Lebo klíčkov neni nikdy dost!
37 komentov
1
unwritten
26. 1.januára 2014 10:18
čo je to ružové? vyzerá to ako rozmixovaný mozog
4
a čo si nemluvňa, že si musíš všetko mixovať? (spolu s polkou birdzu)
7
@unwritten mam novy mixer tak musim! , ale inak ja som si takto rad robil uz davno este predtym ako sa zacalo takto a birdz vsetko mixovat, inak je to aj poriadny rozdiel, ked si das surovu zeleninu len tak a pozujes ju aj ked poriadne tak casto cloveka naduva(a podobne) aspon s malej casti, ale ked si ju das pomixovanu tak skoro vobec.
@nemamcas obe som dal na 12hodin+- do vody namocit a potom vylial vodu, opachol, zakryl na jeden den a mas. tu vodu to ma v sebe len treba na to dat aspon sacik alebo nieco nech to zostane take vlhke.
@nemamcas obe som dal na 12hodin+- do vody namocit a potom vylial vodu, opachol, zakryl na jeden den a mas. tu vodu to ma v sebe len treba na to dat aspon sacik alebo nieco nech to zostane take vlhke.
8
ja som močila cícer mega dlho asi 3 dni a nič .... či tomu asi treba aj slnko .. ?
12
@nemamcas nie, na klicenie netreba slnko ked sa jedna o cicer. Ale tak dlho namacat neni dobre. Ale skus to poriadne oplachnut teplou vodou a aj daj to do teplejsiej vody tych par miut co bude tepla voda to staci na to aby rychlejsie sa zacalo to klicenie. ale viac ako 24hodin to nenechavaj vo vode.
16
@grietusha áno chápem, ja len že je tu nejaký veľký boom mixovania, ja mám radšej nerozmixovanú stravu, toť vše nemyslela som to v zlom, len bez smajlov to asi tak mohlo vyznieť
17
ooo cicer si planujem už dlhšie naklíčiť!
inak keˇsom bola v obchode tak somsa trocha dosť zarazila, že v som videla mungo 2x take drahe ako v brne! som bola poburena!
inak keˇsom bola v obchode tak somsa trocha dosť zarazila, že v som videla mungo 2x take drahe ako v brne! som bola poburena!
18
@unwritten tak zas veľa mixujúcich tu nie je, len nadšene postujeme fotky sem tam (ja viem asi o 6 ľuďoch, čo tu mixujú)
a napr. ja som si na mixér už dlhšie šetrila mám rada smoothies a raw polievky a nátierky. to neznamená, že sa mixuje úplne všetko, len proste raw polievku si inak neurobíš. a viem tu o min 4 vitariánoch, tak to je pre nich normálne, nebudú furt jesť šaláty a jednu hrušku za druhou, keď si môžu aj iné chute vytvoriť.
a okrem toho to považujem za super spestrenie stravy, objavovať nové chute je super (nikdy by som neverila, že mango so špenátom je tak neuveriteľne dobré! )
a napr. ja som si na mixér už dlhšie šetrila mám rada smoothies a raw polievky a nátierky. to neznamená, že sa mixuje úplne všetko, len proste raw polievku si inak neurobíš. a viem tu o min 4 vitariánoch, tak to je pre nich normálne, nebudú furt jesť šaláty a jednu hrušku za druhou, keď si môžu aj iné chute vytvoriť.
a okrem toho to považujem za super spestrenie stravy, objavovať nové chute je super (nikdy by som neverila, že mango so špenátom je tak neuveriteľne dobré! )
19
@lawey a kolko stoji v brne mungo? ale tu v nitre som ho hadam este ani nevidel predavat i ked sice som ho ani nehladal volako extra...
21
@elemia karfiol, petrzlen, zeler, kalerab je biely a potom rajcina, mrkva je cervena, daj si to dokopy a mas farbu
23
v miniatúre to vyzeralo ako keby si mal v tom tanieri bičíkaté štádiá jednobunkovcov
28
@popolcek vsak kludne moze byt , len to by som sa musel pod mikroskopom asi pozerat
@tryptaminedream a co ine?
@tryptaminedream a co ine?
30
@poke ja som si toho vedomy ze ja jem ako za troch ludi a ked som si robil ovocne taketo tak ez problemou aj vyse liter zjem(vypijem) na posedenie
...ale zas tam je aj dost vody inak by sa to nedalo tak lahko pomixovat.
...ale zas tam je aj dost vody inak by sa to nedalo tak lahko pomixovat.
33
to fakt vyzera jak nejake bicikate organizmy asi by som to nezjedla
34
@Eutanazia vsak to su uplne normalne klicky co sa vam nezda? (ale inak ako klicky nezvyknem jedavat casto, mozno 1x za dva mesiace
35
ja som tie klicky uz davno pradavno chcel kupit a ochutnat, ale na mna to vzdy posobi tak podivne. navyse, ked bola vtedy ta epidemia eccoli alebo coho a vravelo sa, ze povodcom su vyklicene fazulky, bojim sa to jest uz duplom
36
@trdelniiiq povodcom vsetkych tychto ecoli su kravske ****** teda hnojivo, len sa zle pohnojilo alebo velmi neskoro tak to nestihlo zamrznut, takze skor to maso by som si daval pozor ako na zeleninu
Napíš svoj komentár