Bože, to čo za nadpis som vymyslel Už mi naozaj j*be?? Áno, bude to tým, že je piatok 13-násteho Bože celé to je trápne.. Veď všetko je tak, ako má byť

Totálne zlý deň som mal. Nie!! Nie je to tým že je 13-násteho. Proste nuda v škole. Proste to tam nenávidím!! Kto nie?! Zdá sa mi, že by to trebalo zmenu prostredia. Opakujem sa, ale chcem si to privolať. Sere ma každý Kebyže môžem niekoho vystreliť na druhú stranu pologule, tak sa vystrelím ja

Dnes ma brutálne nahneval otec, dával mi prednášku, prečo nevypínam PC, keď idem jesť, do sprchy alebo len tak ležím na posteli. Keď som mu povedal, že ani on nevypína TV, keď ide fajčiť 30-krát za deň, tak ešte ja som bol ten drzý a zlý. OMG neriešim ho už, radšej!!

V stredu som pozorne kukal anketu OTO. Z.Smatanová nevyhrala, dosť mi to bolo ľúto. Fandil som jej a zbytočný posmech Vás ľudí, čo to čítate, si nechajte pre seba!!

Ejha, takmer som zabudol na niečo. Viete o tom, že ha vôbec nemám šťastie na angličtine? To už je sila, keď mám vetu preloženú dobre, len zabudnem otáznik, tak mi to celé pán profesor neuzná ? Je to aspoň pre mňa divné!!

Stáva sa Vám, že poznáte osobu, ktorá sa v spoločnosti inej osoby správa úplne inak? Chce zaujať, ale mne to príde trápne. Alebo, stane sa mi niečo a zrazu som najmúdrejší na svete? Nenávidím to!!

Všimol som si, že niektorí ľudia, si myslia, že som na nich zabudol, ale nie je to tak. Ja jednoducho nie som stroj, ktorí odpisuje na všetko a píše vždy ako prvý, alebo každý jeden deň. jednoducho sa to nedá!! Tak prepáčte a ja myslím na Vás vždy, keď už Vám nenapíšem, alebo sa nezastavím porozprávať niekde na chodbe, či vonku, viem že ste tam boli. Prepáčte!!

Niekedy sedím pri PC a behom chvíľky sú preč 2-3hodinky a nič som nespravil. Inokedy sedím v škole asi 5hodín a prešli prešlo pri tom iba 20minút, ak nie 5 minút

Inak som chorý, mám 38,2 teplotu. Tak si želám skoré uzravenie pre seba!! (Dik Roman)

No končím, majte sa pekne a ďakujem, že ste to čítali

 Denník
Komentuj
 fotka
ewellyne  13. 3. 2009 23:07
skoré uzdravenie
 fotka
bludiacisvetom  14. 3. 2009 07:38
ja som v skole celkom rád.. (nie kvoli uceniu sice ale hlavne kvoli kamosom (takym tym ozajstym) kedze ich nemam vela..
povedz otcovi, ze ustavicnym vypinanim a zapinanim pocitaca sa minie ovela viac energie ako ked ho nechas cely den bezat a ani pri nom nie si
a hej mas pravdu ze ak sa niekto v spolocnosti inej osoby sprava uplne inak tak je to fakt trapne .. clovek by sa nemal hrat na nieco cim nie je ... preco nie sme vzdy a pri kazdom prirodzeni.. nechapem..
aj ja ti prajem skore uzdravenie.. kazdy je chory.. tsss
Napíš svoj komentár