Melancholik
chlapec, na dievčatá, ateista
najnedávnejšie lognutie
dnes 13:09
4113 dní na BIRDZi
regnutý od 18. septembra 2013
kto sa chce zgrcat nech si pusti live prenos z protestu, ale pozor..len pre ľudí s vyšším IQ ako 88
22 komentov
1
melancholik
12. 12.decembra 2020 13:08
14
Úprimne ľutujem všetkých tých policajtov, čo tam musia stáť a počúvať tie neskutočné blbosti.
16
@hel14 @14 presne toto a keď tých policajtov večer napadnú ako minule, tak budú najhorší zase policajti.
napriklad v Nemecku zakázali tieto zhromaždenie a bolo vybavené.
napriklad v Nemecku zakázali tieto zhromaždenie a bolo vybavené.
17
Frajer je jeden z tých, čo tam stoja a viem, že nemôžu. Maju prikázané nič nerobiť kým ľudia nič neničia, neútočia a neohrozujú.
Asi sa páni tam hore boja, že ak by ich hneď rozohnali, budú protesty ešte väčšie. Netuším
Asi sa páni tam hore boja, že ak by ich hneď rozohnali, budú protesty ešte väčšie. Netuším
19
Keby sa tie ich protesty aspoň zakladali na faktoch, nie na Kotlebovej šelme/kráľovnej, ktorej sa všetci mudia podriadiť a podobných sračkách
20
@marjy77 Veď toto presne. Napr. včera na TA3 bol v diskusii s Krajčím a Krčmérym matematik doc. Kollár a dával dobré otázky, na ktoré ani neodpovedali. Tak napríklad, prečo niektorými opatreniami vláda cielene ničí biznis bez toho, aby mali opodstatnenie? Spomínal aj zatváranie terás reštaurácií, na ktoré neexistuje žiadny dôvod. Je tam minimálne riziko nákazy. A celkovo je divné, že v reštauráciách sa preukázateľne nakazili cca 4 ľudia (možno menej). A takto by sa dalo pokračovať logickými argumentami.
22
@james98 nie je tam logika. Napadajú ma 3 možnosti:
1. buď chce Igor budúci rok kúpiť veľa skrachovaných reštaurácií pre manželku. Ale nechcem veriť, že by bol až tak zlý
2. alebo keď sa Igor o niečom rozhodne, tak ho už žiaden rozumný argument nepresvedčí o opaku. Sám seba presvedčil, že reštaurácie sú škodlivé (a aj keby boli opačné vedecké dôkazy, on bude donekonečna opakovať prvú myšlienku), ako podobne urobil, s celoplošným testovaním. Sám seba presvedčil o dokonalosti jeho nápadu, a nech mu akýkoľvek vedec povedal akékoľvek dôkazy, ktorým by jeho domienku vyvrátil, tak si bude stále húsť svoje. Ale nechcem veriť, že by bol až tak do seba zahladený.
3. alebo Igor z trucu je tak nasratý na Sulíka (že si dovolil s ním nesúhlasiť), že z trucu bude ničiť akúkoľvek vec, na ktorej Sulíkovi (Sulíkovcom) bude záležať - t.j školy, reštaurácie a pod. Čím viac Sulík bude bojovať za otvorenie škôl, reštaurácií, tým viac Igor nájde spôsob ako ich zavrieť. Ale nechcem veriť, že by bol až tak zákerno pomstychtivý...
Proste nechcem veriť, že by nám vladli tak zlí, do seba zahladení alebo pomstychtiví ľudia. A radšej sám seba presviedčam, že sú len blbí.
