Nietimekki
29-ročný muž, single, na dievčatá, ateista
najnedávnejšie lognutie
7. 8.augusta 2023 21:04
4728 dní na BIRDZi
regnutý od 17. decembra 2011
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja som už
päťnásobný strýkooooo :3
51 cm 3,38kg welcome Max :3
päťnásobný strýkooooo :3
51 cm 3,38kg welcome Max :3
21 komentov
1
greyness
6. 4.apríla 2013 10:46
gratulíren!
3
gratulujem
Aké pekné meno Max a ja by som chcela byť už konečne teta :´( ale furt ne a ne :/
Aké pekné meno Max a ja by som chcela byť už konečne teta :´( ale furt ne a ne :/
8
ty kks vasi su inaksi kralici a tusim aj tvoji surodenci makaju na tom
9
ja chcem byť už konečne tetoou!
a gratulujem samozrejme veľa zdravíčka drobcovi
a gratulujem samozrejme veľa zdravíčka drobcovi
13
@n0win0u ty sa aspoň dočkáš!...moja sestra si dáva už inak načas..až sa obávam, že nikdy tetou nebudem
14
@catmartina to som si nie isty, budeme na tom podobne asi no do 30tky to dufam stiha on vsetko
lebo ked to tak vezmem, nasi v 23och mali brata, tymto tempom budem mat ja dieta fakt v 30tke a to budem rad O_o
lebo ked to tak vezmem, nasi v 23och mali brata, tymto tempom budem mat ja dieta fakt v 30tke a to budem rad O_o
16
@catmartina tak to ma trosku naskok, ono tiez neviem ako to je. dnes sa moc ani inak neda, ako karieristom byt, alebo ptm, ze chlap robi, zena doma deti. proste neda sa to inak ty kks. a to este chlap musi mat ptm plat ako pan. alebo naopak materske. proste zle to je teraz podla mna, ked neni zazemie luxusne nake
19
@n0win0u tak netreba zbytočne vyčkávať na tie najvhodnejšie podmienky, vždy by mohlo byť aj lepšie predsa..
+ kto dlho preberá..
+ kto dlho preberá..
Napíš svoj komentár
- 1 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 2 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 3 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 4 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 5 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 3 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 4 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 5 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 6 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 7 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 8 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 9 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 4 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 5 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 8 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 9 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 10 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...