Si bol v Lille? Keď som si tam spravil krátky výletík s kamarátom, ktorý mi tvrdil, že to je nejaké menšie mesto, tak sme 4x zablúdili, odparkovali pri univerzite, kde sme si spravili 30 minútovú prechádzku a za ten čas úplne v tej najväčšej stoke sme stihli stretnúť bandu utečencov, 4 feťákov, jeden z nich si pekne tancoval pri kanále vedľa domu a za 5 minút sa k nemu blížilo policajné auto s húkačkami a traja dealeri nám ponúkali nejaký grc len asi čo sme šli kilometer do obchodu v nejakej stoke. Ratio čiernych zmrdov, ktorý by si zaslúžili baseballkou po hlave bol asi tak 70%...ostatok boli svetlejší zmrdi. NIKDY VIAC a bol to minulý rok !!
@thankyou tak to sa tam pekne zmenilo za ten rok teda ja som tam bol popri futbale ani nie hodinu len tak v takom historickom centre a par fetakov a podobne sme stretli no ale hlavne tam boli nadrbani anglicania co prisli robit bordel aj ked tam bola v trn den prohibicia ze sa mohlo pit len pivo... a cakali kedy pridu do mesta rusi proti ktorym sme hrali futbal... potom uz doma som pozeral ze tam boli vytrznosti v noci sa podpalovali vlajky,obchody, rozbijali krcmy a vsetko.... rusom futbalistom niekto rozbil aj autobus pred stadionom no to bolo mimo mesta to nehadzem na nikoho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.