Nats
6-ročné dievča, bi
najnedávnejšie lognutie
dnes 17:39
4979 dní na BIRDZi
regnutá od 6. apríla 2011
a uz to zacina...
mama: otcovho kamarata uja syna pes potrebuje nieco prelozit
ja po 5 minutach ticha, opatrne: zadarmo?
mama: samozrejme ze zadarmo!!! snad by si si nevypytala peniaze?!
i mean..yeah, what an idea O____o vyborne som si vybrala odbor :+1
mama: otcovho kamarata uja syna pes potrebuje nieco prelozit
ja po 5 minutach ticha, opatrne: zadarmo?
mama: samozrejme ze zadarmo!!! snad by si si nevypytala peniaze?!
i mean..yeah, what an idea O____o vyborne som si vybrala odbor :+1
13 komentov
1
diablo7
25. 2.febuára 2021 19:34
2
dúfam, že máš dosť sebaúcty a asertivity, aby si uja syna psa poslala do psej matere
3
a to je ťažké mame povedať, že to zadarmo nebude a stáť si za svojim?
4
@passerine vsak o tom vobec status nebol... mna nasral uz ten navrh a s akou samozrejmostou to povedala
8
ja som aj tlmocnika robil zadarmo mila Nats ale ne srandujem, to bol uplne iny pripad to naozaj trebalo...
9
normálna vec. Ja som tiež doučoval na VŠ spolužiakov matematiku zadarmo.
Záleži na tom, či ti to prekáža alebo nie. Ak chceš za to peniaze tak povedz. Mne by za to nenapadlo pýtať, keď len pár ľudí som takto doučoval. Síce z toho 6ludia mali "A" ale to je jedno
Záleži na tom, či ti to prekáža alebo nie. Ak chceš za to peniaze tak povedz. Mne by za to nenapadlo pýtať, keď len pár ľudí som takto doučoval. Síce z toho 6ludia mali "A" ale to je jedno
11
@mefistofel myslim si, ze je rozdiel douxovat spoluziakov alebo kamaratov a robit nieco pre cloveka, ktoreho som v zivote nevidela
12
nastav si hranice. Nie si povinna pre robit nic co nechces pre hockoho!
13
hmmm.. teoreticky by mohlo ist o quid pro quo, ak teda dotycny ci ten kamarat cez ktoreho o to ziada nieco take robili pre vas (teba ci vasich)...
ale z toho co pises mi pride, ze skor nie..
to co ma zaraza vsak, je pohlad tej mamy...
na druhej strane je to mozno o tom spojit sa s danym clovekom a ak za nieco stoji i sam ti cosi ponukne... resp sa s nim dohodnut o co ide... (asi je rozdiel 5 viet v anotacii k bakalarke a 3 strany pre nejake potvrdenie do zahranicia)..
ale mamy sa treba spytat ze ked k nej pride domov opravar,ci mu tiez staci ze sa na neho pekne usmeje a spravi to zadarmo
ale z toho co pises mi pride, ze skor nie..
to co ma zaraza vsak, je pohlad tej mamy...
na druhej strane je to mozno o tom spojit sa s danym clovekom a ak za nieco stoji i sam ti cosi ponukne... resp sa s nim dohodnut o co ide... (asi je rozdiel 5 viet v anotacii k bakalarke a 3 strany pre nejake potvrdenie do zahranicia)..
ale mamy sa treba spytat ze ked k nej pride domov opravar,ci mu tiez staci ze sa na neho pekne usmeje a spravi to zadarmo
Napíš svoj komentár
- 1 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 4 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 5 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 1 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 2 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 3 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 4 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 5 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 6 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 7 Samsebou30: youtu.be/Plhtk_XJqhM...
- 8 Tulipanoo: youtu.be/_f9b0NB5o4E...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 3 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 4 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 5 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 6 Yacopsae: Už mám manželku. < 3
- 7 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...
- 8 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
- 9 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 10 Miro777: Dnes ma Heathrow viezol pakistanicky taxikar ktory sa strasne snazil o konverzaciu napriek mojmu...