Micenzo
31-ročný muž
najnedávnejšie lognutie
3. 11.novembra 2014 18:21
4530 dní na BIRDZi
regnutý od 29. júna 2012
25 komentov
3
ako by si nazvala ty homoloby? nie je podpora homo zvazkov kulturou smrti? uz len kvoli tomu ze vdaka tomu moze narod vymierat
asi si to necitala cele cele je to tam pekne vysvetlene
asi si to necitala cele cele je to tam pekne vysvetlene
6
proste nazyvat situaciu v spolocnosti a upadok hodnot, rodiny a pod. "kulturou smrti" sa mi zda uplne mimo...
ale ok, ako si sam napisal, da sa tam najst nejaka suvislost s tym, co vlastne chceli povedat a na co poukazat (vymieranie naroda).....
ale ok, ako si sam napisal, da sa tam najst nejaka suvislost s tym, co vlastne chceli povedat a na co poukazat (vymieranie naroda).....
7
Raz padnú na kolená všetci v pokore a ľútosti ako strašne zhrešili...(napr. včera uzákonili na Havajských ostrovoch homo manželstvá, v krajine, ktorá bola kruto trestaná zemetraseniami, ale aj napriek tomu naďalej pokračuje križovanie Krista smrteľnými hriechmi, beda národu a krajine, ktorá porušuje prikázania Božie)...
Druhý príchod Ježiša Krista sa blíži a urobí koniec všetkým svetským protivenstvám...
Druhý príchod Ježiša Krista sa blíži a urobí koniec všetkým svetským protivenstvám...
8
@alive a ako by si to nazvala ty? ja na tom nevidim absolutne nic divne ani sektarske..niekto to nazyva demonmi,niekto kulturou smrti,niekto ...
dolezita je podstata ktoru si dufam zachytila,nie slovickarenie
nevadi,som sektar
list biskupov je spravny je to trefa do cierneho maju na to pravo a podla mna je to aj ich povinnost,a mali by sme sa nad jeho obsahom zamysliet,nie chytat sa hluposti . nema to s obsahom listu totiz ziadny zmysel. Europa moze zachranit len navrat ku krestanskym hodnotam na ktorych bola vybudovana jej historia a kultura..odchod od tychto hodnot je koniec - rozvat - kultura smrti
a je primitivne vysmievat sa z cirkvy a fararov a hodnotit len to co natlacaju do hlav media..mne je jasne cim to je ale vela ludom asi nie
dolezita je podstata ktoru si dufam zachytila,nie slovickarenie
nevadi,som sektar
list biskupov je spravny je to trefa do cierneho maju na to pravo a podla mna je to aj ich povinnost,a mali by sme sa nad jeho obsahom zamysliet,nie chytat sa hluposti . nema to s obsahom listu totiz ziadny zmysel. Europa moze zachranit len navrat ku krestanskym hodnotam na ktorych bola vybudovana jej historia a kultura..odchod od tychto hodnot je koniec - rozvat - kultura smrti
a je primitivne vysmievat sa z cirkvy a fararov a hodnotit len to co natlacaju do hlav media..mne je jasne cim to je ale vela ludom asi nie
9
@zajkousko aj v Chorvatsku bolo referendum a ludia podporili zakaz homosexualnych manzelstiev
ja som tolerantny,nevadia mi homosexuali samotni,vadi mi ta propaganda a pretlacanie , ze byt hlupy, chory, teply, postihnuty... sa nam uz zda byt normalne
zakladom normalneho fungovania sveta je , bola a bude RODINA ..vsetky reci okolo ktore sa vam niektorym uz usadili v hlavach a v ramci demokracie tolerancie a podobnych hluposti obhajujete nenormalne je vlastne suhlas s nicenim PODSTATY FUNGOVANIA SVETA
ja som tolerantny,nevadia mi homosexuali samotni,vadi mi ta propaganda a pretlacanie , ze byt hlupy, chory, teply, postihnuty... sa nam uz zda byt normalne
zakladom normalneho fungovania sveta je , bola a bude RODINA ..vsetky reci okolo ktore sa vam niektorym uz usadili v hlavach a v ramci demokracie tolerancie a podobnych hluposti obhajujete nenormalne je vlastne suhlas s nicenim PODSTATY FUNGOVANIA SVETA
10
jednoducho sa neviem stotoznit so stylom ako podava krestanska cirkev iste veci...
a nie len krestanska cirkev, ale aj krestania, ktori to urcite myslia dobre ..sama mam skusenost s nejednym takym spravnym clovekom s hodnotami, vierou, ktori to podavali takto a proste mi to prislo take ako som uz spomenula....
a ok..mozno sa chytam slovicok, ale ked je raz nieco urcene sirsej verejnosti a mladym, potom treba prisposobit aj styl, v ktorom tie informacie alebo cokolvek, podavame...
to je kluc, aby sa zamyslel sirsi okruh ludi ako len ti, co su na to zvyknuti + par dalsich..
a nie len krestanska cirkev, ale aj krestania, ktori to urcite myslia dobre ..sama mam skusenost s nejednym takym spravnym clovekom s hodnotami, vierou, ktori to podavali takto a proste mi to prislo take ako som uz spomenula....
a ok..mozno sa chytam slovicok, ale ked je raz nieco urcene sirsej verejnosti a mladym, potom treba prisposobit aj styl, v ktorom tie informacie alebo cokolvek, podavame...
to je kluc, aby sa zamyslel sirsi okruh ludi ako len ti, co su na to zvyknuti + par dalsich..
