Tonynko
30-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
31. 3.marca 2015 18:05
3892 dní na BIRDZi
regnutý od 24. marca 2014
je normalne aby 20 rocny chalanisko nastupil do prace a hned (do dvoch tyzdnov) organizoval akciu pre 150 ludi? ale dal som to celkom obstojne :3
14 komentov
1
zajkousko
29. 4.apríla 2014 11:55
aka akcia je to?
4
minimalne kazde 3 mesiace budem take nieco organizovat, kedze ide o kvartalne vysledky, uz sa na to aj dost tesim..
Neberem to ako robotu ale ako sebarealizaciu v nejakom projekte
Neberem to ako robotu ale ako sebarealizaciu v nejakom projekte
6
no tak ty si ako vidím budúci úspešný sekretár...
a variš aj kávičku šéfovi, či máš šéfku
a variš aj kávičku šéfovi, či máš šéfku
7
@zajkousko sefa mam, kavu som este nevaril ja som tu skor pre tie technicke zalezitosti
uvidime ako sa bude darit, ja dufam len ze co najlepsie Ale toto iste som si nemyslel pocas tej akcie, som mal pocit ze som pokafral vysledky a ze to vsetko padne na moju hlavu
uvidime ako sa bude darit, ja dufam len ze co najlepsie Ale toto iste som si nemyslel pocas tej akcie, som mal pocit ze som pokafral vysledky a ze to vsetko padne na moju hlavu
8
neboj nič, ak je dobrý šéf tak ťa podrbe ale hneď aj povýši, pochopí, že na prvýkrát robi zázraky iba Ten hore
10
@Tonynko
som "obyčajny" kresťan katolík, chalan ako každy druhý, so svojími radosťami, problémami a najlepším kamošom Ježišom :-S
som "obyčajny" kresťan katolík, chalan ako každy druhý, so svojími radosťami, problémami a najlepším kamošom Ježišom :-S
11
@zajkousko teraz nesrandujem - aj si myslis, ze medzi Vami prebieha nejaka komunikacia? pises o svojom pohlade na vec dost presvedcene
12
@Tonynko
myslíš na birdzi, ak hej tak ano, ale viac je to formou Ts, ako verejným spôsobom, lebo je tu veľa nie zrovna dobrých ľudí, ktorí nechaju človeka na pokoji....
o svojej viere som presvedčený, tak ako ty neskvor nadobudneš istotu, že čo robíš v práci je to najlepšie a neomýlne...
človek bez vlastného presvedčenia, to ma v živote ťažké, len pláva vo vlnách neistoty, lebo sa snaži prispôsobovať raz jednému a pozajtra druhému názoru...a to je véééľmi zle... :
myslíš na birdzi, ak hej tak ano, ale viac je to formou Ts, ako verejným spôsobom, lebo je tu veľa nie zrovna dobrých ľudí, ktorí nechaju človeka na pokoji....
o svojej viere som presvedčený, tak ako ty neskvor nadobudneš istotu, že čo robíš v práci je to najlepšie a neomýlne...
človek bez vlastného presvedčenia, to ma v živote ťažké, len pláva vo vlnách neistoty, lebo sa snaži prispôsobovať raz jednému a pozajtra druhému názoru...a to je véééľmi zle... :
Napíš svoj komentár
- 1 Robinson44: Nerozumiem ľuďom, čo sem len chodia čítať všetky tie výplody a choré predstavy...
- 2 458katka: čítam Foucaultovo kyvadlo a som na stej strane a kedy bude zápletka?? Hm??? Pýtam...
- 3 Ladydoga: Teplotku mám ; (
- 4 Bracadabr: Čiže ak si podáš galantamin približne 4 hodiny po prvej spankevej fáze, pol...
- 1 3kratadost: Jak sa volal ten cavo co tu chodil? Mal nick na D sa mi...
- 2 Skvrnka: /trilion vulgarizmov/ Neznášam afty.
- 3 Luc.ka: Piesek ma taku starostlivost ze tisko zavidim ...
- 4 Robinson44: Nerozumiem ľuďom, čo sem len chodia čítať všetky tie výplody a choré predstavy...
- 5 458katka: čítam Foucaultovo kyvadlo a som na stej strane a kedy bude zápletka?? Hm??? Pýtam...
- 6 Azizi: Túto pesničku mi spieval môj tatinko, keď som bola malá a nosil ma...
- 7 Ladydoga: Teplotku mám ; (
- 8 Bracadabr: Čiže ak si podáš galantamin približne 4 hodiny po prvej spankevej fáze, pol...
- 9 Samsebou30: www.youtube.com/watch?v=O_W...
- 1 3kratadost: Jak sa volal ten cavo co tu chodil? Mal nick na D sa mi...
- 2 Abstraktdepres: Nemám rád komedie a už vôbec nie fantasy. Mám rád surovú realitu a intelektuálne...
- 3 Tomas5555555: Prečo na SVK neexistuje tiež domáci doktor ? Doktor príde za chorým pacientom domov,...
- 4 Trevor1994: mali ste nekdo jak keby zrazu bolesti dasien zubov po celej dlzke na jednej...
- 5 Robinson44: , , Čo feministky naozaj potrebujú, aby bolo ich hnutie skutočne úspešné, ...
- 6 Karamella: Minibrat má dnes oslavu narodiek s kamošmi (9r), a má už nachystanú...
- 7 Robinson44: O dvacku že to nevydržíš počúvať dokonca youtu.be/kfVsfOSbJY0...
- 8 Barb: inak, celý život snívam o nadupanom adventnom kalendári keby mi niekto...
- 9 3kratadost: HA, no ale, potesim hejterov, po svojom deadlift PR som dodeadliftoval....
- 10 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie hrať na gitare < 3