raw vegan "Mozzarella"
34 komentov
1
carpathian
3. 3.marca 2014 17:44
navod?
5
@motyylia
@Carpathian
ja som skusil podla tohto, len som zmenil mnozstvo, neni to nic tazkeho, dost easy
@Carpathian
ja som skusil podla tohto, len som zmenil mnozstvo, neni to nic tazkeho, dost easy
6
@ciernaruzicka @berdy nie neni to krupica , krupica je taka bezna lahka, takze to ani nestoji za to sem davat
8
@berdy krupicu tiez robim inak a nie bezne , do studeneho mlieka(u mna rastlinneho) dam struhany kokos, poriadne rozmiesam (este aj trosku cukru), dam na ohen, a az potom pridavam krupicu uplne ina chut.
12
vyzeralo to veľmi chlpato na miniatúre ale ochutnala by som určite
inak, ľud uvedomelý, poradťe Nárazu nejaký rastlinný olej, ktorý sa zároveň nespáli a nesmrdí (lebo olivový mi fakt páchne), prosím..?
inak, ľud uvedomelý, poradťe Nárazu nejaký rastlinný olej, ktorý sa zároveň nespáli a nesmrdí (lebo olivový mi fakt páchne), prosím..?
15
@narazuvzdornaa to mozno bazalka vyzerala tak chlpato
ja mam najradsej slnecnicovy olej , samozrejme za studena lisovany , olivovy olej aj mne smrdi , teda vacsina, niekedy sa najde aj taky dobry ale malokedy.
ja mam najradsej slnecnicovy olej , samozrejme za studena lisovany , olivovy olej aj mne smrdi , teda vacsina, niekedy sa najde aj taky dobry ale malokedy.
16
to som aj ja už dávnejšie objavila!
a chcem to istotne skúsiť spraviť.
je to chutné?
ale ten názov...
a chcem to istotne skúsiť spraviť.
je to chutné?
ale ten názov...
17
@narazuvzdornaa a mefo dobry ol. olej je laudemio olio extra virgine. 0,5 sice stoji cca 25€ ale je fakt niekde inde ako tie bezne dostupne, ako borges a podobne
19
@elemia teraz akurat koštujem , konzistencia taka "divna" , chutovo je to take bez chuti , teda ma to taku nevyraznu chut(aj mozzarella je taka uplne nevyrazna), takze sol/korenie je nutne aby to aj lepsie chutilo. Ale jednoznacne treba stolny mixer, tyčový by nestacil pravdepodobne.
20
mixérov mám dosťi!
táás som zvedavá jak to u mňa dopadne.
po príchode do brna sa istotne robí! už mám všetkjeho nakúpenô! :happy:
táás som zvedavá jak to u mňa dopadne.
po príchode do brna sa istotne robí! už mám všetkjeho nakúpenô! :happy:
21
@motyylia este pripojim k @2 ,jasne naucim, teba aj osobne :-S
, ale keby to nahodou idem spravit znova tak do toho dam aj sol a korenie (do cesta) a nie len na posyp.
, ale keby to nahodou idem spravit znova tak do toho dam aj sol a korenie (do cesta) a nie len na posyp.
22
mozzarella -.- aj 40 uvodzoviek tam moze byt, ale nechapem akoze.... naco? to nazvem nejako inak, a nebudem urazat mozarellu original.
23
@luc.ka ale poviem ti ze neni to az take ine, a toto si mozes este naviac ochutit podla seba , ale samozrejme je tam rozdiel, ale ziadny extrem, takze pokojne sa to tak moze nazvat.
@elemia a potom aj foto treba hodit a ci sa ti to podarilo!
@elemia a potom aj foto treba hodit a ci sa ti to podarilo!
