Nekompatibilna
14-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
27. 11.novembra 2021 19:17
4528 dní na BIRDZi
regnutá od 30. júna 2012
dnes nemám čill, musím ešte pospamovať. VRIESKAM
» twitter.com/_gh0stn/status/...
» twitter.com/_gh0stn/status/...
12 komentov
1
james98
6. 11.novembra 2020 22:45
Tá Greta to zabila
2
@james98 úplnee mňa dorazil buttigieg (spelling?), aoc ako captain marvel a musk, božeeee toto je najlepšia vec čo som dnes videla
4
@jerometoucanrainbow bez debaty, ja to už milionty raz pozeram, konec inak čo si robil keď až teraz ideš vínovať?
7
@6 to bol len výdych, že môžem kľudne piť a nepostihne ma kríza stredného veku, aby som sa tu zvečnil
8
@jerometoucanrainbow lol birdz je lawless land (henten podivín čo si tu všetkých uložil a uploadoval), radšej byť lowkey
9
@8 tak asi to som zmeškal ale inak je tu dosť fajn ľudí...normálne ma raz dávno lámalo ísť na stretko, ale som si povedal, že radšej nie...a teraz som tak inkognito, že aj keď som stretol na ulici najčistejšiu dušu, čo podľa mňa na sem chodí, tak som ostal ticho
10
@jerometoucanrainbow je to tu jedinečná internetová experience, možno preto som odtiaľto neodišla nadobro aaa to chápem, ja by som tiež asi k niekomu len tak nepodišla, že heej spoznávam ťa z birdzu, ty si *username*
11
@10 len ťa to stavia do neférovej výhody voči tomu človeku... ak by sme sa stretli napr. my dvaja, tak okolo seba prejdeme, možno na seba na sekundu pozrieme, usmejeme sa a žijeme ďalej svoj život
12
@jerometoucanrainbow to je dost mozne, z takeho uhla pohladu mi nikdy nenapadlo zamysliet sa. Inak ja som tzv. face blind, kym niekoho nevidavam naozaj ze pravidelne, tak tápam, ze kto je too? to vedie ku kurioznym situaciam niekedy, eh
Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 2 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 3 Teal: Prisahal by som, že som akurát stretol Jamesona/Jaroša.
- 4 Samsebou30: youtu.be/Plhtk_XJqhM...
- 5 Tulipanoo: youtu.be/_f9b0NB5o4E...
- 1 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 2 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 3 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap modré/tmavozelené oči a tmavšie vlasy <...
- 4 Teal: Prisahal by som, že som akurát stretol Jamesona/Jaroša.
- 5 Oxidbromu: Zur Kenntnis genommen.
- 6 Samsebou30: youtu.be/Plhtk_XJqhM...
- 7 Tulipanoo: youtu.be/_f9b0NB5o4E...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Miro777: Kolko je pre vas hranicna suma penazi, ze keby ich mate zo dna...
- 3 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 4 Manutdman: Páči sa vám, keď babe vytŕča ucho spod vlasov? Počul som ženský názor,...
- 5 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 6 Abstraktdepres: Keď dievčatám nevytrča s pod dlhých rovných vlasov ani kus elegantného malého ucha, ...
- 7 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 8 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 9 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
- 10 Yacopsae: Už mám manželku. < 3