Natashatko
32-ročná žena
najnedávnejšie lognutie
24. 1.januára 2017 11:13
5658 dní na BIRDZi
regnutá od 1. júna 2009
naše predstužkové video kde som mafiánka!!
milujem sa v často od 3:14 po vstup do hotela
» www.vimeo.com/18914799...
milujem sa v často od 3:14 po vstup do hotela
» www.vimeo.com/18914799...
41 komentov
1
natashatko
18. 1.januára 2011 20:19
*v časti! neviem písať
5
našla to kamoška so slovami : KUKAJ AKE MA TA BABA SUPER VLASY a ja kukam.. ze PREBOHA VED TAM JE BABA Z BIRDZU a ona ja ze TU MYSLIS CO MA TIE CIERNE VLASY S BLOND? a ona ze ANO
6
@delegatka tak teraz sa fakt červenám ale tam som ich mala nanič práveže :/ keby viem že to bude vyzerať tak ulízano by som s tým niečo robila ale tak neva a že jej ďakujem to video tam je ani nie polhodinu a už ho aj našli
11
Parádne video
A parádna trieda,samé dobré ženy ň
Si strašne akčná A tie pätky jak dávala
Dobré
A parádna trieda,samé dobré ženy ň
Si strašne akčná A tie pätky jak dávala
Dobré
12
hh haluz ne ja sa tiez cudujem jak to našla ale hej pekne videjko
13
nemam ale je to take velmi hrane no a to ja moc nemusim a to auto u vas v TT take nie su ze ste ho tahali az z Pistan?
14
19
To jak ste zapečatili tú triednu knihu?
Ale inak fajn video, aj keď nápad možno trocha tuctový, spracované to je geniálne. Naše vyzerá ako zlý komunistický film
Ale inak fajn video, aj keď nápad možno trocha tuctový, spracované to je geniálne. Naše vyzerá ako zlý komunistický film
20
omg chcem si pozriet tu triednu knihu ale to nacitavanie videa je tiez kvalitne zapecatene >_>
21
22
@h8u a vy ste ju betonovali ci jako? ja to pozeram jak vadny ze co tam take bude ked tu roflujes jak najata a ono nic >_>
inac vyzerate mat v pohode triednu
inac vyzerate mat v pohode triednu
25
@etelnair ty si pako
Nebetónovali, ale videla som asi 54321234 stužkových, ale kvapkať ten vosk do stredu stuhy som vážne ešte nevidela.. Uplne odveci to tam jebli proste, to som myslela! Ale tak prepáč, profesionálna deformácia :/
Nebetónovali, ale videla som asi 54321234 stužkových, ale kvapkať ten vosk do stredu stuhy som vážne ešte nevidela.. Uplne odveci to tam jebli proste, to som myslela! Ale tak prepáč, profesionálna deformácia :/
39
@0mega1 parádne to postrihal a nápad bol môj :")
@istsinka ten úplne milujem, úplne sa cítim vtedy jak narcis keď to vidím
@istsinka ten úplne milujem, úplne sa cítim vtedy jak narcis keď to vidím
Napíš svoj komentár
- 1 Miro777: Kolegyna sa rozvadza a jej manzel si ma nasiel na Linkedine a vyhraza sa...
- 2 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap primerané sebavedomie.
- 3 Obivankenobi: Česť práci
- 4 Tulipanoo: otázka na dnes je: potrebujem sadu na linoryt?
- 5 Protiuder22: Sú také dni, keď ti vedomie, že tu vôbec niečo je, ...
- 6 Dezolat: Tak som si predplatil chatGPT plus XDD. Zatial su apokojny
- 1 458katka: Update: už nemám milenca
- 2 Thunderstorm: Možno budeme mať štedrú večeru už budúci týždeň, lol. Pôvodne mala byť v...
- 3 Azizi: Neviete náhodou niekto niečo o @Tomas -ovi? Kde aktuálne žije, ako sa...
- 4 Miro777: Kolegyna sa rozvadza a jej manzel si ma nasiel na Linkedine a vyhraza sa...
- 5 Skvrnka: Keď nie je na preventívke žiadny kaz, netreba si ušetrené peniaze odložiť do...
- 6 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap primerané sebavedomie.
- 7 Obivankenobi: Česť práci
- 8 Tulipanoo: otázka na dnes je: potrebujem sadu na linoryt?
- 9 Protiuder22: Sú také dni, keď ti vedomie, že tu vôbec niečo je, ...
- 10 Dezolat: Tak som si predplatil chatGPT plus XDD. Zatial su apokojny
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 4 458katka: Update: už nemám milenca
- 5 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 6 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 7 Teal: Cesta preplnenou mhd ma núti sa zamyslieť, ako často sa tí ľudia umývajú....
- 8 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 9 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 10 Thunderstorm: Možno budeme mať štedrú večeru už budúci týždeň, lol. Pôvodne mala byť v...