SEPTEMBER:
Bol 3. september 2007 a ja som o 7,55 vkročil do triedy s názvom 2.B.. Ako náhle som vkročil, hneď som sa porozhliadol či miesto kde som sedel celý prvý ročník je voľné..
No voľné už nebolo.. Sedel tam Ondro a na Nikinom sedel Tomáš.. tak sme si sadli do vedľajšej lavici triedna došla a začala niečo rozprávať a už neviem čo.. Ja som si uvedomoval že som o rok starší a musí to byť aspoň taký dobrý rok ako bol ten predtým.. Teraz keď je už koniec viem že bol Na druhý deň som si všimol že kto sa ako zmenil. kto aký účes mal no to podstatné, kto sa zmenil osobne, to som si všimol až oveľa neskôr.. určite som sa sklamal v niektorých, ale som sa v niektorých aj našiel.. Pár ľudí čo som stratil v triede som našiel možno v inej triede (1.A) Sorry ľudia z triedy..

OKTÓBER:
Zdá sa mi, že v tomto mesiaci sa konali Imatrikulačky.. Na ten deň si pamätám dobre.. Konečne som sa aj ja zasmial, ale nebolo to vždy tak.. Presne v tom čase pred rokom, som bol an tom mieste ja v starej, dedkom napáchnutej a v cudzej košely, natretý na tvári temperkami DD
teraz sa nad tým smejem, viem že potom bola diskotéka, na ktorej som aj tancoval.. Možno si na to ešte dakto pamätá.. Ale pár spolužiačiek povedali že to bolo v pohodičke..

NOVEMBER:
No november, viem že tam bol Hallowen či ajk sa volá ten sviatok, a že som bol na cintoríne.. Inak si moc nepamätám..

DECEMBER:
No bohatý mesiac na udalosti.. najpr sme mali akciu MIKULÁŠ, kde každý prišiel v červenom, dokonca aj ja aj keď som sa potom prezliekol.. Viem že boli z toho fotky a aj iné veci.. viem že napadol prvý sneh a ako sme sa guľovali pred školou plnou ľudí a všetci na nás kukali že či sme normálny.. No my sme, my sme iný ako iné triedy D
Potom sa blížili Vianoce a už aj atmosféra sa v tom niesla.. Predkladali sa písomky na január a blížil sa aj polrok

JANUAR:
že čoo ?!! jaký rýchli mesiac to bol.. Písomky a vysvečko.. Vtedy ešte to NAJHORŠIE v mojom krátkom živote.. Nespomínam radšej ..

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár