Vyzera to velmi nepekne a chutiť to asi tiež nebude. Ako šak v pohode ak to nie je jedlo v reštike, ja často do seba tiež tlačím strašne vyzerajúce veci, len ja sa s rybou vždy strašne hrám a keď vidím takúto ludru tam jebnutú na taniery - nevykostenú, neodelené nejedlé časti a na tom jebnuté premočená mrdka bylín a pretlak pojebaný ešte aj na citróne... AAAAAAAAAAAAAAA ...
A sorry ze sa tak rozculujem , ved na tom nezalezi kto co zere ale fakt lubim rybku a toto je desivo pripravené
@karlotiskot haha, ja by som to až tak nezvozil, ale tiež som bol sklamaný z toho a prezentácia je biedna, to uznavam
Ako vravíš, nie je dobrý nápad mať celú rybu a sťažovať si jedenie bylinkami a inými vecami. Chuťovo to bolo dobré ale práveže. Pôvodne som chcel len pstruha nejako jednoducho robiť, ale čerstvé nemali, tak som kúpil seabass a reku skúsim pozrieť nejaký recept na bass. Tak som narýchlo vyguglil čosi v obchode, ale potom sa ukázalo (už pri čítaní komentárov pod článkom), že to nie je veľmi dobrý recept plus ešte moje prevedenie toho receptu nebolo bezchybné
Je to zvláštne, že toto je na Oliverovej stránke. Neviem príde mi to ako barbarstvo, všetku tú dobrú chuť ryby zahltiť takou kopou roznorodych chuti, kedze to ani neposobi velmi vyvazene... No zlá volba. Rybu odporúčam najlepšie sú najjednoduchšie recepty vychádzajúce z filetu. ´plne naj je maslo, kvapka oliváču a na dochutenie len citrón a bazalku. K tomu nejakú kašičku bramborovú a ako robím to raz za rok, lebo inak ryby neznášam, ale keď už tak čo najmenej iných cutí a čo najmenej varenia. Radsej dám polhodinu do prípravy a vykostovania ako to presierať tu polhodinu panvicou a potom ešte rúrou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.