Druhá fáza pečenia medovníkov úspešne zdolaná Tentokrát lepené naším ríbezľovým džemom
12 komentov
1
hellium
12. 12.decembra 2014 00:41
ňáám
4
@forte nie kvietkový sirup je ťažko zohnať, lebo verím, že by sa mal získať absolútne nenásilne a presvedčiť kvety aby ti dali trochu peľu je ťažšie ako sa zdá...zvlášť v zime...hnneď ťa vyhodia z kvetinárstva keď ťa vidia naviazať spojenie...
ale nie ale ten džem je aspoň Bio lebo sme si ho dopestovali sami....síce...cukor v ňom je biely
och kurňa
proste sklamem ťa, sú chutné
@Ives ďakujem
ale nie ale ten džem je aspoň Bio lebo sme si ho dopestovali sami....síce...cukor v ňom je biely
och kurňa
proste sklamem ťa, sú chutné
@Ives ďakujem
8
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
nechceš si ma adoptovať? aspoň na Vianoce?
nechceš si ma adoptovať? aspoň na Vianoce?
9
@farfala pečiem tak, že mama a sestra berú trochu aj do školy plus pečiem aj pre babku s dedkom a chodí k nám veľa návštev, sme veľká rodina a vydržia až do silvestra
Napíš svoj komentár
- 1 Nebol oblečený dostatočne fancy, aby...
- 2 Staci
- 3 Týmito drobnosťami som si spravila radosť...
- 4 Dochodkovy investicny fond
- 5 Kanadsky cajnik