Dnešný deň je taký divný, nedele nemám vôbec rád. Obed, sem tam návšteva, ktorá my vždy leze na nervy v telke samé hovadiny. Potom hlavne na druhý deň škola a učenie.

Už som totálne odbočil, že prečo mi hrabe. Takže idem na to:

-dnes mi mama povedala nech vynesiem smeti. Tak som zobral vrecko so smeťami z kuchyni a odniesol som ho do kúpelky, kde máme kôš na špinavú bielizeň. V tom som si uvedomil, že či mi hrabe..

-druhý moment sa mi stal, keď som dojedol a tanier som odniesol namiesto dresu v kuchyni na záchod. No tak tu mi už úplne hrabalo. Že?

-do tretice sa mi stalo, že sa mi vypísalo pero, tak som šiel hľadať v dome iné, v obývačke nič a v kuchyni tiež nie, ale zbadal som rezne a ryžu, tak som si naložil a najedol sa. Hneď ako som dojedol som šiel, do izby z pocitom nasýtenosti a spokojnosti, že som vybavil to čo som mal, čiže môj hlad No ako náhle som si sadol, zistil som, že to hnusné pero nemám, tak som sa vybral do kuchyne opäť, v ako som hľadal, nalial som si pohár malinovky a zas som šiel hore, ako náhle som si sadol, zas to pero nemám, tak som sa nato vysral a píšem si ceruzkou. Ale keďže nemám strúhatko takže píšem tento blog.

Keďže sa príhody minuli, idem dačo robiť a zabiť tento „skvelý deň“, možno pôjdem ten kuknúť na Markíze

pekný zvyšok víkendu!!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
ewellyne  1. 3. 2009 17:04
- dobre som sa pobavila = dik ! a zajtra zelam uspesny zaciatok tyzdna, dufam, ze ti to pojde lepsie ako dnes
 fotka
14michelle03  1. 3. 2009 17:40
to sa stava casto aj mne heheh a prezmenu mne hrabe kazdy den nic si z toho nerob
 fotka
-veronka-  4. 3. 2009 12:16
..no cela som sa nasla v tomto blogu ..najlepsie je, ze vacsinou a vzdy sa mi to stava s tou istou vecou(!!) ze si nesiem mikinu do kupelne do toho pracky a VZDY ju najprv idem hadzat do kosa ..az ked mi tam volako nejde(nemame moc velky kos tak mi dojde ze tam asi nepatri a vzdy s tou istou mikinou!!.. ..a tak
Napíš svoj komentár