11
@alive a to ze sa to tebe nepacilo ta forma tak to znamena ze sa to nemusi pacit aj inym?
a je tu mnoho skupin ktore tie spravne hodnoty rozsiruju aj medzi mladymi v okoli ked ti uz ide o to
a mozes to byt aj ty co to povie a "pretransformuje" do "prijatelnejsej" formy niekomu z kamaratov ako sa veci maju a ten to moze povedat dalsim ktorym otvori branu k poznaniu aj mimo hlavneho prudu informacii..
a je tu mnoho skupin ktore tie spravne hodnoty rozsiruju aj medzi mladymi v okoli ked ti uz ide o to
a mozes to byt aj ty co to povie a "pretransformuje" do "prijatelnejsej" formy niekomu z kamaratov ako sa veci maju a ten to moze povedat dalsim ktorym otvori branu k poznaniu aj mimo hlavneho prudu informacii..
12
ja som sa dokázal zbaviť homosexuálneho života, lebo som chcel, mal som pevnu vôľu to dokázať...
s iniciatívami, ktoré sa dnes presadzujú vo svete nesúhlasím, patria k ním aj potraty, falošný pápež vo Vatikáne, budúce jednotné náboženstvo, mena, ekonomika, armáda a čípovanie ľudí...
ale zaplať Pán Boh, že všetko bude mať rýchly spád a čoskoro bude tomu koniec...
s iniciatívami, ktoré sa dnes presadzujú vo svete nesúhlasím, patria k ním aj potraty, falošný pápež vo Vatikáne, budúce jednotné náboženstvo, mena, ekonomika, armáda a čípovanie ľudí...
ale zaplať Pán Boh, že všetko bude mať rýchly spád a čoskoro bude tomu koniec...
13
jebať skupinku zlodejov a pedofilov s ich falošným Bohom.. neviem prečo sa ten list vôbec všade rieši malo by to mať asi takú hodnotu ako ked napíše list nejaký Jano z krčmy
14
@barky Pretože sa tam rieši aktuálna situácia a u drvivej väčšiny ľudí, ktorí sú až moc liberálni, to predstavuje dačo nehorázne. Preto.
15
vidim ako napriklad na zajkouskove reci ludia reaguju a takych je tu viacej...a dobre, mozno ludia na bz nie su nejaka smerodajna vzorka ludi, ale to uvadzam preto, aby som to nebola len ja, ktorej ten styl vadi...
a neriesim nic dalsie, ja sama som za sirenie tych spravnych hodnot a samozrejme v tej svojej prijatelnej forme..ale stale som za to, aby krestanska cirkev bola tym hlavnym prudom, co strhne masy a navrati spolocnost do unosnej podoby....ale na to musi prist aj urcita zmena v nej samotnej...no to je uz zas ina tema...
a neriesim nic dalsie, ja sama som za sirenie tych spravnych hodnot a samozrejme v tej svojej prijatelnej forme..ale stale som za to, aby krestanska cirkev bola tym hlavnym prudom, co strhne masy a navrati spolocnost do unosnej podoby....ale na to musi prist aj urcita zmena v nej samotnej...no to je uz zas ina tema...
16
@alive brat zajkouska ako nejaky priklad je scestne,ja ho nepoznam, nepoznam vobec jeho pravu tvar takze tak,moj nazor je ze to nie je prilis realna osoba
a ani si nemyslim ze siri pravdu a veci ktorych by sme sa mali drzat takze je to naozaj scestny argument ze "pozri ako reaguju ludia na zajkauska"
@barky
najskor si nastuduj co je to vlastne cirkev,je to cele spolocenstvo veriacich..to chces povedat ze vsetci su zlodeji a pedofili a neviem co este? to si netrufam povedat o nikom
tu ma kazdy patent na rozum a potom to tak dopadne
je mi jasne ze teba nijako nepresvedcim mas svoj nazor a brat ti ho nebudem ani utocit ale vysmievat sa z cirkvy a hanit vieru len podla toho co ludom natlacaju media do hlav je hlupost,media sa vyzivaju v tom ked mozu cirkev a fararov opisovat negativne,ale o pozitivnych veciach pisat nepisu..cim to je uz davno vela ludi vie
boze citim sa ako keby som chodil kazdy den do kostola a uznaval cirkev na kazdom kroku,nie je to tak
a ani si nemyslim ze siri pravdu a veci ktorych by sme sa mali drzat takze je to naozaj scestny argument ze "pozri ako reaguju ludia na zajkauska"
@barky
najskor si nastuduj co je to vlastne cirkev,je to cele spolocenstvo veriacich..to chces povedat ze vsetci su zlodeji a pedofili a neviem co este? to si netrufam povedat o nikom
tu ma kazdy patent na rozum a potom to tak dopadne
je mi jasne ze teba nijako nepresvedcim mas svoj nazor a brat ti ho nebudem ani utocit ale vysmievat sa z cirkvy a hanit vieru len podla toho co ludom natlacaju media do hlav je hlupost,media sa vyzivaju v tom ked mozu cirkev a fararov opisovat negativne,ale o pozitivnych veciach pisat nepisu..cim to je uz davno vela ludi vie
boze citim sa ako keby som chodil kazdy den do kostola a uznaval cirkev na kazdom kroku,nie je to tak
17
ja ale hovorím o tých čo písali list
a mne určite nič nenatlačili media do hlavy dôvody prečo ich ja hejtujem v mediach spominane ani niesú
a mne určite nič nenatlačili media do hlavy dôvody prečo ich ja hejtujem v mediach spominane ani niesú
19
menovala som jeho, lebo sa vyskytol v tejto diskusii...ale ako som spomenula dalej, su tu omnoho doverihodnejsi, ktorych sem ale nebudem tahat ..no ked si otvoris hocijaku temu na krestansku tematiku, objavis ich..a tiez aj odmietave postoje birdzakov k ich ideam...takze tak
20
@alive boze moj a 90% birdzakov riesi travu,chlast,miesanie ras a neviem este ake veci to znamena ze su vzorka ludi a ked to oni povazuju za dobre je to dobre?
