FEBRUÁR:
- v škole to poriadne utíchlo a to hlavne preto lebo už bolo po vysvečku a mali sme pár dní oddychu.. V tomto mesiaci som mal meniny a Niki narodky inak si asi nič z toho nejak extra ohľadom školy nepamätám..

MAREC:
- ejha tu sa konal školský ples, viem že nás bolo dostatok.. Mne sa celkom páčil a viem že ak mi zdravie a náhoda umožnia na ples ísť, tak sa ho zúčasním Ešte stále občas kukám fotky a dosť často sa smejem na tej istej fotke, ktorú som videl aj 5-krát..

APRÍL:
- no tu som sa stal 17-ročný.. viem že som dostal cca. 8 rovnakých čokolád ktoré predávali v bufete V škole sa nič také nedialo.. Uvedomoval som si že by som mal začať chudnúť a učiť sa, bo vysvečko nedopadne dobre.. Prezradím.. Moc dobre nedopadlo

MÁJ:
- Máj lásky čas.. Neviem nejak som v tom nežil a ani mi to nevadí.. Určite som vtedy bol zaľúbený ale časom som zistil že nejde o to čo bolo, ale čo bude potom.. A teraz viem že to bolo nič a že nič nebude :o) Dosť často bolo na nevydržanie v škole bo bolo teplo ba priam až nechutne teplo..

JÚN:
- už bolo cítiť vo vzduchu leto.. Učiť sa nikomu nechcelo a ani mne.. Premýšlali sme na školskom výlete ktorý dopadol úplne super.. Vraví sa že KONIEC DOBRÝ-VŠETKO DOBRÉ.. !!! prišlo i vysvečko a aj posledné posedenie v Taverne s hŕstkou spolužiakov a spolužiačiek.. Niektorý sa tam dobre rozbili.. Že XXX
- Asi som si začal uvedomovať že 2 roky som čakal na vrchol kopca, teraz dalšie 2 roky budem klesať smerom dole a potom príde koniec a po konci príde dačo nové, kde budem musieť zase šlapať smerom hore.. Ale NIČ NEZOSTANE STÁLE.. Život sa mení a musím sa začať pripravovať že s niektorými sa asi budem musieť navždy rozlúčiť.. No asi to tak bude lepšie.. Ešte cca 2 mesiace budem na tom kopci a potom sa vybrem smerom dole.. Prežil som 2 roky so SUPER triednou v super škole a so super ľudmi a na to NIKDY nezabudnem Ešte raz toľko asi zažijem ja aj 33 dalších ľudi tak prajem všetkým pekné prázniny plné lásky, oddychu a pre niektorých aj niečo viac..

Majte sa s pozdravom RK-133

 Denník
Komentuj
 fotka
tikalok  2. 7. 2008 16:21
pripada mi to, akoby si sa chystal v najblizsej dobe zomriet..
 fotka
spider333  2. 7. 2008 16:33
veru nie ze umres
 fotka
d170  2. 7. 2008 17:57
ak mne to tak znelo, zdá sa mi zvláštne písať také blogy, ked ťa čakajú na tej škole ešte 2 roky, ale možno je dobre, že si to napísal, kým máš tento rok ešte v pamäti, časom sa k tomu ešte možno veľmi rád vrátiš, napríklad o necelé 2 roky.
Napíš svoj komentár