Rip 2
17 komentov
1
bibla
14. 1.januára 2018 21:41
Kvôli čomu chcel ban?
3
najvtipnejsie na fungovani celeho b je, ze ten obrazok stale je a bude na feede
4
@kosmiklove pínis vo vadžajne
@bibla neviem, ale ešte predtým písal status, kde označil admina, že chce ban
@bibla neviem, ale ešte predtým písal status, kde označil admina, že chce ban
7
Mám pocit, že každým banom sa posúvajú hranice pridanej fotky ďalej a ďalej.
10
@9 Ja sa hlavne teším na to, kedy sa odtiaľto spakujú všetci takíto chorobne závislí ľudia, ktorí majú značne nadhodnotenú predstavu o tom, koľkých ľudí by potom, čo by sem jednoducho PRESTALI CHODIŤ, reálne zaujímal ich profil, a prestanú to tu spammovať pičovinami.
11
@hnisavica podľa mňa ani nejde o to, koho by to zaujimalo ale o to, že nemajú silnú vôľu a boja sa, že by sa sem znovu vrátili, lebo by vedeli, že majú aktívne účty. Neviem, to je moja teória.
14
@petuska11111 to aninie je o silnej voli, len toto je ina stranka ako fb, sem pridavas hlavne osobne veci, pocity....velakrat sem aj zacnes chodit z urcitych dovodov....a clovek ma niekedy potrebu to tu uplne definitivne zmazat
15
@hnisavica prečo sa nad tym vlastne toľko vzrušuješ? tebe je tu očividne dobre, ale niekto by na toto tu najradšej zabudol, zabanovanie je uplne, uľavi sa ti ked nemusiš myslieť na to, že tu maš stale profil so všetkym. možno daka psychohygiena alebo čo. myslim, že tych penisov tu ešte niekoľko bude, lebo, povedzme si uprimne, birdz je dojebavač.
16
@tomkov inak, s týmto celkom súhlasím, je to dojebávač. Je tu niekoľko fajn ľudí ale nie je to zrovna priateľská komunita.. ľudia si častokrát neuvedomujú, ako veľmi dokážu niekoho natrvalo dojebať, aj slovami..
Napíš svoj komentár