Mefistofel
35-ročný muž, asexuál
najnedávnejšie lognutie
19. 7.júla 2024 19:39
4515 dní na BIRDZi
regnutý od 16. júla 2012
. čo hovoríte na ten nový film Star Wars 7?
17 komentov
1
patuskoo
8. 1.januára 2016 17:28
Star Wars bez jediov, súbojov so svetelnými mečmi a bez temného lorda....
2
milujem ho !
ale napr. @antifunebracka si o nim nic dobre nemysli, ludia ho bud zboznuju alebo hejtuju, nic medzi tym som zatial nepocul
ale napr. @antifunebracka si o nim nic dobre nemysli, ludia ho bud zboznuju alebo hejtuju, nic medzi tym som zatial nepocul
4
je to take vselijake preco sa mi to nepacilo ? je to moc "moderne"...preco pacilo ? proste star wars
5
@baggy ja ho nehejtujem, ale zas slabota, Po 6dieloch mohli vymyslieť niečo iné a nie skoro presne to isté. Dal sa ten film pozrieť, bolo to aj dobré, ale ako to ludia ospovevovali, cakal som od toho viac, ale asi mám už niekde inde svoj štandard.
Ale zas bude len 8 a mozno to bude este pokracovať.... Uplne stacilo 6časti star wars, skoncilo to dobre viac uz nebolo treba, uz je v tom vidiet len ten zarobok a kvalita deju klesá rapidne.
Ale zas bude len 8 a mozno to bude este pokracovať.... Uplne stacilo 6časti star wars, skoncilo to dobre viac uz nebolo treba, uz je v tom vidiet len ten zarobok a kvalita deju klesá rapidne.
6
kvalita deju ? star wars nikdy nebol o deji, dej je v kazdom diely podpriemerny a hlavne toto nie je len prvy film novej trilogie,ale celeho filmoveho vesmiru, je to len uvod, nic viac, da sa povedat, ze je to remake stvorky, ktory vznikol len na to, aby posunul star wars dalej.
kazdopadne mne sa pacil, dal mi to, co ma dat skvely film, uzival som si kazdu sekundu v kine, citil som sa ako male dieta a vobec som neriesil nejake chyby alebo podobne, ktorych ma urcite vela
kazdopadne mne sa pacil, dal mi to, co ma dat skvely film, uzival som si kazdu sekundu v kine, citil som sa ako male dieta a vobec som neriesil nejake chyby alebo podobne, ktorych ma urcite vela
7
@baggy 4-6 boli natočené uz velmi dávno, slabšie efetky a všetko ale aj tak boli lepsie a ovela ako 7. Áno star wars ma tiež pribeh, dej a ide tam o toto všetko. A o čom je podla teba star wars?
Samozrejme dalo sa to pozerať. Keby sa nesustredili tolko na efekty mohlo to byt lepsie, ale ako som povedal bol to dobry film.
Samozrejme dalo sa to pozerať. Keby sa nesustredili tolko na efekty mohlo to byt lepsie, ale ako som povedal bol to dobry film.
8
Vraj Star Wars nikdy nebol o deji...
Väčší bullshit som už dlho nečítal.
GG, push, finish...
Väčší bullshit som už dlho nečítal.
GG, push, finish...
10
@mefistofel ja mam tiez rad starsie filmy star wars a nie nepozeram filmy kvoli efektom, asi by som potom nechodil do filmovych klubov na filmy, ktore nevideli cgi ani z vlaku a su tam niekolkominutove sceny na jeden zaber
@firestorm star wars je zname tym, kolko nezrovnalosti, dier a vsetkeho vo svojich pribehoch ma a ze polka veci je tam vysvetlena "lebo sila", ved to priznavaju aj najvacsi fakusikovia a geekovia, netvarme sa, ze star wars niekedy bol vrchol scenaristiky, nie, nie je to ziadny pan prstenov a ano, star wars je jeden z mojich najoblubenejsich pribehov, napriek tomu ho mozem kritizovat
@firestorm star wars je zname tym, kolko nezrovnalosti, dier a vsetkeho vo svojich pribehoch ma a ze polka veci je tam vysvetlena "lebo sila", ved to priznavaju aj najvacsi fakusikovia a geekovia, netvarme sa, ze star wars niekedy bol vrchol scenaristiky, nie, nie je to ziadny pan prstenov a ano, star wars je jeden z mojich najoblubenejsich pribehov, napriek tomu ho mozem kritizovat
11
@baggy Príliš lipneš na filmoch. Star Wars ke omnoho komplexnejšie. Prečítaj si knihy, komiksy, zahraj si hry, prečítaj si Wookiepeediu. Tam načerpáš omnoho viac info...
12
tento dvojhodinovy podcast na wired o star wars, myslim zhrnuje vsetko o filme su tam sami geekovia, trom sa film pacil, dvom vobec, je to pekna diskusia a je tam rozobrate uplne vsetko do detailu, ak by to chcel niekto pocuvat
» www.wired.com/2016/01/geeks-g...
» www.wired.com/2016/01/geeks-g...
