Starnem.

Povedal mi Kubo v posilke na moje problémy s ramenom. Aspoň už viem ísť do posilky - roky to bol pre mňa neprekonateľný problém. Popravde, ak ho máte, ozvite sa, vezmem vás alebo minimálne poradím. Nobody gives a shit. Roky je pre mňa problém ísť kamkoľvek prvý raz. Prečo neviem, ale každý jeden raz, keď sa prekonáte, je to lepšie. 

Vďaka bohu si môžem z TPP platu dovoliť Voltaren - hoc len najmenšie (a najmenej výhodné) balenie.

Momentálne ležím v posteli a pod jednou pazuchou mám zbytkovú borovičku (location not Orava) a pod druhou Rajec. Z kolaudačky zostalo dosť fliaš, ale musím priznať, že sa mi väčšinu podarilo zlikvidovať do dvoch týždňov (kolaudačka bola do 10ppl a pred 3 týždňami). A džús došiel. V pozícií rozdávať rady, eh.

Čoho sme sa pravda, dožili. Pracujem v korporáte už rok. Zatiaľ si nikto nevšimol, že robím holý kokot už dva týždne. Tento portál sa stal za tie roky mojou jemnou osobnou kronikou. Anglicizmy incoming in š...ľ....+... piči, druhá klávesnica. Kids, čo to bolo za rok. Aspoň sme sa presťahovali - a samozrejme všetky duchy a neduhy sa presťahujú s vami. Žiadne nové začiatky sa moc nekonajú. Môj prvý rok po výške speje ku koncu - aké krásne. A tu som. Neschopná nechať čo bolo.

Nemôžeme cestovať - nie kvôli režimu, ale kvôli vírusu a niektorí z nás kvôli rodičom, lebo nás, si predstavte, potrebujú. Ja mám rada svojich rodičov - dúfam, že aj vy. Sú dlhy, čo musíme platiť - teda ak chceme byť dobrými ľuďmi. A dni bezstarostné sú dávno za mnou. Či by som sa vrátila späť? Na intráky? Vyhliadať ho z okna každé ráno? 

Nie.

Nemajú sa tak super, tí, čo si myslíte, že sa majú. Na to sa snažím si spomenúť v podobné večery. Na básničky, na slzy, na spolubývajúcich poznámky, na erektilné dysfunkcie, na cestoviny na podlahe, na scény, čo si nepamätám, na neistoty, na odmietnuté pohovory, je toho veľa....

A občas skočím do tej čiernej diery. A pýtajú sa ma...

"Alicka, čo ty tu...?"

Môžem vziať späť modlitbu, Bože? Stále sa pýtam tú istú otázku. 

A stále som vďačná, že nemusím vedieť odpoveď.





















 Záchod
Komentuj
 fotka
limitles  10. 10. 2020 08:18
Ohohó
Napíš svoj komentár