Milgamman
3-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
štvrtok 20:00
3609 dní na BIRDZi
regnutá od 4. februára 2015
Podľa ruského prezidenta je medzi cieľmi operácie zaistenie bezpečnosti obyvateľov separatistických regiónov na východe Ukrajiny, ktoré Rusko uznalo krátko pred začiatkom invázie za nezávislé štáty, ako i obyvateľov polostrova Krym anektovaného v roku 201
3 komenty
2
a viesco je super ? ked ti maminka zahlasi ze ti ukrainci nam sem prisli robit bordel a ten kokot fasisticky zelensky a preco sa nevzdaju... a na otazku z kade cerpa tieto sracky odpovie ze jedna zenska to napisala na FB.....
skus teraz v klude asertivne na toto reagovat, i double dare you
skus teraz v klude asertivne na toto reagovat, i double dare you
3
@tanji @2 Nie, nedokazala by som v klude asertivne reagovat. Ja neviem ale toto co sa deje uz zacina byt prilis absurdne, ked ten kto rozputa vojnu a zabijanie bude prezentovat ze vlastne cielom tej vojny je mier a ochrana zivota. Toto nemoze normalny clovek mysliet vazne... zachadza to do takych velkych absurdnosti, ze ja nechcem vediet co bude dalej. Ten clovek uplne stratil pojem o realite.
No a ked si niekto nedokaze vytvorit nazor sam ale riadi sa tym co nejaka Eržébet na fb vygrcala tak mne vazne dochadzaju slova... Naozaj ako z velmi velmi zleho utopistickeho filmu, Orwel moze ist handry fajcit.
Neviem, naozaj neviem ako by som reagovala na taky blud zoci voci cloveku. Jedno je ale iste, v tejto dobe sa kazdeho charakter prejavi.
Ja som sa zatial stretla ze pomahajme, ALE... a uz to islo bullshit za bullshitom a plackanie ako nam ubudol milimeter z nasho komfortu kvoli vyzieracskym ukrajincom...
Trochu chaotticke ale i tak, skoda reci
Teraz by som prvykrat uzbala to, co Torpi stale tvrdil, ze svet sa zblaznil
No a ked si niekto nedokaze vytvorit nazor sam ale riadi sa tym co nejaka Eržébet na fb vygrcala tak mne vazne dochadzaju slova... Naozaj ako z velmi velmi zleho utopistickeho filmu, Orwel moze ist handry fajcit.
Neviem, naozaj neviem ako by som reagovala na taky blud zoci voci cloveku. Jedno je ale iste, v tejto dobe sa kazdeho charakter prejavi.
Ja som sa zatial stretla ze pomahajme, ALE... a uz to islo bullshit za bullshitom a plackanie ako nam ubudol milimeter z nasho komfortu kvoli vyzieracskym ukrajincom...
Trochu chaotticke ale i tak, skoda reci
Teraz by som prvykrat uzbala to, co Torpi stale tvrdil, ze svet sa zblaznil
Napíš svoj komentár
- 1 Teal: A čo najkrajšie mestá na Slovensku, prosím?
- 2 3kratadost: Vzdavam sa. Nakupil som nasim noze, nakupil som im brusne kamene, naucil...
- 3 Teal: Oh fuck yesss! Našiel som svojho nového najobľúbenejšieho kuchárskeho influencera. Nie že by...
- 4 Azizi: Tvrdili ste niektorí, že Bitcoin je nezmysel. No tak môj otec si za...
- 5 Azizi: Mestá - Bratislava, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Kremnica, ... <...
- 6 Zajko235: Vianoce sú za dverami, šírme lásku a pokoj. Majte sa radi! ?❤️ ...
- 7 Abstraktdepres: HELL black cherry je uplná pecka!
- 8 Abstraktdepres: Zabudol som vám napísať že dneškom sa už predlžujú dni
- 1 Oxidbromu: Najväčšia diera na Slovensku? (okrem Prievidze)
- 2 Teal: A čo najkrajšie mestá na Slovensku, prosím?
- 3 Etelnair: asi unpopular opinion, ale lindor je uplny shit cokolada ok, ale...
- 4 3kratadost: Vzdavam sa. Nakupil som nasim noze, nakupil som im brusne kamene, naucil...
- 5 Zajko235: a @torpedo08 sem už nechodí ?
- 6 Teal: Oh fuck yesss! Našiel som svojho nového najobľúbenejšieho kuchárskeho influencera. Nie že by...
- 7 Azizi: Tvrdili ste niektorí, že Bitcoin je nezmysel. No tak môj otec si za...
- 8 3kratadost: Prihliadnuc na mnozstvo bezvyznamnych konfliktov s cudzincami, ktore vedome eskalujem, az kym...
- 9 Lostinthedark: Hehe... Dnes som vyhral pastny suboj so zenou. Akurat nechapem co rumadzga teraz v...
- 10 Azizi: Mestá - Bratislava, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Kremnica, ... <...
- 1 Samsebou30: Chlapi, keď ste boli spolu už s frajerkou, nebáli ste sa, ...
- 2 3kratadost: Dneska som na ceste stretol fakt, ze pozoduhodne mnozstvo jednobunkovcov. Uz som mal...
- 3 Kviatek: Včera som tu od priekalu zachytil slovo "zašantročiť", ktoré som mimochodom vôbec nepoznal,...
- 4 Oxidbromu: Ste tu viac pro Palestine alebo pro Israel?
- 5 Azizi: Dnes som bola u kaderníčky, zase mám výrazne hnedočervené dlhé vlasy s postupným...
- 6 Oxidbromu: Najväčšia diera na Slovensku? (okrem Prievidze)
- 7 Teal: A čo najkrajšie mestá na Slovensku, prosím?
- 8 Tanji: co moze robit clovek ktory ma epizody silnej depresie, progredujuci rozvoj psychopatie a...
- 9 Etelnair: asi unpopular opinion, ale lindor je uplny shit cokolada ok, ale...
- 10 Lejla32: Priatel išiel na firemný vianočný večierok, tak som mu nabalila krabičky ak by...
Jak take nieco dokaze vypustit z huby, ved ale v tom nemoze vidiet logiku ani on sam...
Toto je uz nepochopitelne pre normalneho cloveka, ako vytrhnute z velmi zleho absurdneho filmu.