13
@baggy hlavne nezmysel na tomto filme bol v tom, že všetci kto sa ucili aby boli "Jedi" , tak im to trvalo velmi velmi dlho od malička, aj Luke sa to ucil dlhsie a mal majstrov a všetko a aj tak bol slaby.
Táto jedna žena co tam hrala.... neucila sa to nikde, skoro hned vedela ovladať silu, dokázala ovplyvniť mysel toho vojaka skoro okamzite(jedi sa to ucili roky a nie kazdy to vedel) , vedela pouzivať silu na konci hádam aj lepsie ako Luke na konci 6. To boli také blbosti vo filme. stala sa z toho trosku taká "disneyovka"
Áno aj v star wars "BOL" dobry dej, len v 7 ho zabili. ak si v castiach 1-6 nevidel dobrý pribeh/dej po prvé nechápem potom prečo si to pozeral a dalej odporucam si to pozrieť ešte raz, lebo asi si to nepametas alebo nechapeš.
Táto jedna žena co tam hrala.... neucila sa to nikde, skoro hned vedela ovladať silu, dokázala ovplyvniť mysel toho vojaka skoro okamzite(jedi sa to ucili roky a nie kazdy to vedel) , vedela pouzivať silu na konci hádam aj lepsie ako Luke na konci 6. To boli také blbosti vo filme. stala sa z toho trosku taká "disneyovka"
Áno aj v star wars "BOL" dobry dej, len v 7 ho zabili. ak si v castiach 1-6 nevidel dobrý pribeh/dej po prvé nechápem potom prečo si to pozeral a dalej odporucam si to pozrieť ešte raz, lebo asi si to nepametas alebo nechapeš.
14
@firestorm To je pravda, ale my sa bavime o filmoch, ludia kritizuju posledny film, ze mal slaby dej, mnoho chyb, nezrovnalosti, logickych dier a ze povodne filmy boli lepsie, pricom povodne filmy z tohto hladiska na tom neboli ovela lepsie...preto vravim, ze star wars filmy, nikdy neboli zname tym, ze by mali uzasne prepracovany dej, ktory vzdy daval zmysel. To bolo vzdy nieco nad cim ludia privreli oci, pretoze to bol star wars, vlastna kategoria filmu a pribehu.
staci si vyhladat plot holes in star wars a clovek ma co citat cely den
a urcite to nie je najhorsi film zo star wars, lebo druhu trilogiu asi tazko nieco prekona a ak si vypocujes ten podcast, tak to tvrdia vsetci piati, aj ti co sa im sedmicka pacila aj ti co ju nemaju radi a su tam ludia, co zasvatili pribehu cely zivot
staci si vyhladat plot holes in star wars a clovek ma co citat cely den
a urcite to nie je najhorsi film zo star wars, lebo druhu trilogiu asi tazko nieco prekona a ak si vypocujes ten podcast, tak to tvrdia vsetci piati, aj ti co sa im sedmicka pacila aj ti co ju nemaju radi a su tam ludia, co zasvatili pribehu cely zivot
15
@mefistofel ale ja predsa nevravim, ze nemali dej, ale ze vzdy tam boli logicke chyby a podobne a prave druha trilogia, je viac nez dost kritizovana, ze je velmi slaba
a preco ho aj tak pozeram ? lebo je to ako s potterom a dalsimi podobnymi vecami, som dost inteligentny aby som tie chyby videl a dost hlupy aby som si to napriek tomu uzival
a preco ho aj tak pozeram ? lebo je to ako s potterom a dalsimi podobnymi vecami, som dost inteligentny aby som tie chyby videl a dost hlupy aby som si to napriek tomu uzival
16
Ale suhlasim s vami oboma, s tym co tvrdite, napriklad s tym, ze sila sa akoby stala niecim normalnym co maju vsetci...uz sa mi viac nechce pisat o tom
17
Tá žena to všetko ovládala, bo mala očividne už nejaký jedi výcvik za sebou, pravdepodobne od malička. Isto je dcérou buď Lukea, abo Hana.
@baggy Nesúhlasím, ostatné SW nemali skoro ŽIADNE logické diery. Prevažnú väčšinu toho, čo tam ľudia za tie roky ponachádzali a dali na net, sa dá uspokojivo vysvetliť. Dokonca aj tie nové s odstupom času nemali až taký hlúpy scenár, ako som si myslel. Len ma mrzí, že to nebolo v duchu ep. 1-3, tie boli pre mňa najlepšie.
@baggy Nesúhlasím, ostatné SW nemali skoro ŽIADNE logické diery. Prevažnú väčšinu toho, čo tam ľudia za tie roky ponachádzali a dali na net, sa dá uspokojivo vysvetliť. Dokonca aj tie nové s odstupom času nemali až taký hlúpy scenár, ako som si myslel. Len ma mrzí, že to nebolo v duchu ep. 1-3, tie boli pre mňa najlepšie.
Napíš svoj komentár
- 1 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 2 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 3 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 4 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 3 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 4 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 5 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 6 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 7 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 8 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 4 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 5 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 6 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 7 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 8 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 9 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 10 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...