....fotky viac lepsie vyzeraju a su viac pozeratelne ked sa fotim bez ksichtu.. tak ja uz teda len takto :3
....fotky viac lepsie vyzeraju a su viac pozeratelne ked sa fotim bez ksichtu.. tak ja uz teda len takto :3
18 komentov
1
mefistofel
2. 11.novembra 2013 14:25
, riadne! a to si holis chlpy na ruke, ci ich mas len take jemne?
3
Hlavne v zrkadle to zväčšuje a zlepšuje Ale dobrá, dobrá nechcel by som s ňou dostať
5
@austin1991 ..hej, ved prave, kiezby aj nazivo takto vyzerala
@method ...koho? nie ..este dnes dopapam svieckovu a na veceru si upeciem hurku netusim co je arginin ..
@method ...koho? nie ..este dnes dopapam svieckovu a na veceru si upeciem hurku netusim co je arginin ..
7
semi-esenciálna aminokyselina, ktorá sa berie ako doplnok, podporuje vytváranie oxidu dusnatého, ktorý zlepšuje prietok krvi, tým že sa cievy lepšie rozšíria a robí tým efekt "napumpovania" máš ich dosť žilnaté, tak som myslel...
9
@method jááj tak, no zatial neberiem ziadne doplnky, chcem sa naucit poriadne cvicit najskor s vlastnou vahou, a potom az ked zacnem chodit do fitka, tak by som chcel nieco..nejake nitro, co by nakoplo no kazdopadne vidim ze sa vyznas v tychto veciach..tak ked budes mat cas. niekedy by si mi mohol dat rychlokurz..stravovania a tychto srandiciek doplnkovych
10
@method @7 neni uplne az tak pravda to je len s casti. ono to ma hlavne inu funkciu pre muza, len pri cviceni sa nastastie s casti odburava ale v kazdom pripade aj tak budes mat vela hormonou a nadrzany...
11
ale dá sa ho získať aj zo stravy, najmä z orechov, mandlí, pistácií, kur. mäsa, lososa a tresky
14
@method aj dobre , tak ano arginin na napumpovanie, tj rychlejsie zohrianie sa, lepsi prietok krvi atd, to co si pisal. Ale on to urcite nepotrebuje s takymi zilami
Napíš svoj komentár
- 1 Krásnej den vám všem
- 2 Moja strelecká, teda zo súťaže,...
- 3 Takmer aktuálna fotka. Hej, ...
- 4 Pozývam :) Link s podrobnejšími informácii...
- 5 TO - BN nová cesta
- 1 Pri pomerne miniatúrnom vodopáde na takú...
- 2 Sometimes may be good sometimes may...
- 3 Taj po snahu…
- 4 Mesiac pocuvam falling in reverse :)guess...
- 5 PERFECTION! Not rly. Ale nie...
- 6 Leto come back plz
- 7 Brzda
- 8 Takže moji milý fanúšikovia takýto fešný...
- 9 Obrázok od Obivankenobi
- 10 Obrázok od Yacopsae
- 1 Pekny som? Ja sa sam sebe...
- 2 Lil šajžo
- 3 Hello
- 4 Trochu som sa prehrabal v legendarnych...
- 5 Obrázok od Ladydoga
- 6 Ta prva veta v druhom odstavci...
- 7 Dnes tu niekto spominal Foucaulta uz,...
- 8 Tapeta mojej obrazovky je analógová fotografia...
- 9 Pozadie môjho mobilu - Xiaomi ...
- 10 Jediné ORIGO pozadie. Všetky ostatné...