Neboj sa a daruj krv aj ty ! .. stravný lístok, bageta a kexík zdarma ! Pozor !!! Akcia len dnes - prasknutá žila grátis ! :3
Neboj sa a daruj krv aj ty ! .. stravný lístok, bageta a kexík zdarma ! Pozor !!! Akcia len dnes - prasknutá žila grátis ! :3
27 komentov
1
bitter
2. 2.febuára 2015 20:24
Bud tam je neschopny personal alebo si nedodrzala urcite veci , pravdaze modrina moze vzniknut ale nie take hebedo
2
Nemal som ešte. Akurát po poslednom vo štvrtok som chorý jak hovado, ešte v štvrtok ráno som bol zdravý ako rybička!
4
Ja som bol darovat uz 6x a nic podobne sa mi nestalo zabudla si napisat preplatenie cestovneho a den volna a nejaku tu klucenku tiez davaju
5
7
@Tecumseh kexík!
No mne cestovné nepreplatili nikdy .. Ale to je pár centov .. Chodím tam vždy cez voľno takže ani to pre mňa neplatí.. A tá kľúčenka ma neskutočne vytočila :ehm: >
No mne cestovné nepreplatili nikdy .. Ale to je pár centov .. Chodím tam vždy cez voľno takže ani to pre mňa neplatí.. A tá kľúčenka ma neskutočne vytočila :ehm: >
9
ja som chcela modrinu ale keď si tá teta v bielom všimla že si poriadne nedržím vatu tak na mňa skoro nakričala...
možno preto že na druhej ruke som už mala modrinu z toho prvého odberu
možno preto že na druhej ruke som už mala modrinu z toho prvého odberu
15
Však ja to robím pre dobrý pocit nie jedlo / darčeky / voľno alebo peniaze : )
16
príde mi uplne trapne prijat nejaku odmenu zato....bud nech niekto daruje preto lebo chce darovat nezištne,alebo nech nedaruje vobec
18
V stredu idem prvy krat darovat krv pre jedneho chlapca, aj sa trochu bojim ale na druhu stranu je to pre dobru vec
19
@5 aja už rozmýšlám, že jaký *keksík :happy:
*dirty mind
inak, fuj kus nechutné, nebolo ti na omdletie :o
*dirty mind
inak, fuj kus nechutné, nebolo ti na omdletie :o
21
Inak ja mám bežne takéto modriny aj z normálneho odberu a nemyslím si, že by to bolo dotyčnou, ktorá mi ho robila :ehm:
22
take dostanes zadarmo aj ked mas len neschopnu sestricku pri normalnom odbere krvickyy
23
nikdy v zivote som nemala ani len malu modrinu, a to mi raz dopichala celu ruku, nez nasla dake vhodne miesto na odber, takze neviem, kde je ten problem.
24
aj ja som takú mala, ale myslím si, že je to kvôli tomu, že som si slabo stlačila žilu po tom, čo mi odobrali. okrem toho, že je to nechutné to nebolí a aj keby mi nedali gastráč, kex a bagetu (mne dali croissant a a tú bagetu by som radšej, ale iné som chcela tam pre ten pocit idem zas
25
Raz som mala žilu prepichnutú 12 krát a nezrobila sa mi modrina...čo to za čarodejnicu sosá krv u vás?
26
Si si udrela ruku do nocneho stolika a uz sa tvaris ze darujes.
27
Mne tak isto na oboch rukách a už nevedeli čo tak prišla sestre do tej embolky mi strčila ihlu a ihlou nadvihovala žilu aby ju bolo vidieť cez kožu a druhou do nej pichla mal som ruky podliate a tak stane sa
Napíš svoj komentár
- 1 Krásnej den vám všem
- 2 Takmer aktuálna fotka. Hej, ...
- 3 Pozývam :) Link s podrobnejšími informácii...
- 4 Moja strelecká, teda zo súťaže,...
- 5 TO - BN nová cesta
- 1 Pri pomerne miniatúrnom vodopáde na takú...
- 2 Sometimes may be good sometimes may...
- 3 Taj po snahu…
- 4 Mesiac pocuvam falling in reverse :)guess...
- 5 PERFECTION! Not rly. Ale nie...
- 6 Leto come back plz
- 7 Brzda
- 8 Takže moji milý fanúšikovia takýto fešný...
- 9 Obrázok od Obivankenobi
- 10 Obrázok od Yacopsae