1. buď chce Igor budúci rok kúpiť veľa skrachovaných reštaurácií pre manželku. Ale nechcem veriť, že by bol až tak zlý
2. alebo keď sa Igor o niečom rozhodne, tak ho už žiaden rozumný argument nepresvedčí o opaku. Sám seba presvedčil, že reštaurácie sú škodlivé (a aj keby boli opačné vedecké dôkazy, on bude donekonečna opakovať prvú myšlienku), ako podobne urobil, s celoplošným testovaním. Sám seba presvedčil o dokonalosti jeho nápadu, a nech mu akýkoľvek vedec povedal akékoľvek dôkazy, ktorým by jeho domienku vyvrátil, tak si bude stále húsť svoje. Ale nechcem veriť, že by bol až tak do seba zahladený.
3. alebo Igor z trucu je tak nasratý na Sulíka (že si dovolil s ním nesúhlasiť), že z trucu bude ničiť akúkoľvek vec, na ktorej Sulíkovi (Sulíkovcom) bude záležať - t.j školy, reštaurácie a pod. Čím viac Sulík bude bojovať za otvorenie škôl, reštaurácií, tým viac Igor nájde spôsob ako ich zavrieť. Ale nechcem veriť, že by bol až tak zákerno pomstychtivý...
Proste nechcem veriť, že by nám vladli tak zlí, do seba zahladení alebo pomstychtiví ľudia. A radšej sám seba presviedčam, že sú len blbí.
Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: Vzdavam sa. Nakupil som nasim noze, nakupil som im brusne kamene, naucil...
- 2 Abstraktdepres: Zabudol som vám napísať že dneškom sa už predlžujú dni
- 3 Lejla32: Včera sme boli pre zmenu na vianočných trhoch v Trnave a bolo to tiež...
- 4 Azizi: Existujú plastové (alebo ľahké kovové) fľašky na vodu, do ktorých môžem vsunúť ruku...
- 1 Teal: A čo najkrajšie mestá na Slovensku, prosím?
- 2 Oxidbromu: Najväčšia diera na Slovensku? (okrem Prievidze)
- 3 3kratadost: Vzdavam sa. Nakupil som nasim noze, nakupil som im brusne kamene, naucil...
- 4 Etelnair: asi unpopular opinion, ale lindor je uplny shit cokolada ok, ale...
- 5 Azizi: Tvrdili ste niektorí, že Bitcoin je nezmysel. No tak môj otec si za...
- 6 Teal: Oh fuck yesss! Našiel som svojho nového najobľúbenejšieho kuchárskeho influencera. Nie že by...
- 7 Azizi: Mestá - Bratislava, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Kremnica, ... <...
- 8 3kratadost: Prihliadnuc na mnozstvo bezvyznamnych konfliktov s cudzincami, ktore vedome eskalujem, az kym...
- 9 Abstraktdepres: HELL black cherry je uplná pecka!
- 10 Dreyjir: NIČ mi nedá viac externej validácie, ako keď mi brat pochváli jedlo, ...
- 1 Samsebou30: Chlapi, keď ste boli spolu už s frajerkou, nebáli ste sa, ...
- 2 3kratadost: Dneska som na ceste stretol fakt, ze pozoduhodne mnozstvo jednobunkovcov. Uz som mal...
- 3 Kviatek: Včera som tu od priekalu zachytil slovo "zašantročiť", ktoré som mimochodom vôbec nepoznal,...
- 4 Oxidbromu: Ste tu viac pro Palestine alebo pro Israel?
- 5 Azizi: Dnes som bola u kaderníčky, zase mám výrazne hnedočervené dlhé vlasy s postupným...
- 6 Teal: A čo najkrajšie mestá na Slovensku, prosím?
- 7 Oxidbromu: Najväčšia diera na Slovensku? (okrem Prievidze)
- 8 3kratadost: Vzdavam sa. Nakupil som nasim noze, nakupil som im brusne kamene, naucil...
- 9 Tanji: co moze robit clovek ktory ma epizody silnej depresie, progredujuci rozvoj psychopatie a...
- 10 Etelnair: asi unpopular opinion, ale lindor je uplny shit cokolada ok, ale...