť do...
- 8 Miro777: Kolegyna sa rozvadza a jej manzel si ma nasiel na Linkedine a vyhraza sa...
- 9 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap primerané sebavedomie.
- 10 Obivankenobi: Česť práci
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 4 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 5 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 6 458katka: Update: už nemám milenca
- 7 Teal: Cesta preplnenou mhd ma núti sa zamyslieť, ako často sa tí ľudia umývajú....
- 8 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 9 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 10 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz