Tanji
32-ročný muž
najnedávnejšie lognutie
24. 2.febuára 2025 00:27
5285 dní na BIRDZi
regnutý od 23. septembra 2010
Losos je uzasna rybka , prvy krat som ju pripravoval len tak na panvici a podarilo sa. Nezomrel nadarmo. A tych 5€ za filetu stalo za to , aj ked to bola este asi nizka cena, za ten falat ale stale nechapem ako birdz ludia prezeru 200+
13 komentov
1
tanji
22. 11.novembra 2020 15:25

ja si tu zerem cez vikendy lososy steaky, kupujem orechy na kila a no way ze dam 200
2
no, mesacne ide 20 len na prosciutto, 20 na kozie mlieko, 30 na lososa, 20 na zrmzlinu... to je 100 eur za nic. a potom mi este treba actually jedlo. to sa nazbiera na tych 300
3
@notmehofejk inak netrpis obezitou ? ja mam spajzu narvatu na prasknutie a zerem ako zemepan aby som stihal vsetko v chladnicke co podlieha skaze zjest, ladujem sa mojou homemade cokoladou a vikendy mam specialne obedy
4
cosi, formu mam jak nikdy. tyzdenne spalim tak 7-10k kcal na biku, cize mozem zrat co chcem. a celkovo mam rychly metabolizmus.
6
nuz, ja sa nestranim nicoho ked uz som vyhral v genetickej loterii vymakany metabolizmus, treba si ho uzivat, kym ho mam. tuk naberam pomaly a rychlo ho stracam, zatial co svaly formujem a naberam nadpriemerne rychlo. davat pozor na stravu by pre mna malo zmysel jedine ak by som chcel rysovat. ale kedze nechcem, mam pici.
7
@notmehofejk a prave preto by si si mal davat o to vacsi pozor na nadprijem cukrov. Je dokazane nespocetnymi studiami ze prave stihly ludia maju dojebanu pecen , pretoze jedia co chcu lebo su stihly. Z toho potom vnika inzulinova rezistencia a to su otvorene dvere do cukrovky. Ja sa preto snazim krotit hoci nemozem povedat ze sa mi to dari. ale fakt ten cukor je zlo a zavidim ludom co mu dokazu povedat zbohom alebo niesu vobec na sladke
8
Ja posledne 3 mesiace tak 4 x do tyzdna jedavam udeny losos co predavaju , klasickeho lososu som uz prejedena a tento udeny mozem jest denne tak mi chuti
10
cojaviem, mozem zozrat tak 40 cukru denne? + v pokrvnej rodine nema curkovku nik x generacii vertikanle a y vetiev horizontalne, cize toto ozaj nebude nieco, coho by som sa mal bat
11
@notmehofejk idk cim menej tym lepsie je asi najjednoduchsie vysvetlenie. a ono praveze hovorim o nededicnej cukrovke. a neviem preco som napisal pecen ked sa tvori v pankrease
ten sa opotrebuva tym z neustale tlaci inzulin az sa "opotrebuje" do stavu rezistencie a nasledne to prechadza do cukrovky.
ale zase nic nieje take easy
je pre tvoje telo obrovsky rozdiel 40g cukru rano alebo 5g cukru 8x denne
a prave naraz, resp s jedlom je cukor najmensie zlo. Je mensie zlo si dat celu cokoladu naraz ako z nej pomaly ujedat po cely den.
ten sa opotrebuva tym z neustale tlaci inzulin az sa "opotrebuje" do stavu rezistencie a nasledne to prechadza do cukrovky.
ale zase nic nieje take easy
je pre tvoje telo obrovsky rozdiel 40g cukru rano alebo 5g cukru 8x denne
a prave naraz, resp s jedlom je cukor najmensie zlo. Je mensie zlo si dat celu cokoladu naraz ako z nej pomaly ujedat po cely den.
12
no, vies, jak je ten vtip.
-"kurice?"
-"nekurim, pan doktor"
-"pijece?"
-"nepijem, pan doktor"
-"udzene jece?"
-"nejem, pan doktor, ja chcem dlho zic!"
-"a naco chcete dlho zic, ked nic dobre nerobice??"
-"kurice?"
-"nekurim, pan doktor"
-"pijece?"
-"nepijem, pan doktor"
-"udzene jece?"
-"nejem, pan doktor, ja chcem dlho zic!"
-"a naco chcete dlho zic, ked nic dobre nerobice??"

Napíš svoj komentár
- 1 Teal: Na Youtube na mňa vyskočila reklama s Kamenického deepfejkom ponúkajúca ďalší cryptoscam a ja...
- 2 Barb: 3/4
- 3 Kviatek: Dopiče, ja som starý chren ale brutálne sa bavím na instagramoch mladých chlapov...
- 4 Tulipanoo: v praci dostanem noveho klienta a vyzera to tak, ze uz mi moj...
- 5 Domek: youtu.be/ZVgHPSyEIqk... You know where you are with Floor collapsing ...
- 1 Mytickaentita: mám vážny záujem o sebapoškodzovanie sa vždy keď sa ocitnem v nejakom nákupnom centre
- 2 Tomas5555555: Čudujem sa, že neexistuje žiadna samobslužná kaviaren..... koment
- 3 Chumaj: baby , ktora ma chcete? som pekny, vyrecny, mam politicky prehlad a...
- 4 11monika11: Strašne dlho mi trvá než si niekoho obľúbim a potom stačí jedna veta, ...
- 5 Teal: Na Youtube na mňa vyskočila reklama s Kamenického deepfejkom ponúkajúca ďalší cryptoscam a ja...
- 6 Oxidbromu: Dnes si pripomínam tri dni odvtedy, čo som mala celkom príjemný víkend. ...
- 7 Barb: 3/4
- 8 Kviatek: Dopiče, ja som starý chren ale brutálne sa bavím na instagramoch mladých chlapov...
- 9 Protiuder22: Pozerám z nostalgie Věřte nevěřte.
- 10 Tulipanoo: v praci dostanem noveho klienta a vyzera to tak, ze uz mi moj...
- 1 Mytickaentita: mám vážny záujem o sebapoškodzovanie sa vždy keď sa ocitnem v nejakom nákupnom centre
- 2 Mytickaentita: mám chuť na červené víno
- 3 Samsebou30: Asi zo všetkého najviac neznášam opravy mobilov… Všetko je tam také mini prťavé, ...
- 4 Azizi: @Lytaryta Naozaj neverím, že skutočne veríš tomu, že tomas555 má nejakú dcérku,...
- 5 Samsebou30: Viete čo, ja sa idem prejsť a kúpiť niečo tuná ženám k MDŽ,...
- 6 Mytickaentita: vyliaty vosk na stole je problém môjho zajtrajšieho ja
- 7 Raketak: Tak si to zhrnme : obeti komunizmu cca do 100 milionov / obeti kapitalizmu...
- 8 Raketak: Stale si tu medzi vami pridem nesmierne inteligentny a rozhladeny ...nechcem sa chvalit vyskou...
- 9 Teal: Zdá sa, že Annoying pomaranč má v rukách stále menej kariet. Ja...
- 10 Lejla32: Omg to co predviedla ta pizda Tabakova v SND? Sa mi asi sniva.... jebe...