Dnes je nedeľa a touto nedeľou končia moje jarné prázdniny. Možno posledné super jarné prázdniny. O rok ma už čakajú maturity a väčšina študentov vtedy všetko doháňa, ale aj kašle na to!!

To však ešte len bude, preto idem písať o tom čo bolo. Tieto prázdniny ubehli ako voda. Neviem či aj vy, ale mám pocit, že v škole to ide o dosť pomalšie ( Pred týždňom v sobotu, som bol na oslave kamošky, v nedeľu som vyspával a zrazu ďalšia nedeľa. Neviem, prečo to tak strašne rýchlo prešlo ?! Kde sa urobila chyba ? Áno, vy so stredného a východného Slovenska, chápem Vás, Vám to šlo pomaly, ale aj na Vás príde a zistíte, že aj Vám to prejde rýchlo. pár krát sme vonku premrzli počas prázdnin, inokedy presedeli v zadymenej krčme, ba dokonca sme pozerali Eurovíziu z pohodlia domova a kecali potom do polnoci. Cez tieto prázdniny boli 3 oslavy. Prvá v sobotu, druhá v piatok a tretia tiež v sobotu Týmto chcem Nikol a Orsi ešte raz zo srdca zablahoželať a nech im v živote všetko vychádza po čom siahnu

Dnes je nedeľa a píšem tento blog, prázdniny sa pre mňa končia, pre iných zas začínajú. Chcem im popriať všetko dobré a nech si to užijú, užil som si ich aj ja, aj keď bez spánku. Troška verím v nádeji, že v utorok abo aspoň v stredu na mojej škole vyhlásia chrípkové. Tak držte palce!!

pekný zvyšok nedele všetkým a všade

 Denník
Komentuj
 fotka
petka9  22. 2. 2009 13:28
počas jerných prázdnin dom na maturu ešte ani nepomyslela, tak klud a teraz na výške žiadne jarné prázdniny nemáme.. takže tak
 fotka
ewellyne  22. 2. 2009 18:09
ako tak čítam, prežil si toho cez prázdniny až až ..nemáš prečo smútiť ..

želám príjemný začiatok týždňa, aj keď je to už v škole ..
 fotka
-veronka-  4. 3. 2009 12:21
..ja mam prazdniny..a idu mi neskutocne pomaaly..neverim ze to hovorim, ale uz aby bola skola..alebo skor intrak disappointed:cim sa vsetko moje tesenie do skoly vysvetluje)
Napíš svoj komentár