narodeninova_1
10 komentov
1
ragdoll
10. 2.febuára 2012 17:56
kvety sú z marcipánu?
2
krásne... marcipán si robíš sama? teda ak to je marcipán (asi hej)
4
@ohavnost nie, nie je to original marcipan, ale kupovana potahovka, ale inak hovorim tomu "marcipanove", lebo skor ide o princip spracovania, keby to nazvem original nazvom tak 90% ludi, netusi o com tocim
@ragdoll vsetko na torte je jedle, ale original marcipan to nie je, je to potahova hmota, maloktora cukrarka pouziva original marcipan
@ragdoll vsetko na torte je jedle, ale original marcipan to nie je, je to potahova hmota, maloktora cukrarka pouziva original marcipan
5
jj, ja viem, o čom tak zhruba...
a robí sa s tým dobre?
lebo ja som mala len kupovaný marcipán 2x a nadávala som teda riadne pri tom
a robí sa s tým dobre?
lebo ja som mala len kupovaný marcipán 2x a nadávala som teda riadne pri tom
6
@ohavnost s tymto sa robi podla mna skvele (smartflex velvet), baby na nete ma praveze hned na uvod od normalneho kupovaneho marcipanu odhovarali, lebo velmi lepi a je aj velmi makky
7
to som zistila už
nie som cukrárka, pečiem a robím len tak pre rodinu a ani to bohiveako nevyzerá, ale tak snažím sa a občas, keď si vymyslím niečo, čo chcem potiahnuť, tak potom len kvôli marcipánu mám zbytočné nervy
nie som cukrárka, pečiem a robím len tak pre rodinu a ani to bohiveako nevyzerá, ale tak snažím sa a občas, keď si vymyslím niečo, čo chcem potiahnuť, tak potom len kvôli marcipánu mám zbytočné nervy
8
@ohavnost tak skus ten smartflex do buducnosti, ja som este doma robenu potahovku neskusala, ale aj k tomu sa raz prepracujem, teraz ma caka asi hluche obdobie tak mozem zasa trocha zbierat info
9
okej, tá torta krása, ale k tomu marcipánu:
Ja si kupuje marcipán celkom často, a poviem vám úprimne... Len ho jem taký jaký je v tehličke
Ja si kupuje marcipán celkom často, a poviem vám úprimne... Len ho jem taký jaký je v tehličke
Napíš svoj komentár
- 1 Trochu som sa prehrabal v legendarnych...
- 2 Král bez hradu
- 3 Maďarsko je krásne... < 3...
- 4 Obrázok od Vreskot000
- 1 Pekny som? Ja sa sam sebe...
- 2 Hello
- 3 Bulgarian Mustang
- 4 Preco nejaky random slovensky prokurator vyzera...
- 5 Domov.
- 6 I'm so glad I live in...
- 7 Jesenná nálada
- 8 Obrázok od Ladydoga
- 9 Č. 3
- 10 D&D s chatgpt XDD
- 1 Som na kongrese, takže život...
- 2 Co asi vyviedol
- 3 Doklad o mojej existencii. Ešte...
- 4 Ako dlho sme sa nevideli?
- 5 Ze nerozkliknuté notifikacie až po rok...
- 6 Dnes tu niekto spominal Foucaulta uz,...
- 7 Aha ako ťa chatgpt krásne diagnostikoval
- 8 Vselikde vidim na threads temy ze...
- 9 Krásny doplnok < 3
- 10 Obrázok od Majky538