Simka1311
29-ročná žena, na chlapcov, katolíčka
najnedávnejšie lognutie
25. 9.sept. 2021 12:51
4406 dní na BIRDZi
regnutá od 27. októbra 2012
nechápem, prečo to robí.... aký má význam 4 dni si dávať na FB statusy o tom, ako sa ide zabiť? to fakt niektorí na seba musia tak strašne upútavať pozornosť? 0_0
9 komentov
1
18miki18
31. 10.októbra 2015 13:04
4 dni? uff... to by ma už ani nebavilo
2
keby sa chce zabiť tak to urobí aj bez toho, aby to niekde písal
5
@matula3 @18miki18
29.10- ,,Samovrazda vyriesi ozaj vsetko"
pred 15 hodinami- ,,Nikto uz nieje na svete ...A nebudem uz ani ja .."
pred 6 hodinami- Neplačte nad mojou smrťou, aj tak sa za chvíľu stretneme tam hore "
pred 3 hodinami- ,,rozhodla som sa ukončiť toto trápenie"
29.10- ,,Samovrazda vyriesi ozaj vsetko"
pred 15 hodinami- ,,Nikto uz nieje na svete ...A nebudem uz ani ja .."
pred 6 hodinami- Neplačte nad mojou smrťou, aj tak sa za chvíľu stretneme tam hore "
pred 3 hodinami- ,,rozhodla som sa ukončiť toto trápenie"
6
na takýchto ludí treba upozornovať ludom ktorí maju na to vplyv, čiže bud rodičom, surodencom alebo kompetentným osobám ktoré možu niečo urobiť ... nie len preto že je riziko že urobia kktinu, ale sa ich týmto aj efektivne zbaviš ... hned prestanu spamovať kktinami ked im niekto razantne prehovori do duše
7
Keď už niekto takto rozmýšla, tak je psychicky chorý, možno nejaký doktori by mohli pomôcť, prehovorenie do duše by asi nestačilo
8
@melancholik poznam ju 5 rokov...taketo reci uz boli... nemyslim si ze by si nieco spravila.. skor je to fakt len o tom ze potrebuje upozornit...mozno potrebuje pocut aby to nerobila neviem...ale moj nazor aj z vlastnej skusenosti ze ak ma niekto fakt velke depky tak to dusi v sebe a nepise na socialne siete ze sa ide zabit..
Napíš svoj komentár
- 1 Kviatek: Ktorý geniálny škriatok vyrábal tie SPS balíkomaty? Dopiče, veď tam sa nedá nič...
- 2 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 3 Tequila: milan ondrik je strasne overrated
- 4 Azizi: Chystá sa pokračovanie najlepšieho českého sitcomu Comeback! Pozerali ste to kedysi? Ja Comeback milujem...
- 1 Abstraktdepres: Keď dievčatám nevytrča s pod dlhých rovných vlasov ani kus elegantného malého ucha, ...
- 2 Kviatek: Ktorý geniálny škriatok vyrábal tie SPS balíkomaty? Dopiče, veď tam sa nedá nič...
- 3 Jimson: Snezi…
- 4 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 5 Tequila: milan ondrik je strasne overrated
- 6 Azizi: Chystá sa pokračovanie najlepšieho českého sitcomu Comeback! Pozerali ste to kedysi? Ja Comeback milujem...
- 7 Teal: youtu.be/HZPq5a8fC6s...
- 8 Protiuder22: www.youtube.com/watch?v=lp5...
- 1 Robinson44: Nerozumiem ľuďom, čo sem len chodia čítať všetky tie výplody a choré predstavy...
- 2 3kratadost: Jak sa volal ten cavo co tu chodil? Mal nick na D sa mi...
- 3 Abstraktdepres: Nemám rád komedie a už vôbec nie fantasy. Mám rád surovú realitu a intelektuálne...
- 4 Miro777: Kolko je pre vas hranicna suma penazi, ze keby ich mate zo dna...
- 5 Azizi: Sára, Zuzana, Laura, Richard, Tobiáš < 3 Najkrajšie mená.
- 6 Karamella: Minibrat má dnes oslavu narodiek s kamošmi (9r), a má už nachystanú...
- 7 Barb: inak, celý život snívam o nadupanom adventnom kalendári keby mi niekto...
- 8 Manutdman: Páči sa vám, keď babe vytŕča ucho spod vlasov? Počul som ženský názor,...
- 9 Abstraktdepres: Keď dievčatám nevytrča s pod dlhých rovných vlasov ani kus elegantného malého ucha, ...
- 10 Skvrnka: /trilion vulgarizmov/ Neznášam afty.