Je čas na drsnou lekci Ať život pořádně znáš Teď nespoléhej už na nikoho jsi sama jak vlk samotář Nevěř na přátelství že mezi svými místo máš to jsou hloupá dětská přání proč pravdu odmítáš? Oči otvíráš uč se brát svět jako já V kleci na můj příkaz jsi zlobou zamčená Oči otvíráš už nikdy nefantazíruj Už je čas vyrůst zmoudřet pak No tak maličká slzy v očích máš Nám život začíná Vždy Ódou na radost Jeho prvním zákonem je nespravedlnost Pak jednou příde chvíle Kdi řekne pravda "jen mně snes" Kdo bez druhých je ztracen Jen bloudí z síti cest Až teprv tvůj krok prvný Na cestě navěky tvé Směr ukáže ti jasně Veř jen ten kdo jde sám svět uhrane Oči otvíráš uč se brát svět jako já V kleci na můj příkaz jsi zlobou zamčená Oči otvíráš Světu kolem zkomíráš už Je čas vyrůst zmoudřet pak No tak maličká oči otvíráš Proč v nich slzy máš?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.