Tequila
35-ročná žena, narcis
najnedávnejšie lognutie
dnes 17:18
5081 dní na BIRDZi
regnutá od 12. februára 2011
musim sa pochvalit, 1. x som tento rok siel behat a 13 km som dal za 99 min... este nepatrim do stareho zeleza 8)
10 komentov
1
azizi
17. 3.marca 2022 15:52
Vau, super!
2
keď si najdeš svoje tempo a budeš si ho držať tak dáš aj 15km, teoreticky aj 20km
ja zatial najviac 16km za 78min
k half maratonu som sa zatial nedostal, asi až na jeseň ... ja sa radšej túlam na bajku alebo po horách
ja zatial najviac 16km za 78min
k half maratonu som sa zatial nedostal, asi až na jeseň ... ja sa radšej túlam na bajku alebo po horách
4
@dz @3 ach, milujem birdzakov, ktori by vzdy vsetko vedeli lepsie, rychlejsie, uzasnejsie... vies, ako spoznas amatera pri behu? ze sa snazi behat rychlo. ja som so svojim vykonom maximalne spokojny, presne takto som to chcel. a mmchdm: chcel by som ta vidiet, ako das 13 km pod 100 min. ani za 2 hod by si to nedala lol
@tomtoylc absolutne ma to nezaujima a pisal som ti, ze ma nemas otravovat. nvs citat?
@tomtoylc absolutne ma to nezaujima a pisal som ti, ze ma nemas otravovat. nvs citat?
5
skús nabudúce nebežať a len kráčať rýchlo, dáš to za taký istý čas
o sebe som nepísala nič, písala som o tempe
o sebe nebudem nič písať, ja behám trošku inakšie veci <3
skús nabudúce nebežať a len kráčať rýchlo, dáš to za taký istý čas
o sebe som nepísala nič, písala som o tempe
o sebe nebudem nič písať, ja behám trošku inakšie veci <3
6
@dz @5 ♥ako povies za hodinu dam rychlym krokom tak 6 km a ako hovorim, spravny beh by aj tak nemal byt o moc rychlejsi nez rychla chodza, takze o com sa tu bavime?
7
správny beh? akože rýchly beh je nesprávny a pomalý beh na úrovni tempa rýchlej chôdze je správny? joooj.. bavíme sa tu o tom že som niečo podotkla a ty si na mňa zaútočil miesto toho aby si sa obhájil ale ok no, profi bežec
8
@dz @7 co ti mam obhajovat? vsestranne najprospesnejsi beh je pomaly beh (a nie na urovni rychlej chodze, to som nikde nepisal), to je znamy fakt, takze o com sa tu bavime ci si len chces porovnavat pipik?
9
nie necchcem preto som o sebe a svojom behu nič nenapisala za to ty si napísal útok @4 namiesto toho aby si napísal rovno obranu @6 a o ničom by sme sa tu nebavili
10
@dz @9 lebo mi uz leze na nervy, ze cokolvek tu dam, furt sa najde niekto, kto to zhodi a povie, ze to nic neni... ked beham, pisete mi, ze to je pomaly. ked idem na kopec, pisala si mi, ze som trasu presiel pomaly, ked som odfotil pekny vyhlad z hory, smiali ste sa, ze som sa nan vyviezol lanovkou (a?), proste nechapem, preco je prave na B. taka posadnutost pretekanim sa a irituje ma to preco ludia nevedia pochvalit, alebo sa aspon spolu tesit z niecoho?
Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Šalátová uhorka s citrónom a soľou/bylinkovým korením. Niet pre mňa lepšej delikatesy, pochutim...
- 2 Protiuder22: < 3 www.youtube.com/watch?v=Z8o...
- 1 Lejla32: Wau tak ta Klára z Bachelora naozaj ukazala neskutočný charakter a emocnu vyspelosť aká...
- 2 3kratadost: Uz chapem principu "no loose ends". Poucil som sa. Snazit sa riesit ferovo neferove...
- 3 Tomas5555555: Ako prinutit ludi chodit MHD. koment
- 4 Lytaryta: btw.tie T S. nejdu len mne, abo je to vubec zmrsene ...
- 5 Lejla32: Šalátová uhorka s citrónom a soľou/bylinkovým korením. Niet pre mňa lepšej delikatesy, pochutim...
- 6 Samsebou30: youtu.be/G-ZcWtd5isY...
- 7 Tulipanoo: youtu.be/BLj7S1QShdk...
- 8 Teal: youtu.be/BriHuCicBNE...
- 9 Protiuder22: < 3 www.youtube.com/watch?v=Z8o...
- 1 Samsebou30: Uvažujem… Možno mi tá mladá, pohľadná a zdvorilá agronómka naznačuje...
- 2 Clarise: Povedzte mi ako zle musí byť na tom môj bývalý keď mi písal sám...
- 3 Teal: Vyhlásenia toho kokota Trumpa, že USA by mali anektovať Grónsko, Kanadu aj...
- 4 Teal: Čo dobrého ste si dnes niesli do práce v obedári?
- 5 Tulipanoo: citim sa ako pedofil, prave som si dohodla rande s typkom, ktory...
- 6 Teal: Tešíte sa, ako vaše údaje z katastra nehnuteľností budú k dispozícii na dark...
- 7 458katka: chyba mi láska
- 8 Lejla32: Wau tak ta Klára z Bachelora naozaj ukazala neskutočný charakter a emocnu vyspelosť aká...
- 9 Kviatek: Ľudia, ktorí vravia, že Poprad je krásne a čarovné mesto fetujú priveľa...
- 10 Lejla32: Včera sme mali zapnuté FMko.. a o polnoci tam išla ta nova hymna... ako...