Tanji
32-ročný muž
najnedávnejšie lognutie
24. 9.sept. 2024 21:15
5177 dní na BIRDZi
regnutý od 23. septembra 2010
Losos je uzasna rybka , prvy krat som ju pripravoval len tak na panvici a podarilo sa. Nezomrel nadarmo. A tych 5€ za filetu stalo za to , aj ked to bola este asi nizka cena, za ten falat ale stale nechapem ako birdz ludia prezeru 200+
13 komentov
1
tanji
22. 11.novembra 2020 15:25
ja si tu zerem cez vikendy lososy steaky, kupujem orechy na kila a no way ze dam 200
2
no, mesacne ide 20 len na prosciutto, 20 na kozie mlieko, 30 na lososa, 20 na zrmzlinu... to je 100 eur za nic. a potom mi este treba actually jedlo. to sa nazbiera na tych 300
3
@notmehofejk inak netrpis obezitou ? ja mam spajzu narvatu na prasknutie a zerem ako zemepan aby som stihal vsetko v chladnicke co podlieha skaze zjest, ladujem sa mojou homemade cokoladou a vikendy mam specialne obedy
4
cosi, formu mam jak nikdy. tyzdenne spalim tak 7-10k kcal na biku, cize mozem zrat co chcem. a celkovo mam rychly metabolizmus.
6
nuz, ja sa nestranim nicoho ked uz som vyhral v genetickej loterii vymakany metabolizmus, treba si ho uzivat, kym ho mam. tuk naberam pomaly a rychlo ho stracam, zatial co svaly formujem a naberam nadpriemerne rychlo. davat pozor na stravu by pre mna malo zmysel jedine ak by som chcel rysovat. ale kedze nechcem, mam pici.
7
@notmehofejk a prave preto by si si mal davat o to vacsi pozor na nadprijem cukrov. Je dokazane nespocetnymi studiami ze prave stihly ludia maju dojebanu pecen , pretoze jedia co chcu lebo su stihly. Z toho potom vnika inzulinova rezistencia a to su otvorene dvere do cukrovky. Ja sa preto snazim krotit hoci nemozem povedat ze sa mi to dari. ale fakt ten cukor je zlo a zavidim ludom co mu dokazu povedat zbohom alebo niesu vobec na sladke
8
Ja posledne 3 mesiace tak 4 x do tyzdna jedavam udeny losos co predavaju , klasickeho lososu som uz prejedena a tento udeny mozem jest denne tak mi chuti
10
cojaviem, mozem zozrat tak 40 cukru denne? + v pokrvnej rodine nema curkovku nik x generacii vertikanle a y vetiev horizontalne, cize toto ozaj nebude nieco, coho by som sa mal bat
11
@notmehofejk idk cim menej tym lepsie je asi najjednoduchsie vysvetlenie. a ono praveze hovorim o nededicnej cukrovke. a neviem preco som napisal pecen ked sa tvori v pankrease
ten sa opotrebuva tym z neustale tlaci inzulin az sa "opotrebuje" do stavu rezistencie a nasledne to prechadza do cukrovky.
ale zase nic nieje take easy
je pre tvoje telo obrovsky rozdiel 40g cukru rano alebo 5g cukru 8x denne
a prave naraz, resp s jedlom je cukor najmensie zlo. Je mensie zlo si dat celu cokoladu naraz ako z nej pomaly ujedat po cely den.
ten sa opotrebuva tym z neustale tlaci inzulin az sa "opotrebuje" do stavu rezistencie a nasledne to prechadza do cukrovky.
ale zase nic nieje take easy
je pre tvoje telo obrovsky rozdiel 40g cukru rano alebo 5g cukru 8x denne
a prave naraz, resp s jedlom je cukor najmensie zlo. Je mensie zlo si dat celu cokoladu naraz ako z nej pomaly ujedat po cely den.
12
no, vies, jak je ten vtip.
-"kurice?"
-"nekurim, pan doktor"
-"pijece?"
-"nepijem, pan doktor"
-"udzene jece?"
-"nejem, pan doktor, ja chcem dlho zic!"
-"a naco chcete dlho zic, ked nic dobre nerobice??"
-"kurice?"
-"nekurim, pan doktor"
-"pijece?"
-"nepijem, pan doktor"
-"udzene jece?"
-"nejem, pan doktor, ja chcem dlho zic!"
-"a naco chcete dlho zic, ked nic dobre nerobice??"
Napíš svoj komentár
- 1 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 2 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 3 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 4 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 5 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 3 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 4 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 5 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 6 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 7 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 8 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 4 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 5 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 6 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 7 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 8 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 9 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 10 458katka: chcela by som žiť bez kabelky