mliecna : vsetko tak isto ale este + 10g kakaoveho prasku. tu je treba davat pozor lebo moje kakao je bio a nieje odtucnene cize je slabsie. odporucam pre zaciatok prisypat pomaly a ochutnavat.
najviac tomu vsetkemu dava smrnc samozrejme kakaove maslo. to je to co z toho robi cokoladu. a susene mlieko je tiez absolutne nevyhnutne a odporucam obidve mlieka plnotucne !
oh ináč ešte tip... najskôr ohrej mlieko asi na 50 stupnov. potom tam vsetko drbni a zloz z ohna, miesaj az kym sa kakaove maslo nerozpusti skoro uplne. potom spat na ohen a na najmensom neustale poriadne miesat ! hlavne od dna poriadne , hrudkami sa absolutne netrap, aj nerovnosti v konzistencii sa stratia akonahle zacne skrob hustnut. ked nastane var a hustnutie musis trochu nadvihnut nad ohen aby to tak nekurilo a miesat ako besna.
hint je aj to ze ked ide k varu zacnes citit kakaove maslo ako pusta vonu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.