

ked sa citis jak pekar!
13 komentov
1
mezomus
3. 3.marca 2019 21:17

@torpedo08 ha! daj recept na chleba!
2
nechce sa mi nemam ho napisany nikde a paradne zemle ale dam neskor
3
200 g špaldovej múky
200 g grahamovej alebo ražno-pšeničnej múky
50 g celozrnnej múky
Semienka: ľan, slnečnica, sezam, chia
Asi 250 ml vody (možno trochu menej)
Poldeci oleja
Kvapka octu
čajová lyžička rasce
Plnšia čajová lyžička soli
20 g kvasnic a trošku cukru
Piecť na 160° hodinu a občas potrieť / poprskať vodou
200 g grahamovej alebo ražno-pšeničnej múky
50 g celozrnnej múky
Semienka: ľan, slnečnica, sezam, chia
Asi 250 ml vody (možno trochu menej)
Poldeci oleja
Kvapka octu
čajová lyžička rasce
Plnšia čajová lyžička soli
20 g kvasnic a trošku cukru
Piecť na 160° hodinu a občas potrieť / poprskať vodou
6
9
parádne sú niekedy by som si chcela spraviť domáce burgre od základu, ale to by som si musela zobrať asi 2dni dovolenky aby som si napiekla žemle a namlela mäso , a cez víkend by som to upratovala
10
@yeya zemle mas na 2 hodiny aj s kysnutim, popritom si nameles aj maso, aj vymyslis majonezu, rozpalis gril a ides
ale hej, roboty s tym je jak...
ale hej, roboty s tym je jak...
11
meh teraz som dostala chuť na burger, nech už je teplo, až môžme rozpaľovať ten gril

Napíš svoj komentár