takže, čo to je?
52 komentov
1
blueffect
10. 8.augusta 2012 16:52
keby tam nebola ta lyzicka, tak by som mal nejaky napad.
8
mne to vyzeralo ako mlieko, v ktorom som jedla čokoládové guličky do mlieka a už bol takmer prázdny balík, tak som tam vysypala aj tie "sypké guličky" a toto z toho vzniklo
10
24
Mlieko to nebude, to bude niečo inej farby, pretože tá farba škorice tam veľmi vyniká
26
33
sakra tak ma už nič jedlé nenapadá, ale vyzerá to krásne sladko ^^
34
@ericca no toto som konkrétne za účelom jedenia nerobila
ale keby tam dáš menej tej škorice, tak si myslím, že kľudne tým môžeš niečo ochutiť
ale keby tam dáš menej tej škorice, tak si myslím, že kľudne tým môžeš niečo ochutiť
36
Hustá žltkastá tekutina? napadá mi iba med, to asi nie však?
42
@4lex @delegatka @andertvpa @trubka91 @devotion @ouch @depropex @ericca @popolcek @dominikusss
je to med so škoricou
je to med so škoricou
44
46
a je to dobré? lebo ja som hladná a zúfalá, a med tuším doma máme, doteraz som si len robila všelijaké veci so škoricovým cukrom
48
@ouch ja o používam na ksicht ale keď tam dáš menej škorice, tak by to mohlo byť fajn ako nejaká nátierka na rožok alebo čo
51
@tinuska569 ono nie že by to "mohlo byť fajn", ono to fajn je. Chlieb/rožok/hrianka + maslo + med + škorica. Ak chceš škoricu s medom zamiešať, tak škorice dávaj len opatrne (čistá je podstatne silnejšia a horkejšia, ako škoricový cukor). Stačí toľko, čo by bolo dosť na posypanie. Ja to ani nemiešam, len rovno posypujem - tým pádom môžem pridávať jedného aj druhého podľa chute a nemusím si dopredu odhadovať potrebné množstvo "nátierky". Pri posypanom pečive si však počas jedenia dávaj pozor,aby si ju nevdýchla alebo neprehĺtala príliš rýchlo (prášok sa vie nalepiť na hrdlo), mohla by si sa z toho rozkašľať.
Navyše je to okrem chuti ešte aj zdravé.
@ouch pokojne si to sprav, len namiesto škoricového cukru je určite lepšia čistá škorica (zdravšieho a chuťovo silného cukru je už dosť veľa v mede).
Navyše je to okrem chuti ešte aj zdravé.
@ouch pokojne si to sprav, len namiesto škoricového cukru je určite lepšia čistá škorica (zdravšieho a chuťovo silného cukru je už dosť veľa v mede).
52
@night med a škorica sú super dokopy, ako aj samostatne ako si už napísal, áno, sú veľmi chutné a zdravé pochutiny
samozrejme, jedla som škoricu, viem že sa z nej môžem rozkašľať a takisto, že je horkejšia
"to by mohlo byť fajn" som napísala preto, pretože som si takú "nátierku" ešte nerobila. očakávala som, že to bude dobré.
nuž, asi si si idem spraviť hrianku s týmto na vrchu, aby som nabudúce mohla napísať, že to je skutočne dobré!
samozrejme, jedla som škoricu, viem že sa z nej môžem rozkašľať a takisto, že je horkejšia
"to by mohlo byť fajn" som napísala preto, pretože som si takú "nátierku" ešte nerobila. očakávala som, že to bude dobré.
nuž, asi si si idem spraviť hrianku s týmto na vrchu, aby som nabudúce mohla napísať, že to je skutočne dobré!
Napíš svoj komentár
- 1 Hádajte kde!
- 2 Zbožňujem
- 3 Nové vlasy ?♥️
- 4 Zlatí sú
- 5 Ahoj :)
- 6 Obrázok od Thunderstorm
- 7 Sweet Bean (An, 2015) dir....