podla tohto by som ani svoj vztah k vlasti nemal vobec na verejnosti priznavat lebo na birdzi sao dmieta aj to
alebo co mi tym chces akoze naznacit? vyjdi von do reality prosim ta a nepovazuj birdz a ich reakcie na niekoho za reakciu vacsiny
podla tohto by som ani svoj vztah k vlasti nemal vobec na verejnosti priznavat lebo na birdzi sao dmieta aj to
alebo co mi tym chces akoze naznacit? vyjdi von do reality prosim ta a nepovazuj birdz a ich reakcie na niekoho za reakciu vacsiny
21
uz odbiehame uplne ze od temy...
chcela som len naznacit, ze urcite nie som jedina, ktorej vadi styl, akym niektori krestania pisu svoje prispevky...zas nemyslim po obsahovej stranke...
"90% birdzakov riesi travu,chlast,miesanie ras a neviem este ake veci to znamena ze su vzorka ludi a ked to oni povazuju za dobre je to dobre" tak toto ani nebudem komentovat..myslim ze poznas moj nazor..takze skoda sa rozpisovat...a samozrejme, ze to som zas nemala vobec na mysli...
po obsahovej stranke sa zhodneme tak koncim, skoda sa dohadovat v tejto diskusii o zjavne nepodstatnych veciach
chcela som len naznacit, ze urcite nie som jedina, ktorej vadi styl, akym niektori krestania pisu svoje prispevky...zas nemyslim po obsahovej stranke...
"90% birdzakov riesi travu,chlast,miesanie ras a neviem este ake veci to znamena ze su vzorka ludi a ked to oni povazuju za dobre je to dobre" tak toto ani nebudem komentovat..myslim ze poznas moj nazor..takze skoda sa rozpisovat...a samozrejme, ze to som zas nemala vobec na mysli...
po obsahovej stranke sa zhodneme tak koncim, skoda sa dohadovat v tejto diskusii o zjavne nepodstatnych veciach
22
@alive mne vadi ako sa prezentuju niektori jednotlivci a nic s tym nenarobim a absolutne to nema ziadnu hodnotu a zmysel to riesit a poukazovat na to,ze z dakej velkej skupiny sa najde par ludi na ktorych ludia reaguju negativne .. argumenty odveci ako aj to cele co si zacala riesit kulturu smrti ako keby ti synonymum nic nevravelo
23
apropo dojdi na forum o zahradkarceni a zacni tam riesit futbal - urcite velke mnozstvo ludi nebude nadsenych a bude na teba reagovat negativne
to mas porovnanie k birdz a viera
to mas porovnanie k birdz a viera
24
hm, mysli si o mne čo chceš, je to tvoje právo..
len nesúď, lebo pred Bohom sme si všetci rovní....
len nesúď, lebo pred Bohom sme si všetci rovní....
Napíš svoj komentár
- 1 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 2 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 3 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 4 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 1 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 2 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 3 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap modré/tmavozelené oči a tmavšie vlasy <...
- 4 Teal: Prisahal by som, že som akurát stretol Jamesona/Jaroša.
- 5 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 6 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 7 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 8 Samsebou30: youtu.be/Plhtk_XJqhM...
- 9 Tulipanoo: youtu.be/_f9b0NB5o4E...
- 10 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 3 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 4 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 5 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 6 Yacopsae: Už mám manželku. < 3
- 7 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
- 8 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...
- 9 Miro777: Dnes ma Heathrow viezol pakistanicky taxikar ktory sa strasne snazil o konverzaciu napriek mojmu...
- 10 Tulipanoo: posledny mesiac chodim plavat takmer kazdy den a zacala som so psychoterapiou. O rok...
miestami som neverila že to písali biskupi...normálne že sektárska rétorika ...