24
@luc.ka keby to pomenovali napr maglajz zo psyllia tak by ma v živote nenapadlo to ochutnať lebo ho samé osebe nemám rada, no takto by som to užaj skúsila keby mám kešu, to na prilákanie
@21 jupí :happy: ok, tak trošku soli pridám keď vravíš
@21 jupí :happy: ok, tak trošku soli pridám keď vravíš
25
@mefistofel
mozzarellu si snad nemozem ochutit?
sorry ale mozzarella je v top 5 mojho hodnotoveho rebricka, proste nesahat na mozzarellu
mozzarellu si snad nemozem ochutit?
sorry ale mozzarella je v top 5 mojho hodnotoveho rebricka, proste nesahat na mozzarellu
26
prikláňam sa k @22 , akurát z toho dôvodu, že mozzarella vo mne vyvoláva negatívne konotácie
podobné počiny obvykle prezvem napríklad orechovou hmotou bez krviprelievania
podobné počiny obvykle prezvem napríklad orechovou hmotou bez krviprelievania
27
Len informačne; koľko Ti to (časovo) trvalo a na koľko (peňazí) Ťa to vyšlo?
28
@flussica zalezi ake mnozstvo si robis. ja som robil polovcne mnozstvo ako tam v tom videu v @5 , a dokopy ma to vyslo mozno 3€ +- len tipujem , pokial neratas cas ked to nechavas vo vode odstat ale len celkovu pripravu mixovanie, nalozenie tychto veci do vody, odlozenie tak mozno 5minut.
@luc.ka ale tu aj tu hmotu mozes ochutit , ale inak hovorim keby skusis zistis ze to neni az tak diametralny rozdiel ako si ty predstavujes
@luc.ka ale tu aj tu hmotu mozes ochutit , ale inak hovorim keby skusis zistis ze to neni az tak diametralny rozdiel ako si ty predstavujes
29
@mefistofel
ale ved ja nijak zasadne toto neodmietam, len proste nechapem, aky vyznam ma fejkovanie cohosi. tak proste vyrobim nieco, co mi chuti, nemusim to nutne nazyvat hentak. maximalne to k tomu nejako opisne prirovnam, alebo co
ale ved ja nijak zasadne toto neodmietam, len proste nechapem, aky vyznam ma fejkovanie cohosi. tak proste vyrobim nieco, co mi chuti, nemusim to nutne nazyvat hentak. maximalne to k tomu nejako opisne prirovnam, alebo co
31
hento je teraz nejaky styl fotit vseto raw vegan?
stare dobre casy ked som si odtrhol jablko zo stromu bez toho aby som si ho fotil na instagram ako organic raw vegan food
stare dobre casy ked som si odtrhol jablko zo stromu bez toho aby som si ho fotil na instagram ako organic raw vegan food
32
@22 presne toto!! na co je to pomenovane ako "mozzarella" ked to okolo mozzarelli neslo ani len omylom
34
@fxx čo tak ako recept alebo nieco nove pre ludi co to nepoznaju? , a ani jedno z toho si neodtrhnes na strome
@bangbangboom tak ani raslinne mlieko neni v skutocnosti mlieko a tiez sa to tak vola , ale zas konzistencia/chut je dost podobna. Tak ako aj mozzarella bola povodne vyrabana z byvolieho mlieka, ci tak volako +-, takze ani to co sa predavav obchodoch by mozno nemalo byt nazvane takto
@bangbangboom tak ani raslinne mlieko neni v skutocnosti mlieko a tiez sa to tak vola , ale zas konzistencia/chut je dost podobna. Tak ako aj mozzarella bola povodne vyrabana z byvolieho mlieka, ci tak volako +-, takze ani to co sa predavav obchodoch by mozno nemalo byt nazvane takto
Napíš svoj komentár
- 1 Krásnej den vám všem
- 2 Moja strelecká, teda zo súťaže,...
- 3 Taj po snahu…
- 4 Sedem rokov stará fotka... a...
- 5 PERFECTION! Not rly. Ale nie...
- 6 Takmer aktuálna fotka. Hej, ...
- 7 Toto je dubacik :D vzdy...
- 8 Ktory je vacsi fesak? Novy je...
- 9 Obložený chlebíček, a la Feri...
- 10 Pozývam :) Link s podrobnejšími informácii...
- 1 Pekny som? Ja sa sam sebe...
- 2 Lil šajžo
- 3 Hello
- 4 Sometimes may be good sometimes may...
- 5 Trochu som sa prehrabal v legendarnych...
- 6 Obrázok od Ladydoga
- 7 Ta prva veta v druhom odstavci...
- 8 Tapeta mojej obrazovky je analógová fotografia...
- 9 Pozadie môjho mobilu - Xiaomi ...
- 10 Jediné ORIGO pozadie. Všetky ostatné...