Bez komentára 2
11 komentov
1
tomas
9. 9.sept. 2009 23:53
keď sa na to kukám spätne, tak som si mal aspoň vlasy trochu učesať D
5
v mojich mladsich verziach ked moje vlasy nedosahovali dlzku cez 3-4 cm moje cesanie pozostavalo v prehrabnuti si vlasov
tak preto sa pytam.. bo na take vlasy sa ani hrebene nepredavaju
tak preto sa pytam.. bo na take vlasy sa ani hrebene nepredavaju
6
to si nevidel niekde tuná na mojich foto moje vlasy aa inak dobré kreslo... určite je pohodlné však??
8
supeer.. tiež si to kreslo skladal sám?? ked som si ja objednal jedna fajná skladačka to bola..
11
Zdravím tomas, pozerám podľa posledného komentu z 24-07-10, že aj Ty máš množstvo dobroprajných kanúšikov a fanyniek, ktorí Ti radi vyjadria podporu a sympatie.
Na tejto fotke mi pripadáš najkompletnejší z tých ôsmich či koľko ich tam v albume je, nie že by si na ostatných kompletný nebol, ale tu máš taký príliš dôveryhodný výraz tváre altruistického mysliteľa, že som Ti ho celkom ochotný uveriť.
Vlastne som Ťa len chcel pozdraviť a popriať čo najmenej šialeností na tomto Vašom Úžasnom Portáli, ktorý je podľa mňa (a tým pádom je to pravda hehehehehehe ) najlepším komunikačným portálom slovenského Internetu.
Veľká Gratulácia, snáď ešte niekedy kecneme ...
Na tejto fotke mi pripadáš najkompletnejší z tých ôsmich či koľko ich tam v albume je, nie že by si na ostatných kompletný nebol, ale tu máš taký príliš dôveryhodný výraz tváre altruistického mysliteľa, že som Ti ho celkom ochotný uveriť.
Vlastne som Ťa len chcel pozdraviť a popriať čo najmenej šialeností na tomto Vašom Úžasnom Portáli, ktorý je podľa mňa (a tým pádom je to pravda hehehehehehe ) najlepším komunikačným portálom slovenského Internetu.
Veľká Gratulácia, snáď ešte niekedy kecneme ...
Napíš svoj komentár
- 1 Pri pomerne miniatúrnom vodopáde na takú...
- 2 Sometimes may be good sometimes may...
- 3 Taj po snahu…
- 4 Mesiac pocuvam falling in reverse :)guess...
- 5 Leto come back plz
- 6 PERFECTION! Not rly. Ale nie...
- 7 Brzda
- 8 Takže moji milý fanúšikovia takýto fešný...
- 9 Obrázok od Obivankenobi
- 10 Obrázok od Yacopsae